MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Cίty Drive-In: Προβολές με δωρεάν είσοδο στο πλαίσιο του Athens Pride Week 2021

Το Cίty Drive-In by Cinema Alive διοργανώνει, το Σάββατο 24 Ιουλίου, στο Lunar Space του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, τη δωρεάν προβολή δύο βραβευμένων ΛΟΑΤΚΙ+ ταινιών, στο πλαίσιο του Athens Pride Week 2021.

Cίty Drive-In
Monopoli Team

Η απόλυτη εναλλακτική πρόταση διασκέδασης στο πλαίσιο του Athens Pride Week 2021 μας οδηγεί στο Cίty Drive-In by Cinema Alive με ελεύθερη είσοδο. Δύο από τις πλέον πολυβραβευμένες ταινίες σας περιμένουν, το Σάββατο 24 Ιουλίου, να τραβήξετε με περηφάνεια χειρόφρενο στον απόλυτο covid-free προορισμό, χωρίς εισιτήριο:

120 Χτύποι το Λεπτό | 120 Beats Per Minute | Σάββατο 24/7 (21:00)

Βαθιά ανθρώπινη, συγκινητική, ριζοσπαστικά πολιτική και σοκαριστικά επίκαιρη ταινία από τον Ρομπέν Καμπιγιό. Μεγάλο Ειδικό Βραβείο στο Φεστιβάλ Καννών, επίσημη υποβολή της Γαλλίας για το Οσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.

Blue Is the Warmest Colour | Η Ζωή της Αντέλ | Σάββατο 24/7 (23:15)

Εντυπωσιακό, λυτρωτικό και θριαμβευτικό ταξίδι ενηλικίωσης από τον Αμπντελατίφ Κεσίς που βραβεύθηκε με τον Χρυσό Φοίνικα του Φεστιβάλ Καννών.

Θα χαιρετίσει η Σοφία Κουρτίδου.

Θα προλογίσουν:
  • Εκπρόσωποι από το Athens Pride
  • Εκπρόσωποι από την Θετική Φωνή και την Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.

Λίγα λόγια για το Cίty Drive-In / Lunar Space

«Ο απόλυτος covid-free προορισμός, το Cίty Drive-In της Αθήνας επιστρέφει ανανεωμένο σε καινούργιο χώρο στον Ελληνικό Κόσμο, με την μεγαλύτερη οθόνη της Ευρώπης διάστασης 15 μέτρων και υπερσύγχρονα μέσα προβολής για την απόλυτη εμπειρία θέασης σε υπαίθριο σινεμά. Οπλιστείτε με τροπική διάθεση και απολαύστε δροσερά cocktails στο bar που επιμεληθήκαμε στον χώρο με εξωτική ατμόσφαιρα, θεματικές βραδιές, food court, τηρώντας, όπως πάντα όλα τα πρωτόκολλα προστασίας έναντι του Covid-19 σύμφωνα με τις διατάξεις της Πολιτείας.

Για τα live events μεταμορφώνουμε τον χώρο στην απόλυτη υπαίθρια σκηνή κάτω από το φως του φεγγαριού και του δίνουμε το όνομα LUNAR SPACE.«

Ασφαλείς βραδιές στην πόλη γεμάτες σινεμά

»Η ομάδα του Cinema Alive σας καλωσορίζει στον καινούργιο χώρο του City Drive-in / Lunar Space στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πολυκράτους 6 – υπαίθριος χώρος όπισθεν του Ελληνικού Κόσμου)  μια ανάσα από το κέντρο της πόλης στο πιο ασφαλές και προστατευμένο σημείο συνάντησης της Αθήνας.

Ανανεώνουμε το επιτυχημένο μας ραντεβού που σας κράτησε συντροφιά τη σεζόν Ιούνιος – Νοέμβριος 2021, από τον χώρο του Λυκαβηττού και του Ο.Α.Κ.Α. με μια ανανεωμένη πρόταση για τις πιο ασφαλείς βραδιές στην πόλη, γεμάτες σινεμά από την άνεση του αυτοκινήτου σας, αλλά και live events που θα γίνουν σημείο αναφοράς στη διασκέδαση στον χώρο του drive-in που μετατρέπεται σε σκηνή με καθήμενους και ονομάζεται για το άπλετο φως του φεγγαριού που προσφέρει Lunar Space.

Διαθέτοντας μία από τις μεγαλύτερες οθόνες σε υπαίθριο χώρο διάστασης 15 μέτρων και υπερσύγχρονα μέσα προβολής, το City Drive-in προσφέρει την απόλυτη ευκρίνεια στην προβολή, αλλά και στερεοφωνικό ήχο.

Στον χώρο του θα βρείτε hot dogs στους πιο πρωτότυπους συνδυασμούς, ακόμα και vegan, αλλά και όλες τις κλασικές γεύσεις των νυχτών με κινηματογραφικές προβολές: νάτσος, ποπ κορν και πρωτότυπα γλυκά. Το bar σερβίρει δροσερά cocktails. Το City drive-in δέχεται περίπου 200 αυτοκίνητα, ενώ είναι pet friendly, ανοιχτό σε ανθρώπους με τα αγαπημενα κατοικίδια τους.«

Ένας covidfree προορισμός

»Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του City Drive-in βρίσκεται αναρτημένο στα social media του Cinema Alive (facebook – instagram), στην ιστοσελίδα www.citydrivein.gr.

Το Drive-in έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως ο απόλυτος #covidfree προορισμός τόσο για την φύση του, καθώς το αυτοκίνητο προσφέρεται για την τήρηση του social distancing, όσο και για τα αυστηρά υγειονομικά του πρωτόκολλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝύχτες Πρεμιέρας: Δωρεάν προβολές ταινιών μικρού μήκους queer δημιουργών, στο πλαίσιο του Athens Pride12.09.2018

Στο City Drive-in τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19 όπως: καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού, χρήση μάσκας και προστατευτικού εξοπλισμού από το προσωπικό, τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων, χρήση αναλώσιμων και συσκευασμένων προϊόντων μιας χρήσης, αποφυγή συνωστισμού».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εισιτήρια με ελεύθερη είσοδο

Θα χρειαστεί να κλείσετε εισιτήρια για την ελεύθερη είσοδό σας στην εκδήλωση στο www.citydrivein.gr.

City Drive-in στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254 (υπαίθριος χώρος όπισθεν του Ελληνικού Κόσμου). 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b