MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Όσα υποστήριξε ο πατέρας της σχετικά με την απομάκρυνσή του από την κηδεμονία

Μετά την τελική απόφαση του δικαστηρίου του Λος Άντζελες, ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι Σπίαρς, δεν έχει πια την κηδεμονία της γνωστής τραγουδίστριας – κάτι που κατά την γνώμη του είναι μία «απογοητευτική απόφαση».

Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Monopoli Team

Μετά από 13 – βασανιστικά για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς – χρόνια συνεχόμενης κηδεμονίας από τον πατέρα της, το #Free Britney αρχίζει να γίνεται πια πραγματικότητα. Η δικαστής Μπρέντα Πένι ανέστειλε το βράδυ της Τετάρτης (29/9), το δικαίωμα του πατέρα της Μπρίτνεϊ, Τζέιμι Σπίαρς, από το καθεστώς κηδεμονίας που του έδινε τη δυνατότητα επί 13 χρόνια να ασκεί αυστηρό έλεγχο στην ζωή και τα έσοδα της γνωστής τραγουδίστριας και κόρης του. Η απομάκρυνσή του αυτή, σηματοδοτεί και μια από τις σημαντικότερες νίκες για την τραγουδίστρια!

«Η υπάρχουσα κατάσταση δείχνει ένα τοξικό περιβάλλον που απαιτεί την αναστολή του Τζέιμι Σπίαρς», είπε η δικαστής, αφού άκουσε τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών και συμφώνησε ότι είναι προς το συμφέρον της Μπρίτνεϊ η αναστολή της κηδεμονίας από τον πατέρα της. Όρισε την επόμενη ακροαματική διαδικασία στις 12 Νοεμβρίου, οπότε και θα συζητηθεί ο πιθανός τερματισμός της κηδεμονίας στην οποία βρίσκεται εγκλωβισμένη η τραγουδίστρια.

Ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο πατέρας της είναι «ένας σκληρός και τοξικός άνθρωπος» και είπε ότι είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που έπρεπε να τον έχουν απομακρύνει.

«Σημαντικό είναι το τι θέλει η Μπρίτνεϊ. Θέλει να φύγει από τη ζωή της σήμερα κιόλας», δήλωσε στο δικαστήριο ο Ρόζενγκαρτ. «Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αξίζει να ξυπνήσει αύριο, χωρίς τον πατέρα της ως κηδεμόνα της».

Τι ισχύει τώρα με την κηδεμονία

Η δικαστής, προχώρησε ακόμα στον διορισμό του λογιστή Τζον Ζάμπελ, ως προσωρινό υπεύθυνο της περιουσίας της Μπρίτνεϊ, μέχρι να καθοριστούν τα επόμενα βήματα. Στις 12 Νοεμβρίου αναμένεται η τελική, μάλλον, απόφαση του δικαστηρίου και ο δικηγόρος της τραγουδίστριας έχει σκοπό να παρουσιάσει ένα πλάνο που θα καταργήσει την κηδεμονία της και θα της επιστρέψει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής της.

Η τωρινή της κηδεμόνας, Τζόντι Μοντγκόμερι, η οποία διαχειρίζεται την καθημερινή ευημερία και τις ιατρικές αποφάσεις της τραγουδίστριας, θα συνεχίσει προς το παρόν με αυτόν τον ρόλο.

Η Βίβιαν Λι Θορίν, δικηγόρος του πατέρα της Σπίαρς, αντιτάχθηκε στην αναστολή αυτή, λέγοντας ότι θα ήταν καλύτερα απλώς να τερματιστεί η κηδεμονία και όχι απλά να αλλάξει ο κηδεμόνας. «Δεν υπάρχουν αποδείξεις για να ευσταθεί η αναστολή», υποστήριξε η δικηγόρος. «Ο κύριος Σπίαρς υπηρέτησε πιστά τους όρους της κηδεμονίας. Ο φάκελός του είναι άψογος».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, που εξέδωσε σήμερα ο Τζέιμι Σπίαρς μέσω της δικηγόρου του, θεωρεί την απόφαση «απογοητευτική και καθόλου θετική για την κόρη του», την οποία όπως δηλώνει «αγαπάει και φροντίζει όλα αυτά τα χρόνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBritney Vs. Spears: Μια πρώτη ματιά στο ντοκιμαντέρ του Netflix για την κηδεμονία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς12.09.2018

Από την πλευρά του Τζέιμι Σπίαρς…

«Ο κύριος Σπίαρς αγαπά την κόρη του Μπρίτνεϊ άνευ όρων. Για δεκατρία χρόνια, προσπάθησε να κάνει ό,τι είναι προς το συμφέρον της, ως κηδεμόνας και ως πατέρας της. Αυτό ξεκίνησε με τη συμφωνία να υπηρετήσει ως κηδεμόνας της όταν η ίδια εισήλθε οικειοθελώς στο καθεστώς κηδεμονίας. Αυτό το καθεστώς περιελάμβανε τη βοήθειά στην καριέρα της και να ξανα χτίσει την σχέση της με τα παιδιά της. Για όποιον έχει προσπαθήσει να βοηθήσει ένα μέλος της οικογένειας του που παλεύει με θέματα ψυχικής υγείας, μπορεί να εκτιμήσει το τεράστιο ποσοστό καθημερινής ανησυχίας και ανασχόλησης που απαιτείται. Για τον κο. Σπίαρς, αυτό σήμαινε επίσης να μην απαντάει σε όλες τις ψεύτικες, κερδοσκοπικές και ατεκμηρίωτες επιθέσεις εναντίον του, από ορισμένα μέλη του κοινού, των μέσων ενημέρωσης ή πιο πρόσφατα, του δικηγόρου της Μπρίτνεϊ.

Αυτά τα γεγονότα καθιστούν το αποτέλεσμα της χθεσινής ακρόασης ακόμη πιο απογοητευτικό και ειλικρινά, μία απώλεια για την Μπρίτνεϊ. Με σεβασμό, το δικαστήριο έκανε λάθος που ανέστειλε τον κο. Σπίαρς, έβαλε έναν ξένο στη θέση του για να διαχειριστεί την περιουσία της Μπρίτνεϊ και επέκτεινε την ίδια τη κηδεμονία, που η Μπρίτνεϊ παρακάλεσε το δικαστήριο να τερματίσει. Και τότε ήταν που ο κος. Σπίαρς πήρε την πρωτοβουλία να καταθέσει αίτηση για τερματισμό της κηδεμονίας, όταν ούτε ο πρώην σύμβουλος της Μπρίτνεϊ, που είχε οριστεί από το δικαστήριο, ούτε ο νέος της ιδιωτικός δικηγόρος το έκαναν. Ήταν ο κος. Σπίαρς που ζήτησε από το δικαστήριο στη χθεσινή ακρόαση να τερματίσει αμέσως τη κηδεμονία, ενώ ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ αντιτάχθηκε σε αυτό.

Παρά την αναστολή του, ο κος. Σπίαρς θα συνεχίσει να φροντίζει για το καλύτερο συμφέρον της κόρης του και θα εργάζεται με καλή πίστη, για μια θετική επίλυση όλων των θεμάτων», καταλήγει η δήλωση, που υπογράφεται από την δικηγόρο του Τζέιμι Σπίαρς, Βίβιαν Λι Θόριν.

Πηγή: Variety

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFreedom Pass Data: Πότε και πώς θα λάβουν τα 50GB οι εμβολιασμένοι 15 έως 17 ετών12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b