MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες και σειρές στην τηλεόραση σήμερα, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA

Επεισόδιο 13: «Ρωμαίος Και Ιουλιέτα». Μετά την αποκάλυψη της μηχανορραφίας των γονιών της, η Λίζα που έχει φύγει στην Αθήνα να βρει τον Αλφρεντ είναι αμετανόητη στις εκκλήσεις της Πένης να γυρίσει πίσω και να τον ξεχάσει. Μην έχοντας άλλη επιλογή, η Πένη «στρατολογεί» και τον Λυκούργο σε ένα καινούργιο σχέδιο. Αυτή τη φορά θα δολοπλοκήσουν για να τα ξαναφτιάξουν τα παιδιά. Ο Μπουκουράν επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στη ζωή της Πένης. Είχε απελαθεί στην Αλβανία και γύρισε στην Ελλάδα μαζί με τη γυναίκα του αυτή τη φορά, και εργάζονται και οι δυο μαζί στο σπίτι του υπουργού Αναστάσιου Παραζάνα. Όμως επικοινωνεί με την Πένη και ένα βράδυ που λείπει ο υπουργός και η γυναίκα του Μπουκουράν, η Πένη πηγαίνει στην Αθήνα, στο σπίτι του υπουργού να βρει τον εραστή της. Αλλά για κακή τους τύχη επιστρέφουν στο σπίτι και η γυναίκα του Μπουκουράν και ο υπουργός αλλά και ένα πολύ γνώριμος της Πένης.

22:10 Οι Απαράδεκτοι Η εμβληματική κωμική σειρά «Οι Απαράδεκτοι» επιστρέφει στο MEGA

Επεισόδιο 9: Άμα θες να φύγεις, φύγε. Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά. Στην περίπτωση όμως του Γιάννη και της Δήμητρας έχει πάψει από καιρό να ισχύει το σοφό ρητό. Κάνουν την προσωπική τους επανάσταση. Τα θεμέλια της συμβίωσης Δήμητρας-Σπύρου και αντίστοιχα της συγκατοίκησης Γιάννη-Βλάσση κλονίζονται ισχυρά. ‘Ενα τρελό όμως σχέδιο της Δήμητρας μπαίνει σε εφαρμογή, που εκτός από μπελάδες, επιφέρει αίσιο τέλος. Επεισόδιο 10: ΜΟΔΑ ’91. Η Δήμητρα είναι η μόνη που βρίσκεται για να αντικαταστήσει ένα μοντέλο που αποχωρεί λίγο πριν από μια σημαντική επίδειξη μόδας. Έτσι μεταμορφώνεται σε ένα σούπερ μοντέλο από τη Βολιβία, μαθαίνει τρόπους και ο Σπύρος χωρίς να ξέρει ποια είναι, την ερωτεύεται τρελά!

17:30 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 90. Η Λήδα καταλαβαίνει ότι αυτό που έχει χωρίσει τον Νικήτα από τον αδερφό του είναι πολύ σοβαρό, αλλά πιέζει τον Νικήτα για μια προσπάθεια συμφιλίωσης… Ο Δημήτρης και η Αλίκη προσπαθούν να βρουν άκρη με την Αζίζα. Ανησυχούν ότι η μικρή κινδυνεύει, γιατί ξέρει ή έχει δει κάτι που δεν πρέπει να αποκαλύψει… Η Αλίκη προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο… Η Νέλλη, πιστεύοντας στα λόγια του Σπύρου, κατηγορεί ευθέως τον Μιχάλη για το παλιό περιστατικό… Η Ελένη, ενώ περιμένει με αγωνία την έκβαση της υγείας του πατέρα της, παίρνει μια απρόσμενα γενναία απόφαση..

20:00 Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ

Επεισόδιο 31. Ο σκηνοθέτης του σήριαλ της Βούλας βλέπει στο πρόσωπο του Μηνά έναν ήρωα της σειράς και του προτείνει να τον υποδυθεί… Η κυρία Σοφία έρχεται για τρισάγιο του άντρα της παρέα με ένα κουνέλι. Που ο Άλκης επιμένει πως είναι ο μπαμπάς του Μπάμπη… Η Καίτη προσπαθεί να πείσει τον Ηλία να κάνουν ένα τεστ για να μάθουν καλύτερα ο ένας τον άλλον, αγνοεί ωστόσο κάτι πολύ σημαντικό για κείνον… O Άγγελος μαθαίνει ότι ο ξενώνας κινδυνεύει να κλείσει από δικό του λάθος και παθαίνει πανικό ενώ η Βέλη προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

17:40 Elif στο STAR ΕΛΙΦ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ (ELIF) STAR

