MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Amy Winehouse: Τι αποκάλυψε ο καλύτερός της φίλος για τον τραγικό θάνατό της

Ο καλός φίλος της αδικοχαμένης Amy Winehouse και τραγουδιστής, Tyler James μίλησε για πρώτη φορά για τον τραγικό θάνατό της, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του «My Amy: The Life We Shared».

Monopoli Team

Δέκα χρόνια μετά τον θάνατο της Amy Winehouse, σε ηλικία 27 ετών το 2011, ο καλύτερός της φίλος αλλά και συγκάτοικος για σχεδόν μία δεκαετία, Tyler James, μίλησε για πρώτη φορά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε η τραγουδίστρια, τους εθισμούς και την πίεση εξαιτίας της φήμης της, με αφορμή το βιβλίο του «My Amy: The Life We Shared».

Ο James ανακαλεί στιγμές με την τραγουδίστρια, με την οποία είχαν γνωριστεί όταν εκείνη ήταν 12 και εκείνος 13 ετών και από τότε έγιναν φίλοι και συγκάτοικοι μέχρι το τέλος της ζωής της. Μιλώντας στους Times, ο τραγουδιστής περιέγραψε ένα σκηνικό από την τραγική ημέρα της 23ης Ιουλίου το 2011. Θυμήθηκε που δύο μέρες πριν τον θάνατό της, είχε φύγει από το σπίτι τους Λονδίνο μετά από μια διαφωνία που είχε μαζί της, ελπίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα την σόκαρε και θα την έκανε να σταματήσει το ποτό. Την επόμενη μέρα εκείνη του άφησε ένα μήνυμα στο κινητό ρωτώντας τον αν είναι καλά και ζητώντας του να επιστρέψει στο σπίτι. Όταν εκείνος επέστρεψε βρήκε ένα ασθενοφόρο έξω από το κτίριο και την αγαπημένη του φίλη νεκρή στο υπνοδωμάτιό της.

«Ήταν σαν να βρισκόσουν σε κινηματογραφική πρεμιέρα», τονίζει περιγράφοντας το σκηνικό, όπου έξω από το σπίτι της είχαν συγκεντρωθεί δημοσιογράφοι αλλά και θαυμαστές της. Και συνεχίζει: «Θέλω ο κόσμος να αναγνωρίσει το πόσο σκληρά προσπαθούσε να κόψει τα ναρκωτικά και πόσο κοντά ήταν στο να κόψει το ποτό και να γίνει υγιής. Ήταν ένα κορίτσι στα 20 που υπέφερε από εθισμό και όλοι ήταν μέρος αυτού. Όλοι το παρακολουθούσαν. Όταν πας για αποτοξίνωση πρέπει να είσαι πιο δυνατός από ποτέ, τη στιγμή ακριβώς που είσαι στην πιο αδύναμη φάση της ζωής σου. Κι έπρεπε να το κάνει αυτό μπροστά στον κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAmy Winehouse: Νέο ντοκιμαντέρ από το BBC με αφορμή τη δέκατη επέτειο του θανάτου της12.09.2018

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί, επίσης, στην πίεση που ασκούσαν τα media πάνω της και την έλλειψη ιδιωτικότητας από την στιγμή που η φήμη της εκτοξεύτηκε μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της «Back to Black». «Δεν νομίζω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει την επίδραση που έχει σε έναν άνθρωπο. Επιζητούσε το φυσιολογικό. Το μεγαλύτερο πράγμα που την κατέστρεψε ήταν το γεγονός ότι ήταν διάσημη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αυτό τον μήνα, ο James κυκλοφόρησε το βιβλίο του με τίτλο «My Amy: The Life We Shared», μέσα από το οποίο θέλησε να μιλήσει για τον χρόνο που πέρασαν μαζί. «Ήταν μια απίστευτα ανακουφιστική εμπειρία για μένα», είπε για τη διαδικασία της συγγραφής του.

Πηγή: dazeddigital.com

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b