MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Don’t Look Up: Το τρειλερ και οι πρώτες φωτογραφίες με Ντι Κάπριο, Λόρενς, Στριπ είναι εδώ

Το πρώτο teaser της νέας, πολλά-υποσχόμενης ταινίας του Άνταμ ΜακΚέι, Don’t Look Up, κυκλοφόρησε και το δυνατό καστ των Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζένιφερ Λόρενς, Μέριλ Στριπ και Κέιτ Μπλάνσετ, υπόσχεται στο Netflix μία θέση στα Όσκαρ.

Η Μέριλ Στριπ ως Πρόεδρος της Αμερικής στο Don't Look Up
Η Μέριλ Στριπ ως Πρόεδρος της Αμερικής στο Don't Look Up
Monopoli Team

Στις 24 Δεκεμβρίου, το Netflix ετοιμάζει στους συνδρομητές του μία κυκλοφορία που υπόσχεται γέλιο, διασκέδαση και φυσικά μία θέση στα Όσκαρ, καθώς με την συνταγή της επιτυχίας του Άνταμ ΜακΚέι, είναι λίγο δύσκολο η ταινία να λείπει από την απονομή των βραβείων.

Το καινούριο εγχείρημα του σκηνοθέτη με τις μεγάλες επιτυχίες Vice και το Μεγάλο Σορτάρισμα στο ενεργητικό του, έχει ήδη αρχίσει να προκαλεί την ανυπομονησία του κοινού. Το teaser βίντεο αλλά και οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει αυξάνουν την ανυπομονησία μας, ενώ μάς δίνουν μια πρώτη γεύση από μία σίγουρα επιτυχημένη sci-fi κωμωδία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕρωτική Επιθυμία: Wong Kar Wai και Sotheby’s δημοπρατούν για πρώτη φορά ακυκλοφόρητα πλάνα της ταινίας12.09.2018

Τι περιμένουμε να δούμε

Το κάστινγκ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την Τζένιφερ Λόρενς θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, για χάρη της ταινίας, αφού θα υποδυθούν τον Δρ. Ράνταλ Μίντι και την Κέιτ Ντιμπιάσκι, ένα ζευγάρι αστρονόμων που έχουν ως σκοπό να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για την απειλή ενός κομήτη, που πλησιάζει τη Γη.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τζένιφερ Λόρενς

Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τζένιφερ Λόρενς

Η Μέριλ Στριπ θα γίνει η Πρόεδρος των ΗΠΑ και με τον γιο της, Τζόνα Χιλ, θα έχουν τον ρόλο της επικοινωνίας με το “αστρονομικό ζεύγος”.

Η Μέριλ Στριπ ως Πρόεδρος της Αμερικής στο Don't Look Up

Η Μέριλ Στριπ ως Πρόεδρος της Αμερικής στο Don’t Look Up

Η έξυπνη επιλογή του θέματος της κωμωδίας επιστημονικής φαντασίας που ετοίμασε ο Άνταμ ΜακΚέι είναι σχεδόν σίγουρο πως θα βρει τους αποδέκτες του. Μία οικολογική καταστροφή, μία συνάντηση στον Λευκό Οίκο από ανθρώπους που δεν παίρνουν τους δύο επιστήμονες στα σοβαρά και ένα λαμπερό σύνολο ηθοποιών, απαρτίζουν την καινούρια ταινία που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

Όταν μένουν μόλις έξι μήνες μέχρι η Γη να καταστραφεί από έναν κομήτη, πώς θα τραβήξεις την προσοχή του κοινού και το ενδιαφέρον των υπευθύνων; Τι θα χρειαστεί ώστε να κοιτάξουν όλοι ψηλά πριν να είναι πολύ αργά;

Το δυνατό αυτό κάστινγκ θα συμπληρώσουν οι Κέιτ Μπλάνσετ, Τίμοθι Σαλαμέ, Αριάνα Γκράντε, Τάιλερ Πέρι, Ρομπ Μόργκαν, Μαρκ Ράιλανς, Ρον Πέρλμαν,  Kid Cudi, Τόμερ Σίσλεϊ, Κρις Εβανς, Χάιμες Πατέλ, Μέλανι Λίνσκι και Μάικλ Τσίκλις.

Αριάνα Γκράντε και Kid Cudi

Αριάνα Γκράντε και Kid Cudi

Τίμοθι Σαλαμέ

Τίμοθι Σαλαμέ

Στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Δεκεμβρίου στην πλατφόρμα του Netflix και στους κινηματογράφους λίγο νωρίτερα, στις 10 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑC’mon C’mon: Η πρώτη ταινία του Χοακίν Φίνιξ μετά τον Τζόκερ θα είναι και η πιο συγκινητική του12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b