Επεισόδιο 1021. Το σκάνδαλο στην οικογένεια και την εταιρία Χακτανίρ, διαρρέει στον Τύπο. Η Κιγιμέτ και η Μελέκ διαφωνούν έντονα για το αν θα πρέπει να ενημερώσουν σχετικά τη Ματσιντέ. Τελικά αποφασίζουν να μην το κάνουν. Η Ματσιντέ μιλάει με τον Κερέμ, που βρίσκεται στη φυλακή. Η Ζουλιντέ μαθαίνει πως ο Εμιρχάν είναι άρρωστος. Πηγαίνει να τον δει και προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει σπίτι μαζί της αλλά εκείνος δεν θέλει. Η Ζουλιντέ του λέει την αλήθεια σχετικά με τον πατέρα του. Ο Μαχίρ δίνει στην Ασλί μια δημόσια ανακοίνωση για να τη δημοσιεύσουν. Η Ράνα κανονίζει μια επείγουσα συνάντηση στην εταιρία και έρχεται σε σύγκρουση με τον Μαχίρ. Η Κιγιμέτ προσπαθεί να πει τα τελευταία νέα στη Ματσιντέ αλλά η Χουμεϊρά την εμποδίζει και την προειδοποιεί να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

18:45 Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ Μόλις Χθες: Οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες της σειράς

Επεισόδιο 80. Ο Μιχάλης, αν και εκπλήσσεται ευχάριστα από την εξομολόγηση της Λουίζας, αποφασίζει να μείνει δίπλα στην Έλενα και να τη στηρίξει στην προσπάθειά της να απεξαρτηθεί. Η παραμονή του Αντώνη στο νοσοκομείο δίνει την ευκαιρία στη Μαρία να του εκφράσει το ενδιαφέρον της. Ο Σπύρος όμως θα τον εκβιάσει για μία ακόμη φορά και θα τον φέρει μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Η Λουίζα, έχοντας χάσει όλη της την εμπιστοσύνη απέναντι στον Σπύρο, ψάχνει το ποιόν του και έρχεται αντιμέτωπη με φοβερές ανακαλύψεις. Φτάνει στα όριά της με τα όσα μαθαίνει για την Έλενα και τρέχει να τα αποκαλύψει στον Μιχάλη.

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 88 : Ο Ηλίας φτάνει στα άκρα, προκειμένου να μάθει πού έχει κρύψει ο παπάς την εικόνα της Παναγίας, δυστυχώς όμως καταφέρνει να του αποσπάσει μόνο μία λέξη και καταλήγει να ψαχουλεύει όλα τα… σακιά του Πλατάνου. Ο Παναγής, η Κατερίνα και ο Σίμος προσπαθούν να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από τα ονόματα των ηλικιωμένων γυναικών που βρήκαν φυλαγμένα στο χρηματοκιβώτιο του Τζίμη. Κι ενώ ένας έρωτας πεθαίνει κι ο Τζώρτζης χωρίζει τη Χρύσα οριστικά, ένας άλλος γεννιέται και η Κική πέφτει στην αγκαλιά του Τζίμη που λιώνει για πάρτη της. Η καλλιτεχνική φυσιογνωμία του χωριού, η Καλλιόπη, βρίσκει νέους πρωταγωνιστές και αποφασίζει να ανεβάσει ένα μιούζικαλ που τους ταιριάζει γάντι. Τι φάκελο έφεραν για τον Κανέλλο στο σπίτι των Αργυρών και τι θα κάνει η Κατερίνα με τον Παναγή όταν ο Τζίμης τούς πει ότι μια γιαγιά είναι έτοιμη να τα… κακαρώσει στο γραφείο του;

19:00 Σε ξένα χέρια στην ΕΡΤ1 ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16-17-18-19-20 - ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ

 Επεισόδιο 75 Ο Χαράλαμπος έρχεται σε δύσκολη θέση με τις επίμονες ερωτήσεις της Διώνης σχετικά με το αν υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του, ενώ λίγο αργότερα εξομολογείται στην Τόνια τα συναισθήματά του για τη Σούλα. Την ίδια ώρα, ο Μάνος βρίσκεται στο εργοστάσιο με τους δύο απαγωγείς και τους πείθει πώς το μωρό είναι δικό του. Το επόμενο πρωί ο Χρύσανθος πηγαίνει να παραδοθεί στην αστυνομία, αλλά η Μάρω σε συνεργασία με την Ντάντω καταφέρνουν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Ταινίες

21:00 Toy Story 3 στον ALPHA Toy Story 3 Review | Movie - Empire

Κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής, 2010. Φωνές μεταγλώττισης: Άλκης Κούρκουλος, Ελεωνόρα Μελέτη, Δημήτρης Πιατάς, Μιχάλης Μαρίνος, Γιώργος Λιάντος κ.α. Σκηνοθεσία: Λι Ούνκριτς. Σενάριο: Μάικλ Άρντ, Τζον Λάσετερ. Διάρκεια: 91′

