MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

“Το Χόλιγουντ με μποϊκοτάρει”: Ο Τζόνι Ντεπ στην πρώτη του συνέντευξη εδώ και έναν χρόνο

Μετά από την ήττα του στη δικαστική διαμάχη με την εφημερίδα The Sun, ο Τζόνι Ντεπ δηλώνει, στην πρώτη του συνέντευξη εδώ και ένα χρόνο, πως βρίσκεται στο στόχαστρο του Χόλιγουντ.

Τζόνι Ντεπ
Τζόνι Ντεπ
Monopoli Team

Ο Τζόνι Ντεπ δήλωσε ότι αισθάνεται πως το “Χόλιγουντ τον μποϊκοτάρει”, καθώς η τελευταία του ταινία “Minamata” δεν έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει ακόμα στις ΗΠΑ.

Στην πρώτη του συνέντευξη εδώ και ένα χρόνο, ο Ντεπ που κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία από την Άμπερ Χερντ, ήταν αποκαλυπτικός. Μιλώντας λοιπόν στους The Sunday Times, αποκάλεσε την “πτώση” του από το Χόλιγουντ ως “παραλογισμό των «μαθηματικών» των ΜΜΕ”.

Σε σκηνοθεσία του Άντριου Λέβιτας, στο «Minamata» βλέπουμε τον Τζόνι Ντεπ ως έναν Αμερικανό φωτορεπόρτερ, που βοήθησε να αποκαλυφθούν οι τραγικές συνέπειες της δηλητηρίασης από υδράργυρο στις ιαπωνικές παράκτιες κοινότητες, τη δεκαετία του ’70.

View this post on Instagram

A post shared by @vplustudio

Πέρυσι, ο Ντεπ βίωσε μια μεγάλη ήττα, όταν το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν βρέθηκαν αποδείξεις για “συκοφαντική δυσφήμηση”, την οποία δήλωσε ότι είχε δεχτεί από την βρετανική εφημερίδα The Sun, που τον αποκάλεσε «αυτόν που χτυπάει γυναίκες» σε ένα άρθρο του για το διαζύγιό του με την Άμπερ Χερντ.

Το δικαστήριο είχε αποφανθεί πως το περιεχόμενο του άρθρου ήταν “ουσιαστικά αληθινό” και ο δικαστής διαπίστωσε ότι 12 από τα 14 υποτιθέμενα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας είχαν συμβεί στην πραγματικότητα.

Από τότε, η εταιρία διανομής MGM άλλαξε την ημερομηνία κυκλοφορίας του “Minamata” στην Αμερική, από Φεβρουάριο του 2021 σε “Θα Ανακοινωθεί Σύντομα”. Παράλληλα, ο Ντεπ απομακρύνθηκε από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά ταινιών “Fantastic Beasts” της Warner Bros.

Τι δήλωσε ο Τζόνι Ντεπ

«Ορισμένες ταινίες αγγίζουν τους ανθρώπους. Αυτό ισχύει και για τους ανθρώπους του Minamata, αλλά και για ανθρώπους που βιώνουν παρόμοια πράγματα», είπε ο ηθοποιός. «Και αυτό ακυρώνεται επειδή το Χόλιγουντ με μποϊκοτάρει; Έναν άντρα, έναν ηθοποιό σε μια δυσάρεστη και περίεργη κατάσταση, τα τελευταία χρόνια;»

Πρόσθεσε ότι: «κινούμαι προς τα εκεί που πρέπει να πάω για να τα κάνω όλα… για να φέρω τα πράγματα στο φως».

Αυτή την εβδομάδα, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν υποστήριξε την απόφασή του να τιμήσει τον Ντεπ με το κορυφαίο βραβείο, το βραβείο Donostia. Παρά την αποδοκιμασία μιας ομάδας γυναικών Ισπανών σκηνοθέτιδων, το Φεστιβάλ δήλωσε ότι ο ηθοποιός δεν έχει καταδικαστεί για οποιαδήποτε μορφή βίας κατά των γυναικών. Ο Ντεπ θα τιμηθεί επίσης στο φετινό Φεστιβάλ Κάρλοβι Βάρι, στην Τσεχία.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Σαν Σεμπαστιάν: Γυναίκες σκηνοθέτιδες αντιδρούν στο τιμητικό βραβείο που θα λάβει ο Τζόνι Ντεπ12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b