MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του σε κλίμα… Halloween, με έμπνευση από τον “Μάγο του Οζ”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του μπήκαν στο κλίμα του Halloween και ντύθηκαν σαν τους χαρακτήρες από τον “Μάγο του Οζ”.

Monopoli Team

Μετά από έναν χρόνο, το Halloween επέστρεψε δυναμικά στις ΗΠΑ και το feed μας στα social media γέμισε φωτογραφίες από ευφάνταστες στολές μικρών και μεγάλων.

Φέτος λοιπόν φαίνεται ότι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε στο κλίμα του Halloween και αποφάσισε να γιορτάσει με τη σύντροφό του, Μαράια και τα δυο τους παιδιά.

Σε φωτογραφίες που μοιράστηκαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram ο Γιάννης και η Μαράια, βλέπουμε την οικογένεια να περνά όμορφες οικογενειακές στιγμές, φορώντας στολές εμπνευσμένες από… τον “Μάγο του Οζ”, τη διάσημη ταινία που φέτος ενέπνευσε και τον Χάρι Στάιλς.

Ο Γιάννης ντύθηκε «τενεκεδένιος άνθρωπος» (Tin-man όπως είναι γνωστός ο χαρακτήρας), η Μαράια ντύθηκε Ντόροθι Γκέιλ, ο ένας τους γιός Λίαμ ντύθηκε «Χανκ το σκιάχτρο» και το μωρό της οικογένειας έγινε το λιοντάρι «Ζέκι».

Στην λεζάντα των τρυφερών στιγμιότυπων, η σύντροφος του Γιάννη, Μαράια, έγραψε: «Είμαστε ευγνώμονες στους γονείς που αγκάλιασαν τις οικογενειακές παραδόσεις, γιατί τώρα είναι η σειρά μας να μοιραστούμε και να δημιουργήσουμε παραδόσεις με τα μικρά μας!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚρίστεν Στιούαρτ: Σε αναζήτηση πρωταγωνίστριας για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο «The Chronology of Water»12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz