MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 6 συναυλίες για την Παρασκευή 13 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 13 Αυγούστου.

συναυλίες
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην Βόνιτσα 
Monopoli Team

1. Ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου ζωντανά στο Ακόντισμα

Mε την προτροπή «Ζήσε τη ζωή σου» δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου, που έχουν ζήσει και «χτίσει» τη ζωή τους με το συγκεκριμένο motto, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται για μία μεγάλα βόλτα στην Ελλάδα που διψά για live εμφανίσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά. Ο Στέλιος Ρόκκος κι η Μελίνα Ασλανίδου στις προσωπικές τους διαδρομές έχουν αποδείξει περίτρανα ότι «Ζουν τη ζωή τους» όπως εκείνοι την ορίζουν κάθε στιγμή. Είναι, από τη φύση τους, πρωταγωνιστές. Ανεξάρτητοι και δημιουργικοί που λειτουργούν από ψυχής.
Παρασκευή 13/8 , 20:30
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Akontisma, Νέα Καρβάλη 640 06, Τηλέφωνο: 251 031 6790

2. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην Βόνιτσα συναυλίες

Επιτέλους ξανά μαζί! Μετά από ένα πολύ δύσκολο και μοναχικό χειμώνα, συναντιόμαστε όλοι μαζί στη συναυλία του Βασίλη την Παρασκευή στην Βόνιτσα στην νήσο Κουκουμίτσα. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία μιας live συναυλίας, τη διάδραση μεταξύ κοινού και τραγουδιστή, το αίσθημα να γινόμαστε όλοι ένα, μια μεγάλη παρέα και να τραγουδάμε μαζί τα αγαπημένα μας τραγούδια. Και αυτό ο Βασίλης το ξέρει πολύ καλά. Και είναι ανυπόμονος για την Παρασκευή 13 Αυγούστου, γιατί όπως έλειψαν σε μας οι συναυλίες, το ίδιο και περισσότερο έλειψαν σε αυτόν.
Παρασκευή 13/8 , 21:30
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Νησάκι Κουκουμίτσας, Βόνιτσα

3. Rock Under The Clock Festival στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου συναυλίες

Το Rock Under The Clock Festival ξεκίνησε μόλις το 2016, αλλά πολύ σύντομα κατόρθωσε να καθιερωθεί ως μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εκδηλώσεις του χανιώτικου καλοκαιριού, αλλά και ως η δημοφιλέστερη Rock συνάντηση της Κρήτης. Το φεστιβάλ δίνει την ευκαιρία σε νέα τοπικά σχήματα να παίξουν στην ίδια σκηνή με καλλιτέχνες καταξιωμένους πανελλαδικά, αλλά και διεθνώς, ενώ μέσα από το καθιερωμένο μουσικό workshop στο θέατρο “Βλησίδη” όλοι οι μουσικοί έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και ανταλλάσσουν απόψεις, ιδέες και μικρά μουσικά μυστικά. Από την άλλη οι επισκέπτες, τις ημέρες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις μοναδικές μουσικές δημιουργίες των μουσικών σχημάτων και να θαυμάσουν το μεράκι, το πάθος και την ποιότητα της σύγχρονης ροκ σκηνή.
Παρασκευή 13/8 18:00
Εισιτήριο: Από 7€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑρχίζουν σήμερα τα έργα ανάπλασης της κάτω Πλατείας Συντάγματος12.09.2018

4. Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος στο Ανοιχτό θέατρο Λευκών (Πάρος) συναυλίες

Έπειτα από χρόνια συνεργασίας και κοινών εμφανίσεων, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος «ξαναχτυπάνε» και βάζουν μπρος για νέες επιτυχίες, στις 13 Αυγούστου στην Πάρο. Ο Γιάννης Ζουγανέλης, αγαπημένος ηθοποιός, τραγουδιστής και περφόρμερ, ο Λευτέρης Ελευθερίου, γνωστός για το ταλέντο του στην υποκριτική, το τραγούδι και τις μιμήσεις, και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ταλαντούχος τραγουδοποιός, ο «Άνθρωπος-Ορχήστρα», υπόσχονται να σας ξεναγήσουν με τον γνωστό ανορθόδοξο τρόπο τους σε αγαπημένες τους στιγμές της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής.
Παρασκευή 13/8 21:00
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Ανοιχτό θέατρο Λευκών, Πάρος

5. Ταξιδεύοντας στις γειτονιές του κόσμου με την Ελπίδα Γαδ συναυλίες

Η χαρισματική συριανή τραγουδίστρια Ελπίδα Γαδ ανοίγει πανιά και μας ταξιδεύει με την υπέροχη φωνή της στις γειτονιές του κόσμου. Από την Ισπανία ως την Κούβα και από την Κολομβία ως το Cabo Verde, μελωδίες, πολιτισμοί και κουλτούρες ενώνονται για να μας φέρουν πιο κοντά. Το ταξίδι συνεχίζεται με μια μικρή στάση στη γειτονική Ιταλία και στο ιδιαίτερα οικείο προς εμάς ταπεραμέντο της, για να καταλήξει πίσω στην Ελλάδα και στους δικούς μας ήχους. Στις 13 Αυγούστου και ώρα 21:00 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χρουσσών γίνεται το πλοίο για να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι. Η Ελπίδα σε ρόλο καπετάνιου οργανώνει το πλήρωμα της που αποτελείται από τη Λένα Χατζηγρηγορίου στο βιολί και της φλογέρες, τον Yussef Beato Vitton ο οποίος δίνει το ρυθμό στην παρέα με τα κρουστά, ενώ το σχήμα ολοκληρώνεται επί σκηνής από τον Γιάννη Ανδριωμένο και το κοντραμπάσο του.
Παρασκευή 13/8 21:00
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Πολιτιστικός Σύλλογος Χρούσσων, Άνω Σύρος 841 00

6. Οι Locomondo στο Ανοιχτό δημοτικό θέατρο Αρκαλοχωρίου

Το live των Locomondo είναι μία μεγάλη γιορτή! Η μουσική που τους ανέδειξε είναι μία μίξη από Reggae, Ska, Latin, rock και ελληνικών παραδοσιακών ρυθμών. Η μουσική αυτή συνδυάστηκε με τους ελληνικούς στίχους που γράφει ο Μάρκος Κούμαρης και αγαπήθηκαν από το νεανικό κοινό κι όχι μόνον. Κάθε live τους μία μουσική εμπειρία. Όταν ανεβαίνουν στην σκηνή μετατρέπουν τον κόσμο σε μία τεράστια παρέα που την ενώνει ο χορός κι η χαρά-το τραγούδι και τα χαμόγελα. Με τραγούδια όπως “Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα”, “Μαγικό χαλί”, ”80Άs” και με “ rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop”, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσουμε να χορεύουμε.
Παρασκευή 13/8 21:30
Εισιτήριο: Από 13€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Ανοιχτό δημοτικό θέατρο Αρκαλοχωρίου, Αρκαλοχώρι 703 00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦωτιά στην Εύβοια: Το συγκλονιστικό στιγμιότυπο της 81χρονης πρωτοσέλιδo στις μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b