MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 13 Ιουλίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τρίτη 13 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Μην Ψαρώνεις στον ANT1

Επεισόδιο 02: Το σοκ είναι τεράστιο τόσο για τη Σάντυ όσο και για τον Μανώλη, καθώς συνειδητοποιούν ότι εξαιτίας της μετακόμισης, αυτό που τους χωρίζει είναι μονάχα…ένας όροφος. Η Τάνια που έχει κρύψει από το αγόρι της τη νέα τους κατάσταση, διαπιστώνει έντρομη ότι η νέα της γειτόνισσα, η Ρόζα είναι φοιτήτρια του Κωνσταντίνου στην Ιατρική. Ο Κάρολος και ο Αλέξης γίνονται αμέσως φίλοι με την Έρρικα και τη Σόνια, πράγμα που δεν αρέσει καθόλου στην κοπέλα του Κάρολου, τη Μαργαρίτα.

00:30 Μαύρα μεσάνυχτα στο MEGA

Επεισόδιο 06: Η Λένα είναι αποφασισμένη να αλλάξει την εμφάνιση της αλλά και την εμφάνιση του Βασίλη και της Πένυς με το επιχείρημα ότι το απαιτεί η νέα κοινωνική τους τάξη. Επιβάλλεται στον μικρό αλλά με την Πένυ τα βρίσκει μπαστούνια. Η Σιλβή ξυπνάει δεμένη χειροπόδαρα σε μια σκοτεινή και βρώμικη αποθήκη. Την έχει απαγάγει ο Στάκας με τις εντολές του Μάτσουλα. Χρησιμοποιεί όλα τα μέσα προκειμένου να τον πείσει να την ελευθερώσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Θράσος φέρνει την Αγγέλα στη βίλα για να μείνει μαζί τους.

21:45 Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα, VII στον ΑLPHA

Επεισόδιο 43: Χωρισμένη πλέον, η Νταϊάνα καταφθάνει με αλλαγμένο χαρακτήρα και… μαλλί στο σπίτι του Άγγελου και της Βέλης. Όμως αυτήν τη φορά, ήρθε για να μείνει. Μια σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας πέφτει σαν κεραυνός στο χωριό. Η Βούλα είναι με το μέρος των ερωτευμένων, αλλά ο Μηνάς παρασύρεται από το κλίμα και μπαίνει στο χορό των κουτσομπολιών… Η Κική, η γραμματέας του Μπάμπη στην σχολή οδηγών επαναστατεί και θέλει αύξηση. Ο Μπάμπης και η Ξένια διαφωνούνε αν πρέπει να της την δώσουν… Η Καίτη θεωρεί ότι το σπίτι δεν είναι όσο καθαρό πρέπει και αποφασίζει να κάνει γενική ολοήμερη φασίνα.

23:30 Private eyes στο OPEN

Επεισόδιο 01: Ο Ματ Σέιντ, με το ψευδώνυμο “Σκιά”, πρώην επαγγελματίας παίκτης του χόκεϊ, αναγκάζεται να συνεργαστεί με την ιδιωτική ντετέκτιβ, Άντζι Έβερετ, προκειμένου να λύσουν μια υπόθεση δολιοφθοράς κατά ενός αθλητή, που ήταν μέχρι τώρα υπό την επίβλεψη του Ματ.

Ταινίες

22:00 Angel Of Mine στο STAR

Δραματική ταινία μυστηρίου αμερικανικής και αυστραλιανής παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Κιμ Φάραντ

Ηθοποιοί: Νούμι Ραπάς, Ιβόν Στραχόβσκι, Λουκ Έβανς

Υπόθεση: Μια νεαρή διαταραγμένη γυναίκα προσπαθεί να συνέλθει ψυχολογικά ύστερα από τον χαμό της κόρης της και τον χωρισμό από τον σύζυγό της, ο οποίος ζητάει και την επιμέλεια του γιου τους. Η κατάσταση της γυναίκας φαίνεται να ξεφεύγει από τα όρια, όταν πιστεύει πως η κόρη της νέας της γειτόνισσας, είναι στην πραγματικότητα η δική της κόρη.

23:00 Νύχτες Με Τον Εχθρό Μου (Sleeping With The Enemy) στο ΣΚΑΙ

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής (1991) Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Ρούμπεν

Ηθοποιοί: Τζούλια Ρόμπερτς, ο Πάτρικ Μπέργιν και ο Κέβιν Άντερσον

Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεφύγει από τον εφιαλτικό γάμο της και την κακοποίηση που υποφέρει από το σύζυγό της. Έτσι, αποφασίζει να οργανώσει η ίδια τον ψεύτικο «θάνατό» της. Σύντομα όμως θα ανακαλύψει ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να ξεφύγει από την επιρροή του δυνάστη της.

