MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Θετικός στον κορονοϊό ο Έλτον Τζον – Ανέβαλε τις συναυλίες του

Ο Έλτον Τζον αναγκάστηκε να αναβάλει τις επερχόμενες συναυλίες του στο Ντάλας, καθώς διαγνώστηκε θετικός σε κορονοϊό.

Monopoli Team

Ο Έλτον Τζον αναγκάστηκε να αναβάλει τις συναυλίες του στο Ντάλας του Τέξας, αφού διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, μία εβδομάδα αφού ξεκίνησε την περιοδεία του.

Ο 74χρονος Τζον είχε επιστρέψει στη σκηνή για πρώτη φορά μετά από μία αποχή σχεδών δύο χρόνων, ξεκινώντας την περιοδεία του, με τίτλο “Farewell Yellow Brick Road” στην Νέα Ορλεάνη την προηγούμενη εβδομάδα.

Αυτή πρόκειται να είναι η τελευταία περιοδεία του Έλτον Τζον, μετά από πάνω από μισό αιώνα σε συνεχόμενες περιοδείες. Είχε ξεκινήσει το 2018, αλλά είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας, και μετά από ένα ατύχημα του τραγουδιστή, που τον ανάγκασε να κάνει εγχείρηση στον γοφό του τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Αφού αποκάλυψε στο Instagram ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, ο Έλτον Τζον ανέφερε ότι τα συμπτώματά του ήταν ελαφριά, καθώς και ότι περιμένει να μπορεί να ερμηνεύσει ζωντανά το Σαββατοκύριακο, όπως ήταν προγραμματισμένο.

“Γεια σε όλους, ήθελα να στείλω ένα μήνυμα για να σας ενημερώσω ότι έχω πρσβληθεί από τον covid, επομένως πρέπει να επαναπρογραμματίσω τις συναυλίες μου στο Ντάλας. Προκαλεί πάντα τεράστια απογοήτευση να αναβάλω συναυλίες και ζητώ συγγνώμη σε όσους δυσκολεύω, όμως θέλω να διασφαλίσω την ασφάλειά μου όπως και εκείνη της ομάδας μου. Ευτυχώς, έχω εμβολιαστεί πλήρως και έχω κάνει και την αναμνηστική δόση και τα συμπτώματά μου είναι ήπια, επομένως είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορέσω να δώσω τη συναυλία μου το Σάββατο, στο Νορθ Λιτλ Ροκ, στο ‘Αρκανσο” έγραψε ο τραγουδιστής στον λογαριασμό του στο Instagram.

To story του Έλτον Τζον στο Instagram

To story του Έλτον Τζον στο Instagram

Ο Έλτον Τζον δεν είναι ο μόνος σταρ που έχει αναγκαστεί να αναβάλει περιοδεία του λόγω του κορονοϊού. Πριν από λίγες ημέρες, η Adele ανακοίνωσε συντετριμμένη ότι θα έπρεπε να αναβάλει τα show της στο Λας Βέγκας, λόγω καθυστερήσεων που επέβαλε η πανδημία του κορονοϊου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ30 χρόνια Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι: Η Στέλλα Μακάρτνεϊ ντύνει την Μίνι με «ανδρόγυνο» κοστούμι12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b