MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 9 συναυλίες για την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου.

Τρίτη
Italian Tenors
Monopoli Team

1. Τα «Σχήματα των Αστεριών», η Τάνια Τσανακλίδου με την Λίνα Νικολακοπούλου, στο Κατράκειο Θέατρο
Τρίτη

Σχήματα των Αστεριών

Τα «Σχήματα των Αστεριών», είναι η μουσική παράσταση της Τάνιας Τσανακλίδου με την συνεργασία της Λίνας Νικολακοπούλου, σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού. Τριάντα τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του δίσκου ‘’Μαμά Γερνάω’’(1988) και με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων (1981-2021) διαδρομής της Λίνας Νικολακοπούλου στην δισκογραφία, θα γιορτάσουν μαζί την επιτυχία τους. Οι 8 σπουδαίοι σολίστες και ο Βασίλης Γκίνος που ενορχήστρωσε τα τραγούδια της παράστασης, με την ερμηνεία της Τάνιας Τσανακλίδου θα μας μαγέψου την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.
Τρίτη 7/9, 21:30
Εισιτήριο: 17 ευρώ. Προπώληση: ticketservices.gr
Μάνου Κατράκη, Κυρά Της Ρώ &, Νίκαια 184 51. Τηλέφωνο: 21 3207 5289

2. The Italian Tenors, η νέα γενιά Τενόρων, στο CT Garden Festival
Τρίτη

Italian Tenors

Ο Luca Sala, ο Sabino Gaita και ο Evans Tonon επιστρέφουν ξανά στην Αθήνα. Έπειτα από την sold out επιτυχία τους, στο Christmas Theater το 2019, η νέα γενιά Τενόρων θα μας παρουσιάσει το καινούριο τους πρότζεκτ την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στο CT Garden Festival. Οι Ιταλοί τενόροι σε αυτό το πρότζεκτ, θα ενώσουν τις φωνές τους και θα ερμηνεύσουν διάσημα ποπ και κλασσικά ιταλικά τραγούδια της δεκαετίας του ’60, που θα συνδυαστούν με αγαπημένες άριες από διάσημες όπερες.
Τρίτη 7/9, 21:00
Εισιτήριο: Από 20 ευρώ, 15 ευρώ φοιτητικό & ΑμεΑ. Προπώληση: viva.gr
Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι 111 46. Τηλέφωνο: 21 1770 1700

3. Σε μια ‘’Κρουαζιέρα για δύο’’ ο Βαγγέλης Γερμανός με τη Μιρέλα Πάχου, στη Νέα Σμύρνη
Τρίτη

Κρουαζιέρα για δύο

Ο Βαγγέλης Γερμανός με την Μιρέλα Πάχου θα ταξιδέψουν μαζί μας σε μια ‘’Κρουαζιέρα για δύο’’, σε swing και latin ρυθμούς. Μια ακόμη συνεργασία που θα ενώσουν μαζί, την θετική τους ενέργεια και τις αγαπημένες επιτυχίες τους. Θα μας ταξιδέψουν σε μία άκρως καλοκαιρινή συναυλία, με νησιώτικα και λαϊκά τραγούδια, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στο Φεστιβάλ ‘’Ιωνικές Γιορτές’’ στο Άλσος Ν. Σμύρνης.
Τρίτη 7/9, 21:00
Εισιτήριο: 8 ευρώ, δημότες Ν. Σμύρνης: 5 ευρώ.
Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου και Εφέσου 117 21. Τηλέφωνο: 21 0933 6933

4. Ο Χρήστος Νικολόπουλος με τις Μούσες του, στα ‘’Χρυσά Τραγούδα’’, στο Θέατρο Άλσος
Συναυλία

Χρήστος Νικολόπουλος

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με την Ελένη Βιτάλη, την Γλυκερία και την Πίτσα Παπαδοπούλου, σε δύο μοναδικές συναυλίες, στο Θέατρο Άλσος. Οι τρείς αγαπημένες Μούσες του θα ερμηνεύσουν διασκευασμένα γνωστά και άγνωστα τραγούδια του σπουδαίου συνθέτη. Από το πρόγραμμα δε γίνεται να λείπουν οι δικές τους μεγάλες επιτυχίες όπως αγαπημένα τραγούδια που έχουν αφήσει ιστορία στην ελληνική μουσική, μεταξύ άλλων του Στέλιου Καζαντζίδη, της Χάρις Αλεξίου, του Γιώργου Νταλάρα και του Στράτου Διονυσίου.
Τρίτη 7 και Τετάρτη 8/9, 21:00
Εισιτήριο: Από 15 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως. Τηλέφωνο: 210-8227471

