MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Δικηγόρος Σκάρλετ Γιόχανσον: “Μισογυνιστική” η απάντηση της Disney στην μήνυση για το Black Widow

Ο δικηγόρος της Σκάρλετ Γιόχανσον, Τζον Μπερλίνσκι, απάντησε στην Disney, αποκαλώντας “μισογυνιστική” την απάντηση της στη μήνυση που κατέθεσε η ηθοποιός για παραβίαση συμβολαίου.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον ως Black Widow
Η Σκάρλετ Γιόχανσον ως Black Widow
Monopoli Team

Ο δικηγόρος της Σκάρλετ Γιόχανσον, Τζον Μπερλίνσκι, απάντησε στην Disney, μετά την κίνηση της εταιρίας να ζητήσει την μεταφορά της υπό εξέλιξης μήνυσης για την ταινία Black Widow “κεκλεισμένων των θυρών”. Ο Μπερλίνσκι χαρακτήρισε την κίνηση “προβλέψιμη”, ενώ την αρχική απάντηση της εταιρείας «μισογυνιστική».

«Αφού αρχικά απάντησε σε αυτή τη διαμάχη με μια μισογυνιστική επίθεση κατά της Σκάρλετ Γιόχανσον, η Disney τώρα, αναμενόμενα, προσπαθεί να κρύψει το παράπτωμά της», δήλωσε ο δικηγόρος, προσθέτοντας, «Γιατί η Disney φοβάται τόσο να διευθετήσει αυτή η υπόθεση δημόσια;»

“Επειδή γνωρίζει ότι οι υποσχέσεις της Marvel να δώσει στο Black Widow μια κανονική κυκλοφορία στους κινηματογράφους, όπως και “στις άλλες ταινίες τους”, είχαν να κάνουν με την εγγύηση ότι η Disney δεν θα κατέστρεφε τις εισπράξεις της ταινίας, για να ενισχύσει τις συνδρομές στο Disney+”, απάντησε από μόνος του ο Μπερλίνσκι. «Ωστόσο, αυτό ακριβώς συνέβη – και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τα συντριπτικά στοιχεία που το αποδεικνύουν».

Σύμφωνα με το Deadline, η Disney κατέθεσε αίτημα για να μεταφέρει τη διευθέτηση της μήνυσης στη Νέα Υόρκη. “Η Periwinkle συμφώνησε ότι όλοι οι ισχυρισμοί που προκύπτουν, ή σχετίζονται με τις υπηρεσίες της Σκάρλετ Γιόχανσον για το Black Widow θα υποβάλλονται σε εμπιστευτική, δεσμευτική διευθέτηση στη Νέα Υόρκη”, έλεγε συγκεκριμένα η πρόταση, που κατατέθηκε από τους δικηγόρους της Disney, Ντανιέλ Πετροτσέλι, Λία Γκοντέσκι και Τιμ Χέφνερ, του δικηγορικού γραφείου O’Melveny & Myers.

Η Γιόχανσον ισχυρίζεται πως το συμβόλαιό της με τη Marvel της Disney υποσχέθηκε αποκλειστική προβολή στους κινηματογράφους και ότι ο μισθός της θα βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό στην απόδοση της ταινίας στους κινηματογράφους. Υποστηρίζει ακόμα, πως το συμβόλαιό της παραβιάστηκε, όταν η εταιρεία κυκλοφόρησε το Black Widow και στην ψηφιακή πλατφόρμα της Disney+, ταυτόχρονα με τους κινηματογράφους. Αυτή η κίνηση της κόστισε ένα υπέρογκο ποσό από το μισθό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣον Πεν: Ο εμβολιασμός πρέπει να γίνει υποχρεωτικός για όλους12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b