MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 10 συναυλίες για το Σάββατο 24 Ιουλίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Σάββατο 24 Ιουλίου.

συναυλίες
Incanto: Ο Δημήτρης Τηλιακός και οι Ex Silentio στο Αίθριο του ΜΙΕΤ
Monopoli Team

1. Ο Γιάννης Χαρούλης στο Γήπεδο Φώτης Κοσμάς

Ο Γιάννης Χαρούλης και η μουσική του παρέα , μας προσκαλούν να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και κυρίως να ξανασμίξουμε, υπό τον ήχο αγαπημένων μας τραγουδιών. Μπορεί τα φιλιά, οι αγκαλιές και ο χορός να απουσιάζουν ,η ανάγκη μας όμως να ιδωθούμε ξανά, μοιάζει μεγαλύτερη από ποτέ αυτό το καλοκαίρι. Το ραντεβού μας ανανεώνεται σε ανοιχτούς χώρους και κάτω από έναστρους ουρανούς, ώστε να θυμηθούμε όλοι τη σημασία του να «είμαστε μαζί» και να δημιουργήσουμε μια μεγάλη «μουσική αγκαλιά».
Σάββατο 24/7 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης «Φώτης Κοσμάς», Τρωάδος, Αλεξανδρούπολη 681 00, Τηλέφωνο: 2551 020653

2. Ο Bloody Hawk στο Gazarte Roof Stage συναυλίες

Ο Bloody Hawk, ένας “σύγχρονος ποιητής” και από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης εγχώριας hip hop σκηνής μας καθηλώνει μέσα από την αλήθεια και την αυθεντικότητα των στίχων του.
Σάββατο 24/7 22:00
Εισιτήριο: Από 13€. Προπώληση: viva.gr.
Gazarte, Βουτάδων 34, Αθήνα 118 54, Τηλέφωνο: 21 0346 0347

3. Τα τραγούδια που μας έλειψαν: Νάνσυ & George στο Θέατρο Χυτήριο

Στην ζεστή και φιλόξενη αυλή του Χυτήριου κάτω από τον έναστρο Αθηναϊκό ουρανό δύο φωνές και ένα πιάνο θα μας ταξιδέψουν σε μια μαγική μουσική αναδρομή με κομμάτια από το παρελθόν έως το σήμερα και αναφορές από την rock, pop, ρετρό αλλά και την ελληνική μουσική σκηνή. Μία ζωντανή μουσική εκδήλωση με τραγούδια που αγαπήσαμε, από την Adele, τους Evanescence, τον Chris Isaak και τους Depeche Mode έως την Γιώτα Νέγκα, τον Στέλιο Ρόκκο και τον Δημήτρη Χορν. Τραγούδια που θα μας θυμίσουν τις ανέμελες καλοκαιρινές νύχτες μας.
Σάββατο 24/7 21:15
Εισιτήριο: Από 8€. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Κέντρο 104 35, Τηλέφωνο: 21 0341 2313

4. SANI FESTIVAL:Ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη σε νέες «Μουσικές Ιστορίες»

Ο Στέφανος Κορκολής ανεβαίνει στη σκηνή του Λόφου για να διηγηθεί με νότες τις δικές του Mουσικές Iστορίες, έχοντας στο πλευρό του μια εξαιρετική ερμηνεύτρια, τη Σοφία Μανουσάκη: τραγούδια που έγραψε και ερμήνευσε, τραγούδια που έγραψε για άλλους ερμηνευτές, τραγούδια που ενορχήστρωσε ή διασκεύασε, αλλά και τραγούδια που απλά αγάπησε. Ένα μουσικό οδοιπορικό με σταθμούς τις δικές του κορυφαίες δημιουργίες, τα διαμάντια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μάνος Λοϊζος, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός κ.α., αλλά και διάσημες επιτυχίες από τη διεθνή pop, rock, blues, jazz και ethnic σκηνή.
Σάββατο 24/7 21:30
Εισιτήριο: Από 20€. Προπώληση: viva.gr.
Sani Resort, Sani Resort, Kassandra, Halkidiki 630 77, Τηλέφωνο: 2374 110700

