MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κόρτνεϊ Κοξ: Παίρνει την πρώτη της υποψηφιότητα Emmy για τα Φιλαράκια, 20 χρόνια μετά

Σχεδόν 2 δεκαετίες μετά το τέλος των “F.R.I.E.N.D.S” η Κόρτνεϊ Κοξ παίρνει την πρώτη της υποψηφιότητα για τη σειρά.

HBOMax
HBOMax
Monopoli Team

Το reunion των Friends ήταν κάτι που όλοι οι φίλοι της σειράς περίμεναν εδώ και καιρό. Ίσως περισσότερο να το περίμεναν τα ίδια τα “Φιλαράκια”, και λίγο παραπάνω η Κόρτνεϊ Κοξ, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς, που έκανε πρεμιέρα πριν από περίπου 3 δεκαετίες, δεν είχε κερδίζει καμία υποψηφιότητα στα βραβεία Emmy.

Συγκεκριμένα, τα δέκα περίπου χρόνια που διήρκησαν τα “Φιλαράκια”, οι υποψηφιότητες που συγκέντρωσε η σειρά έφτασε τις 62, εκ των οποίων οι 5 αφορούσαν την Τζένιφερ Άνιστον, οι 6 την Lisa Kudrow, ενώ από τους άντρες ο Matt LeBlanc είχε τις περισσότερες υποψηφιότητες για βραβείο Emmy και συγκεκριμένα 3. O Matthew Perry και ο David Schwimmer έχουν και οι δύο από μια.

Η Κοξ, που υποδυόταν την Μόνικα, δεν είχε καταφέρει να λάβει κάποια υποψηφιότητα για τον ρόλο της στη σειρά, όμως αυτό άλλαξε σήμερα. Μάλιστα, τον περασμένο μήνα στην εκπομπή Sirius XM του Χάουαρντ Στερν, η ηθοποιός αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός, λέγοντας ότι ενώ ήταν ευτυχισμένη για όλους τους άλλους, ένιωθε “στην απ’ έξω”. «Τι γίνεται, μόνο εγώ δεν έχω;» δήλωσε πως αναρωτιόταν.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, και 20 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, η Κόρτνεϊ Κοξ κέρδισε την πρώτη της υποψηφιότητα για τα Φιλαράκια, καθώς ήταν μία από τους παραγωγούς του reunion μαζί με τoυς αρχικούς δημιουργούς της σειράς, Marta Kauffman και David Crane.

Μπορεί λοιπόν να το γιορτάσει, όχι μόνο επειδή αναγνωρίστηκε επιτέλους η συνεισφορά της στα Φιλαράκια, αλλά και γιατί αποτελεί πλέον “αγαπημένη” της Ακαδημίας, έχοντας κερδίσει επίσης υποψηφιότητα στα Daytime Emmys (Emmys της πρωινής ζώνης) για την εκπομπή της στο Facebook Watch, με τίτλο “9 Months with Courteney Cox”.

Με πληροφορίες από το Variety

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b