MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μπέτι Γουάιτ: Η θρυλική κωμικός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών

Λίγες εβδομάδες πριν κλείσει τα 100, η θρυλική ηθοποιός Μπέτι Γουάιτ έφυγε από τη ζωή.

Monopoli Team

Η θρυλική ηθοποιός της τηλεόρασης Μπέτι Γουάιτ (Betty White) έφυγε από τη ζωή σήμερα, 31 Δεκεμβρίου 2021, λίγες εβδομάδες πριν γιορτάσει τα 100α γενέθλιά της.

Η Γουάιτ είχε γεννηθεί στις 17 Ιανουαρίου το 1922 στο Ιλινόις, από Ελληνοαμερικανίδα μητέρα και Γερμανό πατέρα. Υπήρξε σπουδαία κωμικός και ηθοποιός, παρ’ όλο που η καριέρα της άρχισε όταν ήταν ήδη 50 χρονών -και διήρκησε για περισσότερο από οχτώ δεκαετίες.

Μερικές από τις πιο αξέχαστες δουλειές της ήταν στα «Χρυσά Κορίτσια», το «The Mary Tyler Moore Show» και το “Hot in Cleaveland”, ενώ από τη δεκαετία του ’80 μέχρι και σήμερα είχε εδραιωθεί στην τηλεόραση για τους εμβληματικούς ρόλους της.

Ήταν η πρώτη γυναίκα-παραγωγός αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς, αλλά και η πρώτη γυναίκα που ήταν υποψήφια για βραβείο Έμμυ.

Για τα 100α γενέθλιά της είχε διοργανώσει ένα event-παρουσίαση μίας ταινίας, με τίτλο “Betty White: 100 Years Young — A Birthday Celebration”.

Η ταινία θα ακολουθούσε την Μπέτι Γουάιτ στην καθημερινή ζωή της, καθώς θα βλέπαμε και behind-the-scenes από γυρίσματα, την δουλειά της, την διασκέδαση στο σπίτι της, αλλά και το κανονικό της πάρτι γενεθλίων, που δυστυχώς δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει.

Στην ταινία συμμετείχαν φίλοι της και ηθοποιοί, όπως οι Ryan Reynolds, Tina Fey, Robert Redford, Lin Manuel- Miranda, Clint Eastwood, Morgan Freeman, Jay Leno, Carol Burnett, Craig Ferguson, Jimmy Kimmel, Valerie Bertinelli, James Corden, Wendy Malick και Jennifer Love Hewitt.

“Ποιος δεν αγαπά τα πάρτι; Θα είναι τέλεια!” είχε πει σε δήλωση της στο CNN

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα γεγονότα που αναθεώρησαν τον πολιτισμό -όπως τον ξέραμε- το 202112.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b