MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μπομπ Ντίλαν: Κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού

Μια γυναίκα κινήθηκε νομικά εναντίον του Μπομπ Ντίλαν, κατηγορώντας τον για σεξουαλική κακοποίηση που πραγματοποιήθηκε όταν ήταν μόλις 12 χρονών.

Μπομπ Ντίλαν, Photo credits: Xavier Badosa/Flickr/Wikimedia Commons
Μπομπ Ντίλαν, Photo credits: Xavier Badosa/Flickr/Wikimedia Commons
Monopoli Team

Μια γυναίκα έχει καταθέσει μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση κατά του Μπομπ Ντίλαν, υποστηρίζοντας ότι ο τραγουδιστής την κακοποίησε σεξουαλικά το 1965, όταν ήταν μόλις 12 ετών.

Συγκεκριμένα η ενάγουσα ισχυρίζεται ότι ο 80χρονος σήμερα μουσικός πραγματοποίησε “κακοποιητικές, σεξουαλικές και παράνομες πράξεις” που συνέβησαν “εσκεμμένα από αυτόν χωρίς την συναίνεση της”.

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι ο Ντίλαν της έδωσε ναρκωτικά και αλκοόλ, ενώ είχε χτίσει μια συναισθηματική σχέση μαζί της, κάτι που του επέτρεψε να την κακοποιήσει σεξουαλικά για αρκετές εβδομάδες.

Η γυναίκα, που σήμερα είναι 68 ετών, προσδιορίζεται μόνο ως J.C. στην καταγγελία, που δεν περιλαμβάνει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Σε δήλωσή του, εκπρόσωπος του Ντίλαν είπε: «Ο 56χρονος ισχυρισμός είναι αναληθής και θα υπερασπιστεί σθεναρά».

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση υπό τον νέο νόμο περί ανήλικων θυμάτων της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τον οποίο θύματα σεξουαλική κακοποίησης, που ήταν ανήλικα κατά την επίθεση, μπορούσαν μέχρι και το Σάββατο να κάνουν καταγγελία, ακόμα κι αν έχουν περάσει πάνω από 50 χρόνια -όπως στην περίπτωση της γυναίκας, η οποία κατέθεσε τη μήνυση την Παρασκευή.

Αρκετές άλλες καταγγελίες υψηλού προφίλ υποβλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένης μιας κατά του κωμικού Horatio Sanz και μιας άλλης που αφορούσε την Nicki Minaj και του συζύγου της.

Η γυναίκα που κινείται νομικά κατά του Ντίλαν, ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε πολλές φορές μέσα σε ένα διάστημα έξι εβδομάδων από τον Απρίλιο έως τον Μάιο του 1965. Καταγγέλλει επίσης ότι ο -τώρα 80χρονος- μουσικός την απείλησε μα σωματική βία “που την άφησαν ψυχολογικά τραυματισμένη μέχρι και σήμερα”. Όσο για την κακοποίηση, φαίνεται να έλαβε χώρα στο διαμέρισμα του Μπομπ Ντίλαν στο Hotel Chelsea της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Το Χόλιγουντ με μποϊκοτάρει”: Ο Τζόνι Ντεπ στην πρώτη του συνέντευξη εδώ και έναν χρόνο12.09.2018

Η μήνυση κάνει λόγο για επίθεση, κακοποίηση, παράνομη κράτηση και εσκεμμένη πρόκληση ψυχολογικής δυσφορίας. Οι δικηγόροι Daniel Isaacs και Peter Gleason υπερασπίζονται την ενάγουσα.

Πηγή

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b