5. Λάκης Παπαδόπουλος & Χρονίρ στο Θέατρο Βουνού συναυλίες

Ο Λάκης Παπαδόπουλος (με τα ψηλά ρεβερ), δεν χρειάζεται συστάσεις. Ερμηνευτής με ξεχωριστό τρόπο, πηγαίος, αυθόρμητος, με το δικό του γνωστό χιούμορ, έχει να καταθέσει πάμπολλες συνεργασίες στο ενεργητικό του, και έρχεται για ένα και μοναδικό βραδύ να μας διασκεδάσει έτσι όπως μονό εκείνος ξέρει.
Σάββατο 24/7 20:00
Εισιτήριο: Από 11€. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Βουνού, Σαρανταπόρου 7, Καστοριά 521 00

6. «Παλιγγενεσία» του Δημήτρη Μαραμή στην Ι.Μ. Προφήτη Ηλία Φωκίδας συναυλίες

Το λαϊκό ορατόριο «Παλιγγενεσία», ανάθεση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στον συνθέτη Δημήτρη Μαραμή, το οποίο ερμηνεύουν ο Κώστας Μακεδόνας, o Γρηγόρης Βαλτινός και το φωνητικό σύνολο «8tetto», θα αποτελέσει το κεντρικό δρώμενο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Επί σκηνής εξελίσσεται ένα σύγχρονο μουσικό δράμα. Ο τραγουδιστής ως λαϊκός αοιδός, ο ηθοποιός ως τραγικός ήρωας, οχτώ φωνές όπως ο «χορός» της αρχαίας τραγωδίας μεταφέρουν την αισθηματική περιπέτεια και το οικουμενικό πάθος για την ελευθερία.
Σάββατο 24/7 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση:ticketservices.gr.
Ι.Μ. Προφήτη Ηλία Φωκίδας

7.«Το Ποτάμι» σε μουσική Λίκου Κοκοτού και ποίηση Φώντα Λαδή στο Ανοιχτό Θέατρο Γκράβας

Ένα μεγάλο μουσικό πολυθέαμα για την ιστορία των Ελλήνων με άξονα την Επανάσταση του 1821, θα παρουσιαστεί πρώτη φορά φέτος στο Δημοτικό Θέατρο της Γκράβας (Ταϋγέτου 60 και Πασσώβ), το Σάββατο 24 Ιουλίου, στις 8:30 το βράδι. Το πολυθέαμα βασίζεται στο έργο “Το Ποτάμι” των δυο γνωστών δημιουργών, που στην πρώτη κυκλοφορία του σε δίσκο ερμήνευσε η αλησμόνητη Σωτηρία Μπέλου. Στην φετινή παρουσίαση του, στο θέατρο Γκράβας το έργο ερμηνεύουν δύο σπουδαίοι τραγουδιστές, ο Γιώργος Μεράντζας και η Σοφία Παπάζογλου, με τη συνοδεία εξαμελούς ορχήστρας. Συμμετέχει ο Δημήτρης Κανέλλος. Η επιμέλεια της ορχήστρας είναι του Γιάννη Παπαζαχαριάκη.
Σάββατο 24/7 20:30
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση:ticketservices.gr.
Ο.Ν.Α. Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Γκράβας, Ταϋγέτου 60, Αθήνα 112 55, Τηλέφωνο: 21 0201 1151