Ο Άντι έχει πια μεγαλώσει και ετοιμάζεται να περάσει τις πύλες του κολλεγίου. Πριν όμως μετακομίσει στο νέο χώρο του, θα πρέπει να απαλλάξει το άλλοτε παιδικό δωμάτιό του από κάθε περιττό αντικείμενο. Μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Μπαζ, ο Γούντι, ο Σούστας και τα υπόλοιπα παιχνίδια, αρχίζουν να ανησυχούν για το αβέβαιο μέλλον τους. Πριν καλά καλά το καταλάβουν, θα βρεθούν μέσα στον γειτονικό παιδικό σταθμό «Ηλιαχτίδα», ανάμεσα σε ασυγκράτητα νήπια που δε βλέπουν την ώρα να πάρουν τα… παιχνίδια στα χέρια τους, χωρίς φυσικά να έχουν πάντα και τις πιο φιλικές προθέσεις. Στο χάος που ακολουθεί, η ομάδα των παιχνιδιών θα προσπαθήσει να μείνει ενωμένη, ενώ στο δρόμο τους, θα βρεθεί ένας μεγάλος ροζ αρκούδος με άρωμα φράουλας, που θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει. Κανείς όμως δεν γνωρίζει το παρελθόν του και τις πραγματικές του προθέσεις…

23:00 Η Γυναίκα Είναι Σκληρός Άνθρωπος στον ALPHA Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής 2005. Παίζουν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Φαίη Κοκκινοπούλου, Γιώτα Φέστα, Μάνια Παπαδημητρίου, Ελένη Αποστολοπούλου. Σκηνοθεσία: Αντώνης Καφετζόπουλος. Σενάριο: Αντώνης Καφετζόπουλος, Αλέξης Καρδάρας. Διάρκεια: 95′.

Μέσα σε μια μέρα, ο 50χρονος διαφημιστής Τζόνι Μανιάτης ζει έναν εφιάλτη: η μητέρα του εξαφανίζεται, οι πελάτες του τον κυνηγούν, η κλεπτομανής κόρη του δικάζεται για κλοπή, η πρώην γυναίκα του τον κατηγορεί ως ανίκανο πατέρα και η σύντροφός του τού ανακοινώνει ότι θέλει παιδί εδώ και τώρα.

21:00 Ο Ναυαγός (Cast Away) στο ΣΚΑΙ

Ο Ναυαγός

Περιπέτεια, παραγωγής 2000. Πρωταγωνιστούν: Τομ Χανκς, Έλεν Χαντ, Νικ Σίρσι, Πολ Σάντσεζ κ.ά. Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις. Σενάριο: Γουίλιαμ Μπρόιλς

Ο Τσακ Νόλαντ εργάζεται ως μηχανικός συστημάτων στην εταιρία FedEx και ζει με την οικογένειά του μια εντελώς συνηθισμένη ζωή. Όμως ένα μοιραίο αεροπορικό ταξίδι θα αλλάξει τα πάντα. Το αεροπλάνο με το οποίο ταξιδεύει παθαίνει βλάβη και συντρίβεται στον ωκεανό. Ο Τσακ βρίσκεται ξαφνικά ναυαγός σε ένα έρημο νησί – ο αγώνας του για επιβίωση έχει μόλις αρχίσει…

Προτάσεις ταινιών στην COSMOTE CINEMA 1HD

21:00 Αμερικανική Προδοσία (American Traitor: The Trial of Axis Sally) στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Δραματική, (2021). Παραγωγή: ΗΠΑ. Σκηνοθεσία: Μάικλ Πόλις. Ηθοποιοί: Μέντοου Γουίλιαμς, Αλ Πατσίνο, Τόμας Κρέτσμαν

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η ταινία αφηγείται την ιστορία της Μίλντρεντ Γκίλαρς, μιας Αμερικανίδας εκφωνήτριας ναζιστικής προπαγάνδας στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που αργότερα κατηγορήθηκε για εσχάτη προδοσία.

22.00 The Curse of Von Dutch: A Brand to Die For Ε1 στo COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Ντοκιμαντέρ (2021). Παραγωγή: ΗΠΑ. Σκηνοθεσία: Άντριου Ρένζι. Ηθοποιοί: Μπόμπι Βον, Μάικ Κάσελ, Τόνι Σόρενσεν

Η ‘κατάρα’ της Von Dutch και των ιδρυτών της: του γκάγκστερ Μπόμπι Βον, του Μαρκ Ρίβας, του βαρόνου ναρκωτικών Μάικ Κάσελ και του Εντ Μπόσγουελ, που αγόρασαν τα δικαιώματα για τη χρήση του ονόματος του Κένι ‘Von Dutch’ Χάουαρντ.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b