ΣΥΝΤΑΓΗ
Banana bread από το blog food24_skg
Εύκολη συνταγή για ένα νόστιμο και αφράτο banana bread!
Monopoli Team
23.10.2021
Υλικά:
- 220 γρ. λιωμένη μπανάνα
- 1 μπανάνα για την επιφάνεια
- 150 ml γάλα αμυγδάλου
- 70 ml ηλιέλαιο
- 160 γρ. ζάχαρη καστανή
- 210 γρ. αλεύρι
- 1 βανίλια
- 1 κ.γ. σόδα μαγειρική
- 1⁄2 κ.γ. αλάτι
- Χτυπάμε την ζάχαρη με το ηλιέλαιο μέχρι να αφρατέψουν.
- Στην συνέχεια προσθέτουμε το γάλα αμυγδάλου την λιωμένη μπανάνα και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι το αλάτι την σόδα την βανίλια και κοσκινίζουμε.
- Προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι σιγά σιγά και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
- Αλευρώνουμε και βουτυρώνουμε την φόρμα μας και προσθέτουμε το μείγμα μας.
- Κόβουμε στην μέση την μπανάνα και την βάζουμε στην επιφάνεια.
- Τέλος ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° για 40 με 45 λεπτά.
Διαβάστε περισσότερες συνταγές του blog εδώ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
SNF RUN – 2025 First Run: Τρέχουμε για καλό σκοπό την Πρωτοχρονιά
Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας: Εργαστήριο για παιδιά σε Πύργο και Αμαλιάδα
Όνειρα Γλυκά, του Μιχάλη Μαλανδράκη στο Θέατρο Πόλη
Ο Μορμόλης, από τη Συντεχνία του Γέλιου στο Σύγχρονο Θέατρο
Το Μουσείο Μαρία Κάλλας υποψήφιο για το Βραβείο Ευρωπαϊκού Μουσείου
Sneak Peek: Στην πρόβα του “Ματαρόα στον ορίζοντα” στην Εναλλακτική της ΕΛΣ
«Τα Χριστούγεννα ενός καμένου δάσους»: Eκδήλωση αφιερωμένη στην καμένη Πάρνηθα
Εορταστικό bazaar στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο
«Monólogo colectivo»: Μια κινηματογραφίστρια στρέφει το βλέμμα της στην μοναδική σχέση ζωών και ανθρώπων στην Αργεντινή
Μετρό και Ηλεκτρικός: Στάση εργασίας σήμερα – Τι ώρα σταματάνε οι συρμοί