8. Διεθνές Φεστιβάλ Κρουστών Ρεθύμνου στο Κάστρο Φορτέτζας Ρεθύμνου

Οι κεντρικές συναυλίες του Φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν στο βενετσιάνικο φρούριο της Φορτέτζας, ένα μοναδικό μνημείο που δεσπόζει στην καρδιά της πόλης του Ρεθύμνου. Μουσικοί και κοινό από διαφορετικά μέρη του κόσμου θα συναντηθούν σε έναν οικουμενικό μουσικό διάλογο, μια μοναδική γιορτή που απευθύνεται σε όλους! Στις συναυλίες θα συμμετέχουν από το εξωτερικό οι: Itamar Doari: (Ισραήλ) The Bucket Boy (Matthew Pretty) (Η.Π.Α.), και από Ελλάδα οι: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης, Βαγγέλης Καρίπης, Percussion4One feat. Tigran Sargsyan, De Todas Formas, Haig Yazdjian, Τάκης Φαραζής, Πέτρος Βαρθακούρης, Παντελής Ντζιάλας. Θα συμμετέχουν επίσης τοπικές μπάντες από την Κρήτη: οι Topos, οι Al Hanim Trio, και οι Σκίουρο 5 feat. Μαρία Κώτη.
Σάββατο 24/7 20:15
Εισιτήριο: Από 32€. Προπώληση:ticketservices.gr.
Ενετικό Κάστρο Φορτέτζα, Ρέθυμνο 741 00, Τηλέφωνο: 2831 028101

9. «Jeepers Creepers» για μια jazz swing βραδιά στο Art Farm-Αγρόκτημα Μαρίνη

Οι “Jeepers Creepers” είναι μια ορχήστρα η οποία δραστηριοποιείται στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη. Χάρη στην αφοσίωση τους στο ιδίωμα της Swing Jazz έχουν καταφέρει να εμφανιστούν σε πολλούς χώρους εντός και εκτός συνόρων. To 2021 είχαν την μεγάλη τιμή να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον Πανευρωπαικό Διαγωνισμό Swinging Europe, διάκριση σημαντική τόσο για τους ίδιους όσο και για την Ελλάδα, μιας και αποτελεί θεσμό χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαική Ένωση. Έχουν συνεργαστεί με εξαίρετους σολίστες (Χάρης Ιωάννου,Stefan Vasnier,Katie Cosco,Μarc Devine,Dan Block,Gilad Atzmon) και με πολλές ομάδες χορευτών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως Rhythm Hoppers, Athens Lindy hop, Hob Nob,Καλαμάτα lindy hop,Swing in Mexico,Pescara Swing.
Σάββατο 24/7 21:00
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση:ticketservices.gr.
Art Farm Agroktima Marini, Μεγάλη Μαντινεία 241 00, Τηλέφωνο: 693 651 3421

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Ολυμπιακοί Αγώνες «Τόκιο 2020» στην ΕΡΤ – Το πρόγραμμα12.09.2018

10. Incanto: Ο Δημήτρης Τηλιακός και οι Ex Silentio στο Αίθριο του ΜΙΕΤ

Ο Δημήτρης Τηλιακός μαζί με τους Ex Silentio παρουσιάζουν το «Incanto: Το τραγούδι σαν άλλη πνοή από τη Δύση στην Ανατολή», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 202124, 26, και 27 Ιουλίου, στο Αίθριο του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης. Ένα μουσικό ταξίδι από τη Γερμανία μέχρι τη νοτιοανατολική Μεσόγειο, στο οποίο παντρεύονται συνθέσεις του Κλάουντιο Μοντεβέρντι και του Όσβαλντ φον Βόλκενσταϊν με παραδοσιακά θρακιώτικα, κρητικά, σεφαραδίτικα και συριακά τραγούδια.
Σάββατο 24/7, 21:00
Εισιτήριο: Γενική Είσοδος 10€ • Αμεα / Ανέργων 5€. Προπώληση: ticketservices.gr
http://aefestival.gr/ | Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης (Αίθριο), Θουκιδίδου 13, Πλάκα. Τηλ: 21 0322 1335 | https://www.miet.gr/

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b