MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Minari: Μία δυνατή ιστορία για το αμερικάνικο όνειρο- Δείτε το trailer

H ταινία του κορεάτη Lee Isaac Chung, υποψήφια για 6 Όσκαρ, κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες την Πέμπτη 24 Ιουνίου από τη Feelgood.

Monopoli Team

Μία τρυφερή και καθηλωτική ημι-αυτοβιογραφική ιστορία για όλα όσα μας βοηθούν να ριζώσουμε σε έναν ξένο τόπο έρχεται υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του κορεάτικης καταγωγής Lee Isaac Chung.

Στην αστάθεια και τις προκλήσεις της καινούριας ζωής με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη μία αμερικανοκορεάτικη οικογένεια, το Minari, ένα ασιατικό μυρωδικό, αναδεικνύει την αδιαμφισβήτητη δύναμη των μελών της και την ουσία αυτού που αποκαλούμε σπίτι. Η γλυκόπικρη ταινία διηγείται μία οικουμενική ιστορία μέσα από εκπληκτικές ερμηνείες, ενώ η ανθρωποκεντρική σκηνοθεσία αγκαλιάζει με αγάπη τους μικρούς και μεγάλους ήρωες της οικογένειας.

Το Minari έκλεψε τις εντυπώσεις στα διεθνή φεστιβάλ, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και σημαντικά βραβεία. Η αριστοτεχνική ερμηνεία της διάσημης στην πατρίδα της Κορεάτισσας ηθοποιού Yuh-Jung Youn επισφραγίστηκε με το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου, ενώ η ταινία ήταν υποψήφια για ακόμα 5 Όσκαρ σε σημαντικές κατηγορίες του θεσμού.

Η υπόθεση

Μία αμερικανοκορεάτικη οικογένεια μετακομίζει στο Άρκανσο, σε ένα τροχόσπιτο, αναζητώντας το αμερικάνικο όνειρο. Το σκηνικό αλλάζει άρδην μετά την έλευση της πανούργας, αθυρόστομης, αλλά ασύλληπτα τρυφερής γιαγιάς.

Δείτε το trailer

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b