MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ακυρώθηκε η συναυλία του Γιαν Γκαρμπάρεκ – Τι ισχύει με τα εισιτήρια

Ακυρώνεται οριστικά η αναβληθείσα συναυλία του Γιαν Γκαρμπάρεκ (Jan Garbarek Group με τη συμμετοχή του Trilok Gurtu) που επρόκειτο να γίνει στις 3 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Monopoli Team

Υπενθυμίζεται ότι η αναβολή είχε αποφασιστεί καθ′ ότι αποδείχτηκε αδύνατη η μεταφορά των καλλιτεχνών και του εξοπλισμού τους λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας. Τελικά ακυρώθηκε οριστικά καθώς δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί νέα ημερομηνία εντός των χρονικών ορίων του τρέχοντος καλλιτεχνικού προγράμματός του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2021. 

Όπως πληροφορούμαστε μέσω της σχετικής ανακοίνωσης, η διοργανώτρια εταιρεία, επιλέγει να μην κάνει χρήση του νομοθετημένου δικαιώματος για έκδοση voucher ισόποσης αξίας και να επιστρέψει τα χρήματα στους κατόχους εισιτηρίων της συγκεκριμένης παραγωγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGlobal Citizen Live: Διάσημοι σταρ της παγκόσμιας μουσικής σε ένα 24ωρο event για την καταπολέμηση της φτώχειας12.09.2018

Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων ξεκινά την Τετάρτη 14 Ιουλίου:

Όσοι αγόρασαν τα εισιτήριά τους online καθώς και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, το ποσό της αγοράς θα επιστραφεί αυτόματα στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή.

Όσοι αγόρασαν τα εισιτήριά τους με αυτοπρόσωπη παρουσία από τα εκδοτήρια του ΦΑΕ, μπορούν προσέλθουν στα εκδοτήρια του ΦΑΕ για να ολοκληρωθεί η επιστροφή,από τις 14 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου.

Όσοι αγόρασαν τα εισιτήριά τους από τα καταστήματα PUBLIC, μπορούν να προσέλθουν στο αντίστοιχο κατάστημα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής, από τις 14 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου.

Κλείνοντας η εταιρεία καταλήγει: «Με προσδοκίες και ελπίδα ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τον τόσο αγαπητό Γιαν Γκαρμπάρεκ για το καλοκαίρι του 2022».

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b