MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TOP 10

Ρέιν Γουίλσον: 10 λόγοι που ο Dwight του The Office είναι ίσως ο καλύτερος χαρακτήρας όλων των εποχών

Με αφορμή τα πρόσφατα 56α γενέθλια του ηθοποιού Ρέιν Γουίλσον, εμείς θυμόμαστε γιατί αγαπάμε τόσο τον ιδιόρρυθμο -αλλά γλυκό- Dwight της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς The Office.

author-image Αγγελική Κατσίκα

Όσοι έχουν παρακολουθήσει και αγαπήσει την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά The Office, η οποία είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Netflix,  γνωρίζουν πως ο Ντουάιτ Σρουτ, ο καλύτερος πωλητής της εταιρείας χαρτικών Ντάντερ Μίφλιν, αποτελεί έναν από τους πιο περίεργους και ιδιόμορφους χαρακτήρες ο οποίος συχνά φέρεται άσχημα τους συναδέλφους του, δημιουργεί εντάσεις και προσπαθεί μονίμως να κατακτήσει τη θέση του διευθυντή με δόλιους τρόπους.

Κι όμως, ο χαρακτήρας που περιγράψαμε παραπάνω, μπορεί να γίνει ο πιο γλυκός και ευαίσθητος άνθρωπος και γι’ αυτό είναι ένας από τους καλύτερους τηλεοπτικούς χαρακτήρες στην ιστορία των sitcoms.

Παρουσιάζουμε λοιπόν 10 στιγμές που μας έκαναν να αγαπήσουμε τον Dwight:

#1. Όταν διόρθωσε ένα μεγάλο λάθος της Άντζελα

Στο επεισόδιο που η Άντζελα ξέχασε να στείλει email τα έντυπα με τους τριμηνιαίους φόρους στα κεντρικά γραφεία της Ντάντερ Μίφλιν στην Νέα Υόρκη, ο Ντουάιτ πήρε την ευθύνη. Ξύπνησε νωρίτερα και ταξίδεψε τέσσερις ώρες για να τα παραδώσει ο ίδιος, με αποτέλεσμα να φτάσει πίσω στο γραφείο αργοπορημένος.

#2. Ήταν εκείνος που στάθηκε στο πλευρό της Παμ

Όταν η Παμ συνειδητοποίησε ότι έχασε την ευκαιρία που είχε με τον Τζιμ ο οποίος εκείνη την περίοδο διατηρούσε σχέση με την Κάρεν, ο Ντουάιτ στάθηκε δίπλα της, παρηγορώντας την.

#3. Περιποιήθηκε την πλάτη της Φίλις

Στο ξεκαρδιστικό επεισόδιο που ο Μάικλ δημιουργεί ένα cafe disco, η Φίλις αποφάσισε να επισκεφθεί το μέρος και κατέληξε να χορεύει μαζί του. Όμως, μια απότομη κίνηση προκάλεσε έντονο πόνο στην πλάτη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κινηθεί. Ο Ντουάιτ την έβαλε στις πλάτες του και της έκανε θεραπευτικό μασάζ για την υπόλοιπη ημέρα, ταΐζοντας την παράλληλα θρεπτικά καρότα από τη φάρμα του.

#4. Προθυμοποιήθηκε να αναγνωρίσει τον γιο της Άντζελα, παρόλο που δεν ήταν εκείνος ο πατέρας

Παρ’ όλο που η Άντζελα υπενθύμιζε συνεχώς στον Ντουάιτ ότι δεν είναι ο πατέρας του Φίλιπ, εκείνος ήθελε να σταθεί στο πλάι της και να τον μεγαλώσουν μαζί.

#5. Φιλοξένησε τον Τζιμ και την Παμ στη φάρμα του

Παρόλο που διαμονή του Τζιμ και της Παμ στη φάρμα του Ντουάιτ αποτελούσε μέρος μιας φάρσας, εκείνος έκανε ό,τι μπορούσε για να τους ευχαριστήσει.

#6. Έκανε δώρο στην Άντζελα μια γάτα (αφού βέβαια σκότωσε την προηγούμενη)

Μπορεί να ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο της γάτας της Άντζελα, όμως για να επανορθώσει της έκανε δώρο μια καινούρια δίνοντας της το όνομα “Σκουπίδια”.

#7. Απέδειξε την αγάπη του για τον Τζιμ στον γάμο του

Μετά από εννιά σεζόν ατελείωτης διαμάχης και έχθρας μεταξύ των δύο πωλητών, ο Ντουάιτ αποφασίζει να κάνει κουμπάρο στο γάμο του τον Τζιμ, καθώς κατά βάθος τον θεωρεί φίλο του.

#8. Η αφοσίωση του στον Μάικλ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Office (@theoffice)

Παρόλο που σε μερικά επεισόδια ο Ντουάιτ προσπαθεί με υποχθόνιο τρόπο να “κλέψει” τη θέση του διευθυντή από τον Μάικλ, είναι εμφανές το πόσο αφοσιωμένος και πιστός είναι σε εκείνον, καθώς είναι εκεί σε κάθε δύσκολη στιγμή του.

#9. Διέκοψε τον καυγά μεταξύ του Ρέι και του Τζιμ

Στο επεισόδιο που ο Ρέι μαθαίνει ότι ο Τζιμ φίλησε την Παμ λίγο πριν την διάλυση του γάμου τους, εισέβαλε με ορμή στο γραφείο με σκοπό να χτυπήσει τον Τζιμ. Όμως, δεν τα κατάφερε, καθώς ο Ντουάιτ βρισκόταν εκεί την κατάλληλη στιγμή για του ρίξει σπρέι πιπεριού στα μάτια, ακινητοποιώντας τον με αποτέλεσμα ο Τζιμ να γλιτώσει.

#10. Στάθηκε στο πλευρό της Άντζελα μετά το διαζύγιο της
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Office (@theoffice)

Μετά τον χωρισμό της  Άντζελα με τον Γερουσιαστή, ο Ντουάιτ ήταν εκεί για να την στηρίξει και να την βοηθήσει να το ξεπεράσει, παρόλο που ήταν ακόμη ερωτευμένος μαζί της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Office: 10 λόγοι που είναι η καλύτερη σειρά για binge-watching στο Netflix αυτή τη στιγμή12.09.2018

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b