MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα Φιλαράκια ξανά μαζί: Οι πιο συναρπαστικές στιγμές του πιο πολυαναμενόμενου reunion της χρονιάς

Με διάσημους guests, αποκαλύψεις και γεμάτο νοσταλγία επέστρεψε η πιο διάσημη τηλεοπτική παρέα με το πιο πολυαναμενόμενο reunion της χρονιάς.

Τα Φιλαράκια ξανά μαζί 17 χρόνια μετά, credits: WarnerMedia/HBO Max
Τα Φιλαράκια ξανά μαζί 17 χρόνια μετά, credits: WarnerMedia/HBO Max
Monopoli Team

Τα έξι πιο αγαπημένα “Φιλαράκια” της τηλεόρασης βρέθηκαν ξανά μαζί και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι. Το πολυαναμενόμενο reunion έκανε πρεμιέρα χτες στις 27 Μαϊου στην streaming πλατφόρμα του HBO, HBO Max, και οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς σε όλο τον κόσμο απόλαυσαν ξανά μαζί την πιο διάσημη τηλεοπτική παρέα: την Τζένιφερ Άνιστον, την Λίζα Κούντροου, την Κόρτνεϊ Κοξ, τον Ντέιβιντ Σουίμερ, τον Ματ Λε Μπλανκ και τον Μάθιου Πέρι.

Για μια τελευταία φορά, λοιπόν, και 17 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, τα “Φιλαράκια” επέστρεψαν με παρουσιαστή τον Τζέιμς Κόρντεν για ένα σπέσιαλ επεισόδιο, γεμάτο νοσταλγικές στιγμές, guest stars, αλλά και behind-the-scenes αποκαλύψεις που δεν γνώριζαν ούτε οι πιο μεγάλοι θαυμαστές τους.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Παρακάτω θα διαβάσετε όλα όσα μάθαμε από το πιο πολυαναμενόμενο reunion της σειράς.

Τα Φιλαράκια μαζί 17 χρόνια μετά, credits: WarnerMedia/HBO Max

Τα Φιλαράκια μαζί 17 χρόνια μετά, credits: WarnerMedia/HBO Max

“Αυτό που τα Φιλαράκια επιστρέφουν σπίτι”

Η πιο έξυπνη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει η Warner Bros. για να κάνει το reunion ακόμα πιο επικό ήταν να χτίσει ξανά το πιο αγαπημένο set στην ιστορία της τηλεόρασης, το “σπίτι” της Μόνικα και του Τζόι/Τσάντλερ. Και τα κατάφερε!

Πράγματι, ίσως η πιο όμορφη στιγμή σε όλο το επεισόδιο ήταν όταν τα αγαπημένα μας “Φιλαράκια” επέστρεψαν σε αυτό το οικείο κάποτε περιβάλλον και ένιωσαν την ίδια νοσταλγία με εμάς. Τους είδαμε να περιπλανιούνται στα δωμάτια, να ανταλλάζουν αναμνήσεις -αποκάλυψαν για παράδειγμα ότι τα πρώτα χρόνια έτρωγαν κάθε μέρα μαζί στο τραπέζι της Μόνικα.

credits: WarnerMedia/HBO Max

Και φυσικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τη στιγμή που έπαιξαν ξανά το “κουίζ” της 4ης σεζόν, όπου τα κορίτσια είχαν παίξει εναντίον των αγοριών με έπαθλο το… διαμέρισμα της Μόνικα! Αυτή τη φορά δεν υπήρχε έπαθλο και οι ερωτήσεις αφορούσαν αξέχαστες στιγμές από την σειρά (spoiler alert: Πολλοί δεν θυμόντουσαν πολλές από τις απαντήσεις).