21:00 Η κόρη του προέδρου στο OPEN

Ρομαντική κωμωδία αμερικανικής παραγωγής (2004). Σκηνοθεσία: Φόρεστ Ουίτακερ

Ηθοποιοί: Κέιτι Χολμς, Μαρκ Μπλούκας, Αμερί, Μάικλ Κίτον

Υπόθεση: Η Σαμάνθα ΜακΚένζι, κόρη του…Προέδρου των Η.Π.Α., αποφασίζει να μπει στο κολέγιο, έχοντας έτσι την ευκαιρία να ζήσει ως ένα απλό κορίτσι, όπως όλα τα υπόλοιπα. Η «φυσιολογική» ζωή της όμως κινδυνεύει να ανατραπεί, όταν στη ζωή της εμφανίζεται ο έρωτας στο πρόσωπο του Τζέιμς.

23:45 Τρελός Είμαι, Ό,τι Θέλω Κάνω στον ALPHA

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής (1985) Σκηνοθεσία: Γιάννης Χαρτοματζίδης

Ηθοποιοί: Τέτα Ντούζου, Στάθης Ψάλτης, Μάγδα Τσαγγάνη, Καίτη Φίνου, Γιάννης Ρωτας

Υπόθεση: Η ταινία περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός ανέργου Έλληνα, του Στάθη ο οποίος, μετά από αποτυχημένες απόπειρες ανεύρεσης εργασίας, οδηγείται στον ψυχίατρο. Ο ψυχίατρος του προτείνει μία ανορθόδοξη λύση για το πρόβλημά του. Τον εφοδιάζει με αποδεικτικό τρέλας, το οποίο ο Στάθης χρησιμοποιεί έξυπνα για να προσληφθεί σε μια εταιρεία ζυμαρικών που βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Εκεί θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του.

Ντοκιμαντέρ

19:10 Τα 10 Σπουδαιότερα Επιτεύγματα της Αρχαίας Ρώμης στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικάνικης παραγωγής(2016)

Υπόθεση: Από το σκυρόδεμα ως τους υδαταγωγούς μήκους χιλιομέτρων και τις εξελιγμένες τεχνικές εξόρυξης, οι Ρωμαίοι μηχανικοί έκαναν μερικές από τις πιο ευφυείς εφευρέσεις όλων των εποχών. Ανακαλύψτε τα δέκα σπουδαιότερα επιτεύγματά τους!

23:10 Από τη Μεγάλη Ελλάδα στη Μικρασιατική Καταστροφή στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ Ελληνικής παραγωγής (2013)

Υπόθεση: Σχεδόν 100 χρόνια από το 1821, το όραμα της Μεγάλης Ιδέας, της ανάκτησης των αλύτρωτων ελληνικών εδαφών, έπαιρνε σάρκα και οστά. Ωστόσο, τα γεγονότα δεν άργησαν να πάρουν δυσάρεστη τροπή και να οδηγήσουν τελικά στη Μικρασιατική Καταστροφή. Παραγωγή: Σταμάτης Τσαρουχάς

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Faith, Hope & Love στο COSMOTE CINEMA 1 HD

Ρομαντική κομεντί αμερικάνικης παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Ένγκλερτ,Ρόμπερτ Κρανζ

Ηθοποιοί: Πίτα Μέργκατροϊντ, Ρόμπερτ Κρανζ, Μάικλ Ρίτσαρντς

Υπόθεση: Σε μια προσπάθεια να σώσει τη σχολή χορού της, μια διαζευγμένη γυναίκα δηλώνει συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό χορού. Παρτενέρ της, ένας χήρος που θέλει να κάνει μια νέα αρχή. Μαζί θα ανακαλύψουν το νόημα της ζωής και της αγάπης.

23:00 Άστοχη Βολή (Misfire) στο COSMOTE CINEMA 1 HD

Ταινία δράσης αμερικάνικης παραγωγής (2014) Σκηνοθεσία: Ρ. Έλις Φρέιζερ

Ηθοποιοί: Γκάρι Ντάνιελς, Βανέσσα Βάσκες, Μάικλ Γκρέκο

Υπόθεση:  Όταν η δημοσιογράφος πρώην σύζυγός του εξαφανίζεται, ένας πράκτορας της Δίωξης Ναρκωτικών μπαίνει στον βίαιο υπόκοσμο της Τιχουάνα, πεπεισμένος ότι πίσω από την απαγωγή κρύβεται ένας έμπορος ναρκωτικών με πολιτικές φιλοδοξίες.

Προτάσεις από το NETFLIX

Ίγκορ Γκρομ: Ο Γιατρός της Μάστιγας του Εγκλήματος(Major Grom: Plague Doctor)

Ταινία δράσης Ρωσικής παραγωγής (2021) Σκηνοθεσία: Όλεγκ Τρόφιμ

Ηθοποιοί: Τίκον Ζιζνέβσκι, Λιούμποβ Ακσιόνοβα, Αλεξέι Μακλάκοβ

Υπόθεση: Όταν μια σειρά φόνων από έναν μασκοφόρο εκδικητή προκαλεί χάος στην πόλη, ένας ντετέκτιβ και ο άπειρος συνεργάτης του είναι οι μόνοι που μπορούν να τον σταματήσουν. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b