MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 3 Αυγούστου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση σήμερα, Τρίτη 3 Αυγούστου.

Monopoli Team

Σειρές

22:00 Τα καλύτερά μας χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 26 σεζόν 2: Η πρόταση γάμου του Άγγελου στη Σοφία έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Η Μαίρη νιώθει περίεργα που θα γίνει τόσο νέα γιαγιά και η Νανά διστάζει να προχωρήσει με τον Αποστόλη. Ο Δημήτρης βάζει μπρος το σχέδιό του και καταφέρνει να ξεφορτωθεί την εταιρεία. Ο Παπαδόπουλος αλλάζει τη στάση του απέναντι στον Στέλιο εν όψει του γάμου του Αντώνη με τη Μάρθα, όμως η κυβέρνηση των συνταγματαρχών επεμβαίνει βίαια, αλλάζοντας για πάντα την τροπή της σχέσης των δύο παιδιών.

20:00 Το Σοι Σου στον ALPHA

Επεισόδιο 10 σεζόν 4: Ψέματα, δικαιολογίες και για μεσημεριανό μόνο σαλάτα. Κάπως έτσι διαμορφώνεται η καθημερινότητα της Αντωνίας τον τελευταίο καιρό κι αυτό βάζει σε υποψίες τον Κωνσταντίνο ότι ίσως να υπάρχει κάποιος άλλος στη ζωή της. Κάποιος πιο ωραίος, κάποιος πιο γυμνασμένος, κάποιος πιο μοντέρνος και πιο σκληρός άντρας απ’ αυτόν. Προκειμένου να μη χάσει λοιπόν τη «ζουζουνέλ» του, αποφασίζει να αλλάξει εντελώς το στυλ του και να προσαρμοστεί στην εποχή. Για έναν άνθρωπο όμως που μέχρι χθες κυκλοφορούσε με το παπιγιόν, τα αποτελέσματα θα προκαλέσουν αντιδράσεις για γέλια και για κλάματα. Τουλάχιστον υπήρχε λόγος να τα κάνει όλα αυτά ή η Αντωνία είναι αθώα; Αυτό μόνο ο Λευτέρης Μυτιληναίος μπορεί να το απαντήσει.

17:45 Hawaii Five-0 στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 19 σεζόν 1:Στο σημερινό επεισόδιο, η ομάδα Five-0 καλείται να εξιχνιάσει μια περίεργη υπόθεση ενός άνδρα – φαν της επιστημονικής φαντασίας – ο οποίος φορούσε μια κάπα λίγο πριν πηδήξει από το παράθυρο από τον 21ο όροφο! Στο μεταξύ, ο ΜακΓκάρετ δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη από έναν πράκτορα της CIA, ο οποίος μοιράζεται μια προσωπική του υπόθεση που σχετίζεται με την ιαπωνική μαφία!

Ταινίες

22:00 Όνειρα σε ψηλοτάκουνες γόβες στην ΕΡΤ2

Κωμωδία, παραγωγής ΗΠΑ (2018) Σκηνοθεσία: Αν Φλέτσερ

Ηθοποιοί: Τζένιφερ Άνιστον, Ντανιέλ Μακντόναλντ, Οντέγια Ρας, Ντοβ Κάμερον

Υπόθεση: Η Γουίλ είναι η ευτραφής έφηβη κόρη μιας πρώην Βασίλισσας της Ομορφιάς. Θέλοντας να κάνει τη δική της επανάσταση και να διαμαρτυρηθεί για τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς δηλώνει συμμετοχή στα τοπικά καλλιστεία. Ξαφνικά πολλές άλλες κοπέλες ακολουθούν το παράδειγμα της και η Γουίλ ανακαλύπτει την σημασία της πραγματικής ομορφιάς και φιλίας.

22:00 The Stanford Prison Experiment στο STAR

Βιογραφικό δράμα αμερικανικής παραγωγής (2015) Σκηνοθεσία: Κάιλ Πάτρικ Άλβαρεζ

Ηθοποιοί: Μπίλι Κράνταπ, Μάικλ Αγκαράνο, Μόισις Αρίας, Νίκολας Μπράουν, Έζρα Μίλερ