Μετά από 17 χρόνια η χημεία ανάμεσα τους ήταν ακόμα εκεί και θυμηθήκαμε για ακόμη μια φορά γιατί τους αγαπήσαμε τόσο.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ματ Λε Μπλανκ που δεν είδαμε ποτέ

credits: WarnerMedia/HBO Max

Το επεισόδιο “Αυτό όπου κανείς δεν είναι έτοιμος” της 3ης σεζόν είναι ίσως από τα αγαπημένα μας επεισόδια -είναι αυτό που ο Τσάντλερ και ο Τζόι μαλώνουν για μία πολυθρόνα. Σε κάποιο σημείο του επεισοδίου, πετιούνται και οι δύο πάνω στην πολυθρόνα με τον Τζόι να “φτάνει” πρώτος και να την κάνει δική του. Αυτή ήταν και η σκηνή στην οποία ο Ματ Λε Μπλανκ τραυματίστηκε σοβαρά.

“Τραβήξαμε τη σκηνή τέλεια τρεις φορές. Δεν ξέρω γιατί είπαμε να το κάνουμε και μία τέταρτη φορά” θυμάται η δημιουργός της σειράς, Μάρτα Κάουφμαν. Και ο Λε Μπλανκ συνεχίζει: “Πήγα να πηδήξω πάνω στο τραπέζι, κάπως σκόνταψα και ο βγήκε ο ώμος μου!” ανέφερε. Μάλιστα, στη συνέχεια είδαμε για πρώτη φορά και το αντίστοιχο πλάνο, όπου ο ώμος του ηθοποιού είχε βγει εντελώς από το υπόλοιπο σώμα του. Φυσικά, αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο και κάπως έτσι τελείωσαν τα γυρίσματα εκείνη την ημέρα.

Το… μίσος του Ντέιβιντ Σουίμερ για τον Μαρσέλ την μαϊμού
Τελικά ο Ρος και ο Μαρσέλ δεν ήταν τόσο φιλαράκια, credits: NBC

Τελικά ο Ρος και ο Μαρσέλ δεν ήταν τόσο φιλαράκια, credits: NBC

Ο χαρακτήρας του Ντέιβιντ Σουίμμερ, Ρος, είχε για κολλητό φίλο μία… μαϊμού σε πολλά από τα επεισόδια της σειράς. Η μαϊμού αυτή ονομαζόταν Μαρσέλ και μάς χάρισε μερικές από τις πιο ξεκαρδιστικές σκηνές της σειράς.

Η πραγματικότητα όμως ήταν κάπως διαφορετική, αφού ο Σουίμμερ όχι μόνο δεν ήταν φίλος με τη μαϊμού, αλλά τη μισούσε! “Αγαπώ τα ζώα” ανέφερε ο Σουίμερ, “αλλά αναπόφευκτα αυτό που συνέβαινε συνέχεια ήταν ότι χαλούσαν οι σκηνές γιατί η μαϊμού δεν έκανε σωστά τη δουλειά της. Έτσι, έπρεπε να γυρίσουμε ξανά τις σκηνές και αυτό συνέβαινε ξανά και ξανά” είπε ο ηθοποιός και συνέχισε περιγράφοντας ότι ο Μαρσέλ του τραβούσε τα μαλλιά και γενικότερα του έκανε τη ζωή δύσκολη. Αυτή πρέπει να ήταν και η πιο αστεία στιγμή της βραδιάς: να βλέπουμε τον Ντέιβιντ Σουίμμερ να παραπονιέται εντελώς σοβαρός για τον Μαρσέλ την μαϊμου!

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη της βραδιάς

Σίγουρα υπάρχουν πολλά ακόμα που δεν ξέρουμε για την αγαπημένη μας σειρά, ομολογουμένως ωστόσο η μεγαλύτερη αποκάλυψη της βραδιάς ήταν ότι η Τζένιφερ Άνιστον και ο Ντέιβιντ Σουίμμερ είχαν αναπτύξει ένα μικρό ρομάντζο εκτός οθόνης!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής Τζέιμς Κόρντεν ρώτησε την παρέα αν του επέτρεπαν να κάνει μία “σκανδαλιστική” ερώτηση, η οποία φυσικά ήταν αν υπήρχε κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον μεταξύ των ηθοποιών. Τότε ήταν που ο Ντέιβιντ Σουίμμερ αποκάλυψε ότι είχε αισθήματα για την Τζένιφερ Άνιστον, η οποία επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν αισθήματα και από τη δική της πλευρά.

