MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μπέλα Χαντίντ: Η στήριξη του διάσημου μοντέλου στην φλεγόμενη Ελλάδα

Η είδηση για την καταστροφική πύρινη λαίλαπα που πλήττει την Ελλάδα έχει κάνει τον γύρο του πλανήτη και εκείνοι που αγαπούν τη χώρα μας εκφράζουν τη στήριξη τους.

Monopoli Team

Με τις πυρκαγιές να έχουν περικυκλώσει την Ελλάδα και να γίνονται ασφυκτικά καταστροφικές, πολλοί ξένοι celebrities που αγαπούν την χώρα μας προσπαθούν να βοηθήσουν όσο μπορούν και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό τους για την δύσκολη στιγμή που περνάμε. Μέσα σε αυτές τις διασημότητες είναι και το γνωστό μοντέλο, Μπέλα Χαντίντ, η οποία αγαπάει την Ελλάδα και το δείχνει κάθε χρόνο στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Μπορεί φέτος να μην βρίσκεται εδώ, επέλεξε όμως να γνωστοποιήσει στους ακολούθους της τι περνά η χώρα μας και να τους ευαισθητοποιήσει για την καταστροφή που έχει υποστεί μεγάλο μέρος της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στα stories της στο Instagram μία φωτογραφία που αναφέρει τον τραπεζικό λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπου μπορούμε να καταθέσουμε χρήματα για την στήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας.

Το μοντέλο όμως δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς για να ευαισθητοποιήσει τους 44,7 εκατομμύρια ακολούθους της, αναδημοσίευσε την ανάρτηση της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου, η οποία περιλάμβανε μία σπαρακτική φωτογραφία από την καταστροφική πυρκαγιά και ένα συγκινητικό μήνυμα. Η ίδια η Μπέλα Χαντίντ έγραψε στο story της: “Ελλάδα. Οδυνηρό.” 

Σε μία τόσο δύσκολη στιγμή κάθε δυνατή βοήθεια είναι σημαντική, αφού η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται, ενώ οι καταστροφικές συνέπειες της φωτιάς στις πληττόμενες περιοχές ήδη διαγράφονται οδυνηρές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓια τους σκύλους που σώζονται από τις φλόγες12.09.2018

Τη στήριξή της έχει εκφράσει και η Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία μέσα από αναρτήσεις στα social media εξέφρασε τη λύπη της για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, σε Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία, Αλβανία, Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία οι πυρκαγιές μαίνονται, καταστρέφοντας τεράστιες εκτάσεις πράσινου και περιουσίες.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b