Υπόθεση: Το 1971 ο καθηγητής ψυχολογίας του πανεπιστημίου του Στάνφορντ, Φίλιπ Ζιμπάρντο, αποφασίζει να διευθύνει ένα ψυχολογικό πείραμα με στόχο να αποδείξει τις ψυχολογικές επιπτώσεις, που επιφέρει η μετατροπή ενός ατόμου σε φυλακισμένο ή δεσμοφύλακα. Επιλέγει 24 φοιτητές για να ζήσουν σε μια υποτιθέμενη φυλακή, που είχε δημιουργηθεί για τους σκοπούς του πειράματος στο υπόγειο του κτιρίου του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, για 7 έως 14 μέρες και να πάρουν ανάλογους ρόλους κρατουμένων και φυλάκων. Γρήγορα, όμως, τόσο οι φοιτητές που κάνουν τους δεσμοφύλακες, όσο κι ο ίδιος ο καθηγητής παρουσιάζουν βάναυση συμπεριφορά προς τους «φυλακισμένους» και το πείραμα οδεύει στην καταστροφή…

21:00 Πανδημία στο OPEN

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής (2009) Σκηνοθεσία: Άλεξ Πάστορ, Ντέιβιντ Πάστορ

Ηθοποιοί: Κρις Πάιν, Λου Τέιλορ Πούτσι, Έμιλυ Βαν Καμπ, Πάιπερ Περάμπο, Κρίστοφερ Μελόνι.

Υπόθεση: Καθώς ένας φονικός ιός εξαπλώνεται στη Γη, τέσσερις φίλοι αναζητούν καταφύγιο σε ένα παραλιακό μοτέλ, που πιστεύουν ότι είναι απαλλαγμένο από κάθε κίνδυνο μετάδοσης. Ακολουθώντας αυστηρούς κανόνες, προσπαθούν να αποφύγουν όποιον είναι μολυσμένος, σύντομα όμως, αρχίζουν να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου…

Ντοκιμαντέρ

19:40 Η Ρομαντική Ελλάδα του Λόρδου Μπάιρον στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Εντί Βικέν

Υπόθεση: Η Ελλάδα των αρχαίων ηρώων πρόβαλε ως γη της επαγγελίας για τους ρομαντικούς του 19ου αιώνα. Όμως, η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική. Στο σπουδαιότερο ίσως έργο του, ο λόρδος Μπάιρον κατέγραψε τις εντυπώσεις του από τη χώρα.

22:00 Θρύλοι της Όπερας: Μαρία Κάλλας COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ βρετανικής παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Λίντι Σάβιλ

Υπόθεση: Η φωνή της μάγεψε το κοινό, ενώ οι όλο ένταση και λυρισμό ερμηνείες της ανανέωσαν το παγκόσμιο ενδιαφέρον για τις ιταλικές όπερες του 19ου αιώνα. Μια αναδρομή στη ζωή και το έργο της κορυφαίας σοπράνο του 20ού αιώνα Μαρίας Κάλλας.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

18:15 Loving στο COSMOTE CINEMA 1 HD

Δραματική ταινία βρετανικής και αμερικάνικης παραγωγής (2016) Σκηνοθεσία: Τζεφ Νίκολς

Ηθοποιοί: Τζόελ Έτζερτον, Ρουθ Νέγκα, Μάικλ Σάνον

Υπόθεση: Το 1958, ο Ρίτσαρντ και η Μίλντρεντ Λόβινγκ εξορίζονται από τη Βιρτζίνια λόγω του ‘παράνομου’ διαφυλετικού γάμου τους. Χρόνια αργότερα, ξεκινούν έναν δικαστικό αγώνα, υπερασπιζόμενοι την αγάπη τους. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

22:00 Έξι Μέρες, Επτά Νύχτες (Six Days, Seven Nights) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής (1998) Σκηνοθεσία: Ιβάν Ράιτμαν

Ηθοποιοί: Χάρισον Φορντ, Αν Χες, Ντέιβιντ Σουίμερ

Υπόθεση: Όταν ναυαγούν σε ένα τροπικό ερημονήσι, ένας αγενής πιλότος και μια εργασιομανής Νεοϋορκέζα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επιβιώσουν. Σταδιακά, η αντιπάθεια που νιώθει ο ένας για τον άλλον μετατρέπεται σε ακατανίκητη έλξη…

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ (The Talented Mr. Ripley)

Ψυχολογικό θρίλερ  αμερικάνικης παραγωγής (1999) Σκηνοθεσία: Άντονι Μινγκέλα

Ηθοποιοί: Ματ Ντέιμον, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τζουντ Λο, Κέιτ Μπλάνσετ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν

Υπόθεση: Ένας γοητευτικός ψυχοπαθής καταφέρει να εισβάλει στην υπερπολυτελή ζωή ενός νεαρού κληρονόμου και δεν θα αφήσει κανέναν και τίποτα να τον σταματήσει.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b