MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 9 συναυλίες για την Τρίτη 27 Ιουλίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 27 Ιουλίου.

Διεθνείς Ημέρες Μουσικής Καλαμάτας: Κουαρτέτο Εγχόρδων Chiaroscuro στο Θέατρο Αρχαίας Μεσσήνης
Monopoli Team

1. Μίλτος Πασχαλίδης στο CT Garden Festival

Ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχεται στο City Garden Festival, με ταξιδιάρικη διάθεση και μία έξτρα ημερομηνία μετά από δύο sold out, την Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Ιουλίου. Από τους πλέον δημιουργικούς τραγουδοποιούς της εποχής μας, με πλούσια και συνεχή προσωπική δισκογραφία, 14 πετυχημένους δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες, έρχεται στο City Garden Festival, για μία τρίτη συναυλία την Τρίτη 27 Ιουλίου.
Τρίτη: 27/7 21:00
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: viva.gr.
Gazarte, Βουτάδων 34, Αθήνα 118 54, Τηλέφωνο: 21 0346 0347

2. Incanto: Ο Δημήτρης Τηλιακός και οι Ex Silentio στο Αίθριο του ΜΙΕΤ

Ο Δημήτρης Τηλιακός μαζί με τους Ex Silentio παρουσιάζουν το «Incanto: Το τραγούδι σαν άλλη πνοή από τη Δύση στην Ανατολή», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 202124, 26, και 27 Ιουλίου, στο Αίθριο του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης.
Τρίτη: 27/7 21:00
Εισιτήριο: Γενική Είσοδος 10€ • Αμεα / Ανέργων 5€. Προπώληση: ticketservices.gr.
http://aefestival.gr/ | Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης (Αίθριο), Θουκιδίδου 13, Πλάκα. Τηλ: 21 0322 1335 |https://www.miet.gr/

3. Οι ΜΕΛΙSSES στο Θέατρο Άλσος

Το Νο1 συγκρότημα ανοίγει τα φτερά του και προσγειώνεται στο φυσικό του περιβάλλον, στο Θέατρο Άλσος για δύο ακόμα παραστάσεις. Οι ΜΕΛΙSSES έχοντας στο ενεργητικό τους περισσότερα από 1200 live στα 12 χρόνια τους, αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο. Το αγαπημένο συγκρότημα έρχεται στο Θέατρο Άλσος και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του όπως «Το Κύμα», το «Έλεγες», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Δεν Έχω Ιδέα», το «Είμαι Αλλού», το «Κρυφτό», το «Ένα Λεπτό» αλλά και μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει. Μαζί τους επί σκηνής θα βρίσκεται ο ένας και μοναδικός Θέμης Αδαμαντίδης. Τεράστιες επιτυχίες όπως το «Στην Καρδιά», το «Μα πού να Πάω», το «Γιασεμί» θα τραγουδηθούν μοναδικά στην σκηνή του Θεάτρου Άλσος.
Τρίτη 27/7 21:00
Εισιτήριο: Από 20€. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Αθήνα 114 74, Τηλέφωνο: 21 0822 7471

4.Οι The Swingin’ Cats στην Ταράτσα του Gazarte

Τα πιο χορευτικά γατιά, οι The Swingin’ Cats, επιστρέφουν στην Ταράτσα του Gazarte για να φέρουν μία ανάσα αισιοδοξίας, μέσα από αγαπημένα τραγούδια και νέο ακυκλοφόρητο υλικό, και να μας μεταδώσουν τη ξεσηκωτική τους διάθεση. H μοναδική μπάντα που μας κάνει χαρούμενους σε ελάχιστο χρόνο συνδέει το καλοκαίρι μας με όμορφες μελωδίες, κέφι και ξεγνοιασιά.
Τρίτη: 27/7 21:30
Εισιτήριο: Από 8€. Προπώληση: viva.gr.
Gazarte, Βουτάδων 34, Αθήνα 118 54, Τηλέφωνο: 21 0346 0347

5.Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021:Our Festival 7

Συνάντηση αλληλέγγυων καλλιτεχνών που παρουσιάζουν ποικιλία εκδηλώσεων. Θέατρο, μουσική, χορός, κουκλοθέατρο, video art, παιδικές παραστάσεις, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους.
Τρίτη 27/7 20:30
Εισιτήριο: Γενική Είσοδος – Δελτίο Εισόδου. Προπώληση:viva.gr.
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Προφήτου Ηλία 65, Χαλάνδρι 152 33