“Κάποια στιγμή είχαμε ανοιχτά και οι δύο αισθήματα ο ένας για τον άλλον, αλλά κάποιος ήταν πάντα δεσμευμένος. Και ποτέ δεν περάσαμε αυτό το όριο, Το σεβαστήκαμε” συνέχισε ο Σουίμμερ.

Η Άνιστον μάλιστα αποκάλυψε ότι το πρώτο τους φιλί το έδωσαν ως Ρος και Ρέιτσελ. “Ειλικρινά θυμάμαι να λέω μια φορά στον Ντέιβιντ ότι θα είναι πολύ κακό αν το πρώτο μας φιλί είναι στην τηλεόραση. Και φυσικά, το πρώτο φιλί που δώσαμε ήταν στην καφετέρια [το Central Perk]. Οπότε απλά μεταδώσαμε όλη την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλον στον Ρος και τη Ρέιτσελ” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως, η Κόρτνεϊ Κοξ σχολίασε ότι μάλλον ήταν για το καλό όλων που ποτέ δεν ανέπτυξαν σχέση μεταξύ τους, καθώς ένας χωρισμός θα χαλούσε τα γυρίσματα.

Οι πιο απολαυστικές guest εμφανίσεις του reunion
Η τηλεοπτική Τζάνις που άφησε ιστορία με το γέλιο και το "Oh.My.God!" της, credits: WarnerMedia/HBO Max

Η τηλεοπτική Τζάνις που άφησε ιστορία με το γέλιο και το “Oh.My.God!” της, credits: WarnerMedia/HBO Max

Όπως είχαμε καταλάβει και από το επίσημο τρέιλερ του reunion, ένα πράγμα σίγουρα δεν θα έλειπε από το reunion των “F.R.I.E.N.D.S” και αυτό ήταν οι διάσημοι και αγαπημένοι guest stars. 

Κάποια στιγμή ο Τζέιμς Κόρντεν ρωτάει την παρέα ποιος είχε το πιο δυνατό και χαρακτηριστικό γέλιο και όλοι κοιτούν την Λίζα Κούντροου. Εκεί ακριβώς ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε: Η επιστροφή της Τζάνις! Ως Τζάνις η Μάγκι Γουίλερ έγραψε τηλεοπτική ιστορία με το γέλιο της και δικαίως αναφώνησε “Oh. My. God! Δεν πιστεύω ότι δεν είπατε εμένα!” 

Εμφάνιση έκανε και ο “Γκάνθερ”, δηλαδή ο ηθοποιός Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, ο οποίος όμως μπόρεσε να παρευρεθεί μόνο μέσω Zoom. “Ήταν τα πιο αξέχαστα 10 χρόνια της ζωής μου” είπε.

Φυσικά, οι guest stars δεν τελείωσαν εκεί, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια του special επεισοδίου, είδαμε μερικές από τις μεγαλύτερες διασημότητες να μιλούν για την αγάπη τους για τα Φιλαράκια. Ο RM των BTS ανέφερε ότι “τα Φιλαράκια του έμαθαν αγγλικά”, η βραβευμένη με Νόμπελ Μαλάλα Γιουσαφζάι αποκάλυψε την αδυναμία της για το επεισόδιο “Αυτό Με Την Ρουτίνα”, η κωμικός Μίντι Κάλινγκ αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της επεισόδιο ήταν “Αυτό Με Όλα Τα Φιλιά”, ενώ ο Κιτ Χάρινγκτον αγαπά ιδιαίτερα την διάσημη σκηνή με το “Pivot!” της 5ης σεζόν. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επίσης αποκάλυψε ότι νιώθει πιο κοντά στην Μόνικα, γιατί έχει εμμονή με την καθαριότητα.

Τέλος, ίσως η πιο επική σκηνή της βραδιάς ήταν όταν η Λίζα Κούντροου τραγούδησε ξανά το αξέχαστο “Smelly Cat” και μάλιστα με τη βοήθεια της Lady Gaga!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζένιφερ Άνιστον και Λίζα Κούντροου θυμούνται τις αγαπημένες τους στιγμές από τα «Φιλαράκια»12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b