MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κρίστεν Στιούαρτ: Σε αναζήτηση πρωταγωνίστριας για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο «The Chronology of Water»

Η ηθοποιός διασκευάζει για τον κινηματογράφο τα απομνημονεύματα της Λίντια Γιουκνάβιτς «The Chronology of Water», ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αναγνώσματα των τελευταίων ετών.

Monopoli Team

Η Κρίστεν Στιούαρτ έχει ξεκινήσει το casting για τη διανομή όσον αφορά στο σκηνοθετικό της ντεμπούτο, μια προσαρμογή των απομνημονευμάτων της Λίντια Γιουκνάβιτς, «The Chronology of Water». Το βιβλίο περιγράφει τη ζωή της αμερικανίδας συγγραφέως από την ταραγμένη παιδική της ηλικία, μέχρι το «κυνήγι» της ομορφιάς και της έκφρασης του εαυτού της ως συγγραφέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚρίστεν Στιούαρτ: Τι είναι αυτό που μετανιώνει σε σχέση με τον ρόλο της ως Diana στην ταινία «Spencer»;12.09.2018

Αυτήν την περίοδο η Στιούαρτ είναι σε αναζήτηση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Λίντια Γιουκνάβιτς. «Σκεφτόμαστε και δουλεύουμε πάνω σε αυτό εδώ και πολύ καιρό», δήλωσε η ίδια στο Variety. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Πήρε τον χρόνο που χρειαζόταν για να γίνει. Κάποια από αυτά χρειάστηκε μια δεκαετία για να υλοποιηθούν. Προτρέχω πάντα στη ζωή μου και αρχίζω να μιλάω για πράγματα πριν να είναι πραγματικά σχετικά, αλλά τώρα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Τώρα κάνουμε το καστινγκ για την ταινία. Ψάχνουμε τη Λίντια Γιουκνάβιτς μας».

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι πρόσφατα προσπαθούσε να βρει το budget για την ταινία, που είναι η πρώτη της απόπειρα από την καρέκλα του σκηνοθέτη. «Δεν χρειαζόμαστε πολλά. Είναι μια πραγματικά μικρή ταινία. Είναι κάτι στο οποίο θα ήθελα να παίξω από όταν ήμουν νεότερη».

Το τελευταίο διάστημα ακούγονται πολλά για το όνομα της Στιούαρτ, ειδικά για τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα στην πολυαναμενόμενη ταινία «Spencer», μια ερμηνεία που οδήγησε σε εικασίες σχετικά με μια πιθανή υποψηφιότητα της ηθοποιού για το πρώτο της Όσκαρ. Αλλά μην περιμένετε να εμφανιστεί στο «The Chronology of Water»: «Δεν υπάρχει κανένας ρόλος για μένα», αποκάλυψε. «Υποθέτω ότι ανάλογα με το ποια θα υποδυθεί τη Λίντια , θα μπορούσα να ενσαρκώσω τη μεγαλύτερη αδερφή της, αλλά μάλλον όχι. Συνεχίζω να προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να ενσωματωθώ σε όλο αυτό, αλλά δεν το πιστεύω».

Υπενθυμίζεται βέβαια πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Στιούαρτ βρίσκεται πίσω από την κάμερα, καθώς έχει στο ενεργητικό της δύο μουσικά βίντεο, ένα επεισόδιο στο «Homemade» και μία μικρού μήκους ταινία, το «Come Swim», που έλαβε διθυραμβικές κριτικές στο φεστιβάλ του Σάντανς όπου προβλήθηκε το 2017.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Η Νταϊάνα θύμιζε χαρακτήρα από αρχαία ελληνική τραγωδία”: Όσα αποκάλυψε ο σκηνοθέτης του Spencer για την Lady D12.09.2018

Το «Chronology of Water» βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε στάδιο προ-παραγωγής και δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πηγή: dazeddigital.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b