MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Forbes: Η Rihanna είναι και επίσημα η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο – αλλά όχι χάρη στη μουσική της

Ως την πιο πλούσια γυναίκα στην μουσική βιομηχανία την κατέταξε το Forbes, τονίζοντας όμως ότι η αξία της δεν προέρχεται από την πολυετή παρουσία της στον χώρο της μουσικής, αλλά από την έξυπνη επιχειρηματική της κίνηση, το 2017.

Η Ριάννα έγινε δισεκατομμυριούχος
Monopoli Team

Μπορεί να γνωρίσαμε την Ρόμπιν Ριάννα Φέντι, κατά κόσμον Rihanna, μέσα από την μουσική της, όμως το επιχειρηματικό της «δαιμόνιο» είναι αυτό που την έκανε να θεωρείται πλέον ως  η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο!

Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία της ανέρχεται στα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, ανεβάζοντας την στην πρώτη θέση των γυναικών της μουσικής βιομηχανίας και στην δεύτερη – μετά την Όπρα Γουίνφρεϊ με 2,7 δισεκατομμύρια – στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Ωστόσο το ποσό αυτό δεν προέρχεται αποκλειστικά από το ταλέντο της στην μουσική. Το 2017 το εγχείρημά της να συν-ιδρύσει την εταιρία καλλυντικών Fenty Beauty της χάρισε πάρα πολλά έσοδα αλλά και την πρώτη θέση στη λίστα του Forbes. Αυτό που είναι κάπως εξωπραγματικό για μία καταξιωμένη τραγουδίστρια όπως η Rihanna, είναι πως μόλις τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια προέρχονται από την μουσική της. Τα 1,4 δισεκατομμύρια προέρχονται από το 50% της εταιρίας της Fenty Beauty, με το άλλο 50% να ανήκει στη γαλλική εταιρεία πολυτέλειας, LVMH.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRihanna Savage x Fenty: Γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια12.09.2018

Η “αυτοκρατορία” της Fenty Beauty

Η ποικιλομορφία του brand της, με αποχρώσεις που απευθύνονται σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και με μία αναμφισβήτητα άρτια τακτική διαφήμισης και προώθησης των προϊόντων, έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο στο να βρίσκεται τώρα η Ριάννα ανάμεσα στους γνωστότερους δισεκατομμυριούχους. Στον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας της, η Fenty Beauty εκτοξεύτηκε στα ύψη των πωλήσεων, ξεπερνώντας τις ήδη εδραιωμένες εταιρείες άλλων διασήμων, όπως την Kylie Cosmetics της Κάιλι Τζένερ.

Όπως υπολογίζει το Forbes, η συνολική αξία της Fenty Beauty ανέρχεται στα 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια, φιγουράροντας στην κορυφή των εταιρειών καλλυντικής περιποίησης, μόλις στον τέταρτο χρόνο λειτουργίας της.

Πηγή: Forbes

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό tweet μέχρι… αρώματα: Αυτά είναι τα 10 πιο περίεργα NFT που έχουν πουληθεί μέχρι τώρα12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b