MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΒΟΛΗ

CineDoc: Προβολή του ντοκιμαντέρ «Κυνηγώντας την Παιδική Ηλικία» στον Κινηματογράφο Δαναό

Το CineDoc και η Κινηματογραφική Λέσχη της Σχολής Χίλλ πραγματοποιούν, στον Κινηματογράφο Δαναό, προβολή του ντοκιμαντέρ των Margaret Munzer Loeb και Eden Wurmfeld με τίτλο «Κυνηγώντας την Παιδική Ηλικία».

CineDoc: Προβολή του ντοκιμαντέρ «Κυνηγώντας την Παιδική Ηλικία» στον Κινηματογράφο Δαναό
Monopoli Team

Σήμερα το ελεύθερο παιχνίδι έχει εξαφανιστεί. Όλο και περισσότερα παιδιά βιώνουν άγχος και κατάθλιψη. Πως μπορούμε να τους ξαναδώσουμε την ελευθερία που έχουν χάσει; Το CineDoc και η Κινηματογραφική Λέσχη της Σχολής Χίλλ, παρουσιάζουν, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στις 16:00, το ντοκιμαντέρ «Κυνηγώντας την Παιδική Ηλικία», στον Δαναό. Μια ταινία για γονείς και εκπαιδευτικούς, στην οποία ψυχολόγοι, ακτιβιστές και προσωπικότητες της εκπαίδευσης συζητούν τη σημασία του «ελεύθερου παιχνιδιού».

Ένα ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει τις απρόσμενες συνέπειες της υπερεμπλοκής των γονιών σε κάθε πτυχή της ζωής των παιδιών τους. Στη σημερινή εποχή, η ώρα για παιδικό παιχνίδι μειώνεται συνεχώς, δίνοντας συχνά τη θέση της στο συναισθηματικό άγχος. Πώς μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας την ελευθερία να γίνουν ο αληθινός εαυτός τους χωρίς να επισκιάζονται οι ανάγκες τους;

Μάργκαρετ Μάνζερ Λόουμπ, Ίντεν Γόρμφελντ | 80’ | ΗΠΑ | 2020

Η προβολή του «Κυνηγώντας την Παιδική Ηλικία» θα πραγματοποιηθεί με ελληνικούς υπότιτλους και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον εκπαιδευτικό Χάρη Παπαδόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Get Out»: Στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα κινηματογραφικά σενάρια του 21ού αιώνα12.09.2018

*Σε συνεργασία με το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας. Οι κινηματογράφοι λειτουργούν ως αμιγείς χώροι και δέχονται θεατές με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Eισιτήριο 8€ . Προπώληση: www.danaoscinema.store/ibooking63/shows.xhtml

Κυριακή 12/12, 16:00 | Κινηματογράφος Δαναός, Λεωφ. Κηφισίας 109, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b