ΣΥΝΤΑΓΗ
Μπισκότα μελιού από το Cookbloggr
Λαχταριστά μπισκότα μελιού που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους! Ένα απολαυστικό και υγιεινό σνακ για το σχολείο, τη δουλειά, αλλά και κάθε στιγμή της ημέρας.

Monopoli Team
14.10.2021
A
A
Υλικά:
Εκτέλεση:
- 100 ml φυτικό λάδι
- 100 ml χυμό πορτοκάλι
- 200 γρ. μέλι
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 1/2 κ.γ. κανέλα
- 2 βανίλιες
- 400 γρ. αλευρι που φουσκώνει μόνο του
- ζαχαρόπαστα εμπορίου (προαιρετική)

- Προσθέτουμε όλα τα υγρά υλικά μαζί και στο τέλος τα στερεά. Η ζύμη μας θα είναι ελαφρώς κολλώδης.
- Την τοποθετούμε σε διάφανη μεμβράνη και την βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.
- Τοποθετούμε την ζύμη ανάμεσα σε δυο λαδόκολλες, την ανοίγουμε με ένα πλάστη στη διάμετρο που θέλουμε (θα φουσκώσουν κ λίγο) και ψήνουμε σε λαδόκολλα στους 170 βαθμούς για 7-9 λεπτά.
- Είναι έτοιμα μόλις πάρουν ένα χρυσαφί ελαφρύ χρώμα γύρω γύρω. Αν θέλετε να γίνουν πιο τραγανά αφήνετε λίγο παραπάνω!
- Μόλις κρυώσουν ανοίγετε με πλάστη την ζαχαρόπαστα, ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες, κόβετε στο σχήμα που θέλετε και με λίγο νερό βρέχετε την ζαχαρόπαστα για να κολλήσει στο μπισκότο.
Βρείτε περισσότερες συνταγές του blog εδώ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου
Athens Baroque Festival: Το πάθος του μπαρόκ ζωντανεύει στην Αθήνα
Μια βραδιά με τον Πάνο Βλάχο στη σκιά των Βράχων – και το καλοκαίρι κράτησε λίγο ακόμη
Ιδιοπαθής Πνευμονική Ίνωση: Τα συμπτώματα, η διάγνωση και οι εξελίξεις στη θεραπεία
Πρεμιέρες: Ισπανική επέλαση στις αίθουσες
Φεστιβάλ Ποίησης της Μεσογείου στην Αθήνα, με Λόρκα και Ελύτη
“Ο Γιώργος του Κέδρου”: Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ για ελεύθερη προβολή online
Musical Theatre School: Η νέα εποχή στην εκπαίδευση του μιούζικαλ στην Ελλάδα
Γιώργος Κεβρεκίδης: Ο Έλληνας καλλιτέχνης προσκεκλημένος της Salt Research Instanbul
Ο Κύριος Βρομύλος στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης