MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πέταξα: Το νέο τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σταμάτη Κραουνάκη

Το πρώτο δείγμα της νέας δισκογραφικής συνεργασίας της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σταμάτη Κραουνάκη έχει τίτλο “Πέταξα”.

Monopoli Team

Μία πρώτη γεύση από την νέα δισκογραφική συνεργασία του Σταμάτη Κραουνάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη πήραμε μέσα από το ολοκαίνουριο “Πέταξα”, το νέο τραγούδι της ερμηνεύτριας, σε μουσική και στίχους του Σταμάτη Κραουνάκη.

Πρόκειται για ένα δυναμικό τραγούδι, με το χαρακτηριστικό μουσικό στυλ του συνθέτη, που τόσο έχουμε αγαπήσει, και φυσικά την εκπληκτική ερμηνεία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, το οποίο συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό βίντεο κλιπ, σε σκηνοθεσία Μαρίνας Δανέζη, το οποίο γυρίστηκε στη Βαρβάκειο και στους δρόμους της νυχτερινής Ομόνοιας.

«Πέταξα, δέκα σακούλες πράγματα ξεθωριασμένα θαύματα, Προπέρσινα φιλιά. Πέταξα, χαμένα μεροκάματα, ζωή σε είδα κατάματα και στ’ άγρια χαράματα έσβησα τα παλιά» τραγουδά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη μας προτρέπουν να πετάξουμε κάθετι περιττό από τη ζωή μας.

«Ακούστε και πετάξτε αβέρτα. Όλα τα περιττά, πέταμα. Ό,τι βαραίνει, πέταμα. Αυτό το τραγούδι και αυτός ο δίσκος φτιάχτηκε έξω καρδιά, έξω φωνή, έξω αίσθημα. Μέσα ζωή. Τώρα πάρτε το σύνθημα. Πετάξτε» αναφέρουν οι δύο καλλιτέχνες σχετικά με το πρώτο τραγούδι της νέας συνεργασίας τους.

Το “Πέταξα” κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company. Μπορείτε κι εσείς να δείτε το βίντεο κλιπ εδώ:

Το album της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, «Τι Να Λέμε Τώρα», κυκλοφορεί στις 4 Μαρτίου 2022.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b