6.Οι Kadebostany στο Akontisma Theatron

Χωρίς αμφιβολία οι Kadebostany αποτελούν τους ηγέτες της νέας pop αυτοκρατορίας και την φετινή χρονιά το αποδεικνύουν ακόμα περισσότερο με φρέσκια μουσική, ανανεωμένη σύνθεση και μια ανανεωμένη οπτικη ταυτότητα. Οι Kadebostany επανιδρύουν την ποπ αυτοκρατορία και τη μεταφέρουν στο ανώτερο επίπεδο με το εντυπωσιακό live show. Με τις προσθήκες της Poseidona και του Fang the Great στα φωνητικά και μία όπως πάντα επιβλητική μίξη πνευστών και ηλεκτρονικών beats, το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες που αγαπήσαμε αλλά και νέα εξαιρετικά ακυκλοφόρητα τραγούδια.
Τρίτη: 27/7 20:30
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Ακόντισμα, Παλαιά, ΕΟ Καβάλας Ξάνθης, Νέα Καρβάλη 640 06, Τηλέφωνο: 251 031 6790

7. PARTYTURA στην Πλαζ Αρετσούς

Το πάρτυ ,που μόνο το group της PARTYTURA ξέρει να προσφέρει στους φίλους του, ξεκινάει από την πλαζ της Αρετσού. Την Τρίτη 27, Ιουλίου συμμετέχουμε σε μια μαγική βραδιά δίπλα από το κύμα της θάλασσας, με τραγούδια από όλο το φάσμα της καλής ελληνικής μουσικής σ´ ένα πρόγραμμα απ´ αυτά που μας έκαναν ν´ αγαπήσουμε την PARTYTURA. Οι τραγουδιστές και οι μουσικοί του συγκροτήματος θα μας ταξιδέψουν στην προ πανδημίας διασκέδαση, τηρώντας όλα τα μέτρα για την ασφάλεια όλων μας.
Τρίτη: 27/7 20:00
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: viva.gr.
Πλαζ Αρετσούς, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

8. Η Άννα Βίσση στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Η Άννα Βίσση ξεκινάει τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στα θέατρα της χώρας. Η μοναδική ερμηνεύτρια ενώνεται ξανά με την «χρυσή» 12μελή μπάντα της και παρουσιάζει στο κοινό ένα -σχεδόν τρίωρο-ανατρεπτικό, μουσικό ταξίδι. Θρυλικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και τραγούδια σταθμοί από την πλούσια προσωπική της διαδρομή, αλλά και αγαπημένα τραγούδια και διασκευές από την ελληνική και διεθνή σκηνή, εναλλάσσονται μαγικά, σε μια καλοκαιρινή γιορτή της μουσικής.
Τρίτη 27/7 21:30
Εισιτήριο: Από 16€. Προπώληση:ticketservices.gr.
Δημοτικό Κηποθέατρο Αλκαζάρ, Γρ. Λαμπράκη 15, Λάρισα 414 47

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ7ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου: Οι δηλώσεις συμμετοχής μόλις ξεκίνησαν12.09.2018

9. Διεθνείς Ημέρες Μουσικής Καλαμάτας: Κουαρτέτο Εγχόρδων Chiaroscuro στο Θέατρο Αρχαίας Μεσσήνης

Οι Διεθνείς Ημέρες Μουσικής Καλαμάτας επιστρέφουν για 5η χρονιά για μια εβδομάδα γεμάτη μουσική, από τις 27 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου. Έναρξη την Τρίτη 27 Ιουλίου, στις 20:30, στο Θέατρο Αρχαίας Μεσσήνης, με το Κουαρτέτο Εγχόρδων Chiaroscuro. Το Κουαρτέτο Εγχόρδων Chiaroscuro ι αποτελείται από τους βιολονίστες Alina Ibragimova και Pablo Hernán Benedí, τη βιολίστα Emilie Hörnlund και τη βιολοντσελίστρια Claire Thirion. Το διεθνές αυτό σύνολο εκτελεί μουσική των Κλασικών και Πρώιμων Ρομαντικών Περιόδων σε εντέρινες χορδές και με ιστορικά δοξάρια.
Τρίτη 27/7, 20;30
Ελεύθερη είσοδος με δελτία εισόδου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Θέατρο Αρχαίας Μεσσήνης

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b