MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς: Η απάντησή του στη δικαστική διαμάχη Σκάρλετ Γιόχανσον-Disney ήταν και η πιο σωστή

Με την αγωγή της Σκάρλετ Γιόχανσον κατά της Ντίσνεϊ να συνεχίζεται και να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς αποφάσισε να μοιραστεί τις δικές του σκέψεις σχετικά με το θέμα.

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς
Μπένεντικτ Κάμπερμπατς
Monopoli Team

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις του σχετικά με την συνεχιζόμενη αγωγή της Σκάρλετ Γιόχανσον κατά της Ντίσνεϊ.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Κάμπερμπατς εξέφρασε την άποψή του για αυτή την κατάσταση, χαρακτηρίζοντάς την ως «λίγο χαοτική». Συγκεκριμένα είπε: «Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει μεταξύ των δικηγόρων. Πρόκειται για αερολογίες και κατηγορίες του τύπου «Βάλτε το σε ένα πλαίσιο παγκόσμιας πανδημίας.» Το όλο θέμα είναι απλώς κάπως χαοτικό. Προσπαθούμε και εμείς να καταλάβουμε ποια θα πρέπει να είναι τα έσοδα, για τους καλλιτέχνες που συμβάλλουν στην επιχείρηση των δισεκατομμυρίων δολαρίων, που ονομάζεται Ντίσνεϊ. Και αυτό πρέπει να αναφέρεται στο συμβόλαιο».

Η Γιόχανσον ισχυρίζεται ότι το συμβόλαιό της παραβιάστηκε από τη Disney, όταν η νέα της ταινία Black Widow κυκλοφόρησε και στην πλατφόρμα streaming της Ντίσνεϊ, διότι ένα μεγάλο μέρος του μισθού της βασίστηκε στα έσοδα αποκλειστικά από τις προβολές στους κινηματογράφους.

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς μοιράστηκε επίσης τη γνώμη του για το πώς οι μισθοί των ηθοποιών συνδέονται με τα αποτελέσματα του box office, αναφέροντας: «Πώς λειτουργεί η κανονική αποζημίωση ενός καλλιτέχνη, με τα μπόνους από τα έσοδα των κινηματογραφικών προβολών; Είναι ένα νέο «πρότυπο» και είναι πολύ περίπλοκο. Κανείς δεν το είδε αυτό να έρχεται και κανείς δεν πρέπει εκ των υστέρων να πει: «Λοιπόν, έπρεπε να είχε γίνει». Αυτή ήταν η πρώτη από τις ταινίες που επρόκειτο να βγει στον κινηματογράφο κατά τη διάρκεια της πανδημίας και “μπήκε στον πάγο”, ξανά και ξανά. Πρόκειται για ένα νέο πεδίο».

Αυτή η δικαστική διαμάχη έχει προκαλέσει διχασμό στο κοινό, με κάποιους να τάσσονται υπέρ της Ντίσνεϊ και άλλους υπέρ της Σκάρλετ Γιόχανσον. Μένει να δούμε πώς θα ολοκληρωθεί αυτή η δίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDon’t Look Up: Το τρειλερ και οι πρώτες φωτογραφίες με Ντι Κάπριο, Λόρενς, Στριπ είναι εδώ12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b