MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η αλληλεγγύη θα νικήσει: Ο Χάρης Τζωρτζάκης έστησε ένα θερινό σινεμά για να στηρίξει τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης έστησε ένα θερινό σινεμά στην Νότια Εύβοια, ώστε να βοηθήσει οικονομικά τους πυρόπληκτους του νησιού.

Σινεμα στην Εύβοια για τους πληγέντες, φωτογραφία από Harrys Tzortzakis/facebook
Σινεμα στην Εύβοια για τους πληγέντες, φωτογραφία από Harrys Tzortzakis/facebook
Monopoli Team

Σε μια πολύ ωραία κίνηση προχώρησε ο Χάρης Τζωρτζάκης, ο οποίος αποφάσισε να στήσει ένα θερινό σινεμά στην Νότια Εύβοια, ώστε να στηρίξει τους πυρόπληκτους του νησιού.

Ο ηθοποιός και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Εviasilence στο Πόρτο Μπούφαλο στη Ν. Εύβοια, διοργάνωσε μια βραδιά κινηματογράφου στο θερινό σινεμά, που ονόμασε “Φυσάει Κόντρα”, με συμβολικό εισιτήριο 5 ευρώ.

Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και παραθεριστές, συγκεντρώθηκαν στο “Φυσάει Κόντρα”, συγκεντρώνοντας 1000 ευρώ για τους πληγέντες της πυρκαγιάς στη Βόρεια Εύβοια.

Ο ίδιος ο ηθοποιός έγραψε για την πρωτοβουλία του αυτή: “Το σινεμά το κάνω δωρεά στο σύλλογο του Πόρτο Μπουφάλου συναισθανόμενος την ανάγκη για αυτοοργάνωση. Θα αποτελέσει μια πηγή εσόδων για το ξεχασμένο από την πολιτεία χωριουδάκι μας, ως το μοναδικό θερινό σινεμά στην Εύβοια. Δεν το γράφω για να πάρω εύσημα, το αναφέρω μονάχα για να αποτελέσει παράδειγμα ότι στη ζωή οφείλουμε να δίνουμε πίσω, κάτι από αυτό που παίρνουμε. Ήθελα να ονομάσω το σινεμά “Cine Silencio” ως αναφορά στο Evia Silence και στην ταινία του David Lynch, «Mulholland Drive” αλλά η γυναίκα μου επέμενε να το ονομάσουμε «Φυσάει Κόντρα». Φυσάει Κόντρα λοιπόν!”

Μετά το τέλος της προβολής, ο Χάρης Τζωρτζάκης και οι κάτοικοι της περιοχής έδωσαν το δικό τους μήνυμα, εκφράζοντας έμπρακτα τη στήριξή τους: “Η Νότια Εύβοια στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στη Βόρεια Εύβοια και χίλια ευρώ από το αυτοδιαχειριζόμενο σινεμά «Φυσάει Κόντρα» στο Πόρτο Μπούφαλο. Η αλληλεγγύη θα νικήσει. Δύναμη και κουράγιο αδέρφια.”

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b