MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φεστιβάλ Αθηνών: Ματαίωση της παράστασης της Κατερίνας Γιαννοπούλου «Η χρονιά με τα 13 φεγγάρια»

Ματαιώνεται η παράσταση «Η χρονιά με τα 13 φεγγάρια» της Κατερίνας Γιαννοπούλου, η οποία ήταν προγραμματισμένη να ανέβει, 14-16 Ιουλίου, στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Monopoli Team

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, η πολυαναμενόμενη παράσταση της Κατερίνας Γιαννοπούλου «Η Χρονιά με τα 13 Φεγγάρια», βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του Ρ. Β. Φασμπίντερ, η οποία ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί 14, 15 και 16 Ιουλίου, στην Πειραιώς 260, ματαιώνεται λόγω επαφής μέλους της καλλιτεχνικής ομάδας με επιβεβαιωμένο κρούσμα covid19.

Καθώς οι διοργανωτές προσπαθούν να βρουν νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των παραστάσεων, οι κάτοχοι εισιτηρίων για τις ακυρωθείσες ημερομηνίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για την επιστροφή των χρημάτων τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου:

«Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι οι παραστάσεις της «Χρονιάς με τα 13 φεγγάρια», σε σκηνοθεσία Κατερίνας Γιαννοπούλου που ήταν προγραμματισμένες για τις 14, 15 και 16 Ιουλίου στην Πειραιώς 260, ματαιώνονται, λόγω επαφής μέλους της καλλιτεχνικής ομάδας με επιβεβαιωμένο κρούσμα covid19.

Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να βρεθεί νέα ημερομηνία εντός των χρονικών ορίων του τρέχοντος καλλιτεχνικού προγράμματός μας.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα ενημερωθούν από τα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου για την επιστροφή των χρημάτων τους.

Λυπούμαστε πολύ και ζητούμε την κατανόηση σας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑκυρώθηκε η συναυλία του Γιαν Γκαρμπάρεκ – Τι ισχύει με τα εισιτήρια12.09.2018

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Musical Theatre School: Η νέα εποχή στην εκπαίδευση του μιούζικαλ στην Ελλάδα
Θεατρικά Νέα
Οι "Σπυριδούλες" της Νεφέλης Μαϊστράλη επιστρέφουν στη σκηνή
The Art of Life
18 Έλληνες σχεδιαστές στήνουν ένα διαφορετικό fashion show στο Φεστιβάλ Αθηνών
Θεατρικά Νέα
Με ελληνική συμμετοχή και φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου της Φιλιππούπολης
Θεατρικά Νέα
Τεχνοχώρος Εργοτάξιον: Όσα θα δούμε τη νέα σεζόν 2025-2026
Θεατρικά Νέα
Σκυλίσια ζωή της Μάρτα Μπουτσάκα στο Θέατρο Eliart
Θεατρικά Νέα
Θέατρο του Νέου Κόσμου: 14 παραστάσεις σε 3 θέατρα και 5 σκηνές – Με Early Bird προσφορά
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Πορεία: Προσφορά προπώλησης – Όλες οι παραστάσεις με €12
Θεατρικά Νέα
«Στο κέντρο του κόσμου»: H Κάμιρος παρουσιάζει το πρόγραμμα για το 2025-2026
Θεατρικά Νέα
Η Martha Graham Dance Company στην Αθήνα για τα 100ά της γενέθλια – Η προπώληση ξεκίνησε
Θεατρικά Νέα
Φιλοκτήτης: Οι τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στην Αθήνα
Θεατρικά Νέα
Τα Ξύλινα Σπαθιά, του Παντελή Καλιότσου για 2η χρονιά στο Θέατρο ΗΒΗ