5. «Επιστροφή στις ρίζες» με τον Σπύρο Πολυκανδριώτη, στο θέατρο Γκράβας
Αφιέρωμα

Επιστροφή στις Ρίζες

Το μουσικό σχήμα του Σπύρου Πολυκανδριώτη με την 8μελή ορχήστρα του, από παραδοσιακά όργανα, θα παρουσιάσουν τα τρία καθοριστικά ιστορικά σημεία του παραδοσιακού ρεμπέτικου, σμυρναίικου τραγουδιού. Ένα πρόγραμμα με αυθεντική μουσική, ανεκτίμητης πολιτιστικής κληρονομίας. Αυτή την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στο ανοιχτό Θέατρο Γκράβας, στο Γαλάτσι.
Τρίτη 7/9, 21:00
Εισιτήρια: Δελτίο Εισόδου. Προπώληση: ticketservices.gr
Ταϋγέτου 60, Αθήνα

6. Οι Onirama, στο Θερινό Δημοτικό θέατρο Λαμίας
συναυλία

Onirama

Οι Onirama κυκλοφόρησαν μέσα στο 2021, καινούριες ξεχωριστές εκτελέσεις τραγουδιών, με πολύ σημαντικές μουσικές συνεργασίες, όπως με την Χάρις Αλεξίου, τον Λεωνίδα Μπαλάφα, τους Locomondo, και τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, οι οποίες αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό και έγιναν μεγάλη επιτυχία. Μια υπέροχη μουσική συναυλία την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.
Τρίτη 7/9, 21:00
Εισιτήριο: Ελεύθερη είσοδος με δελτίο εισόδου. Προπώληση: ticketservices.gr
Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, Υψηλάντου 15-17, Λαμία. Τηλ: 2231 033325

7. Οι Nightstalker, στη Μονή Λαζαριστών
συναυλία

Nightstalker

Πιστοί στο αυθεντικό rock ‘n’ roll και στη heavy ροκ σκηνή, οι Nightstalker με την ψυχεδελική underground μουσική τους, θα μας απογειώσουν παρέα με special guests. Oι Σερραίοι Tuber, μια instrumental και εξίσου ροκ μπάντα, με τους groovy ρυθμούς τους θα μας χαρίσουν μια αξέχαστη ροκ συναυλία, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.
Τρίτη 7/9, 20:30
Εισιτήριο: 11 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Τηλέφωνο: 231 058 9185

8. «Τι είναι αυτό που μας ενώνει», οι Πυξ Λαξ στο Faliro Summer Theater
Συναυλία

Πυξ Λαξ

Οι Πυξ Λαξ ήρθαν για να μας θυμίσουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει». Η ελληνική αγαπημένη ροκ μπάντα, μας συντροφεύει τα τελευταία τριάντα χρόνια σε προσωπικές στιγμές και σε πάρτυ, έτσι θα μας συντροφεύσει ακόμη μια φόρα, στην δεύτερη και τελευταία συναυλία τους, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στο Faliro Summer Theater. Με αφορμή την χρόνια πορεία τους στη μουσική σκηνή, δημιούργησαν ένα άλμπουμ -αφιέρωμα που περιλαμβάνει 20 τραγούδια, μια μουσική αναδρομή που θα αγαπηθεί από την αρχή.
Τρίτη 7/9, 21:15
Εισιτήριο: Από 13 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Παλαιό Φάληρο 175 61

9. Σπύρος Γραμμένος, στην ταράτσα του Gazarte
Συναυλία

Σπύρος Γραμμένος

Ο Σπύρος Γραμμένος με την χιουμοριστική διάθεση και τους καυστικούς στίχους του, θα παρουσιάσει τα περισσότερα τραγούδια του καινούριου του δίσκου, όπως και πολλές αγαπημένες επιτυχίες από προηγούμενους. Μαζί του στο πάλκο οι μουσικοί Κώστας Μιχαλός στην κιθάρα, Ναταλία Κοκώση στα κρουστά και στην ιρλανδική φλογέρα, Αλέξης Στενάκης στο κλαρινέτο και sτα πλήκτρα, Άλεξ Μυλωνάς στο μπάσο και Χάρης Παρασκευάς στα τύμπανα, όλοι μαζί παρέα στην ταράτσα του Gazarte, αυτή τη Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου.
Τρίτη 7/9, 21:30
Εισιτήριο: Από 12 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Βουτάδων 34, Αθήνα. Τηλέφωνο: 21 0346 0347

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b