MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

MusiCares: Harry Styles, BTS και άλλοι προσφέρουν συλλεκτικά αντικείμενα σε δημοπρασία για να βοηθήσουν τη μουσική κοινότητα

Ο Harry Styles, οι BTS και πολλοί ακόμη μουσικοί δωρίζουν συλλεκτικά αντικείμενα σε δημοπρασία προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που στηρίζει τη μουσική βιομηχανία MusiCares.

Πηγή: Ιnstagram/@harrystyles
Monopoli Team

Η δημοπρασία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου 2022 διαδικτυακά από τον οίκο Julien’s Auctions και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα ενισχύσουν την πρωτοβουλία MusiCares της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ, η οποία αποσκοπεί στην παροχή υγειονομικής και άλλων μορφών βοήθειας σε όσους δραστηριοποιούνται στη μουσική βιομηχανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑChristie’s: Το 2021 πούλησε NFT αξίας 150 εκατομμυρίων δολαρίων12.09.2018

Το δημοφιλές συγκρότημα της K-pop, BTS, θα ηγηθεί της δημοπρασίας προσφέροντας τα κοστούμια Louis Vuitton που είχαν φορέσει στα Grammys του 2021, όπου ερμήνευσαν και το δημοφιλές single τους με κορυφαία θέση στα charts «Butter». Η τιμή πώλησης των κοστουμιών αυτών αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 30.000 και 50.000 δολαρίων! Επιπλέον, μια ηλεκτρική κιθάρα με την υπογραφή των μελών θα είναι διαθέσιμη.

Ο Harry Styles από την πλευρά του θα προσφέρει μια κιθάρα (συγκεκριμένα μια χρυσή ηλεκτρική ακουστική κιθάρα Gibson ES-335) με την υπογραφή του ίδιου, ένα επίσης υπογεγραμμένο αντίγραφο του δίσκου του «Watermelon Sugar» καθώς και Polaroid  φωτογραφίες από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του κομματιού.

Μέσω της δημοπρασίας προσφέρονται επίσης μουσικά όργανα από τον Paul McCartney, τη Lady Gaga και την Dolly Parton, μία ελαιογραφία του Jimi Hendrix από την Joni Mitchell, αλλά και μια δερμάτινη καμπαρντίνα που φορούσε ο Ozzy Osbourne των Black Sabbath.

Πηγή: dazeddigital.com

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b