MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Που να πάμε σήμερα; 6 πολιτιστικές εκδηλώσεις για την Πέμπτη 10 Ιουνίου

Θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021.

παραστάσεις σήμερα
«Η Ταράτσα του Φοίβου» - Θέατρο Άλσος
Monopoli Team

1. Stand Up Comedy: «Κάψε το Σενάριο Reloaded» στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος παρουσιάζουν τις Πέμπτες 10, 17 και 24 Ιουνίου στις 21:15, για τρεις μόνο ημερομηνίες ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμένο χιούμορ και ό,τι άλλο αποφασίσετε εσείς. Όλα αυτά στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (LUNAR SPACE). Όπως αναφέρουν οι ίδιοι: «Μια παράσταση που οι κωμικοί ανεβαίνουν στην σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και πολλές φορές χωρίς ποιότητα».
Πέμπτη 10/6, 21:15

Εισιτήριο: Από 12€ | Προπώληση: www.hahcomedy.com και viva.gr.
Lunar Space, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Πειραιώς 254, Ταύρος. Τηλέφωνο: 21 1418 5217. www.fhw.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα θεατρικά στέκια του καλοκαιριού στην πόλη12.09.2018

2. Φεστιβάλ Αθηνών: Ομάδα χορού “κι όμΩς κινείται” στην Πειραιώς 260

Η δημοφιλής ομάδα «κι όμΩς κινείται», που συνδυάζει την ακροβασία με τον σύγχρονο χορό, αλλά και το τσίρκο με την τέχνη του θεάτρου, εμφανίζεται για δεύτερη φορά στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, με το έργο «9.25», 10 και 11 Ιουνίου, στην Πειραιώς 260. Ένα καίριο σχόλιο για τη διαρκή κίνηση της εποχής μας και τον σύγχρονο άνθρωπο που δεν να προλαβαίνει να συνειδητοποιήσει τι του συμβαίνει. Ο χρόνος κυλάει αδυσώπητα και η αέναη κίνηση γίνεται πηγή άγχους. Χορογραφία: Χριστίνα Σουγιουλτζή, Camilo Bentancor, Ερμής Μαλκότσης.
Πέμπτη 10/6, 21:00
Εισιτήριο: Διακεκριμένη ζώνη 20€ / Ζώνη Α΄ 15€ / Φοιτητικό / 65+ / Καλλ. Σωματείων 12€ / ΑΜΕΑ / Ανέργων / Σπουδαστών Καλλ. Σχολών 5€. ticketservices.gr
Πειραιώς 260, Καλλιθέα. Τηλέφωνο: 21 0928 2900.

3. Παράσταση χορού: «Ιεροτελεστία της Άνοιξης» στο Γήπεδο Μπάσκετ εντός Άλσους Άνω Πετραλώνων

«Ιεροτελεστία της Άνοιξης» – Γήπεδο Μπάσκετ εντός Άλσους Άνω Πετραλώνων

Η «Ιεροτελεστία της Άνοιξης-ένας χάρτης» σε χορογραφία της Βιτόρια Κωτσάλου και πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Α. Δενιόζου παρουσιάζεται, 9-13 Ιουνίου 2021 στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, στο Άλσος Πετραλώνων. Το έργο είναι αποτέλεσμα συνεργασίας ανεξάρτητων χορευτών, ηθοποιών και μελών της ομάδας μικτής ικανότητας Εν Δυνάμει. Το έργο πραγματεύεται τι είδους «ιεροτελεστία» θα μπορούσε να μας ωθήσει σήμερα σε μια «άνοιξη» του τρόπου που σκεφτόμαστε, υπάρχουμε, και κατ’ επέκταση του τρόπου που βιώνουμε και δημιουργούμε τη ζωή.
Πέμπτη 10/6, 20:30
Εισιτήριο: 8€ γενική είσοδος, 5€ μειωμένη είσοδος (άνεργοι, φοιτητές). Προπώληση: ticketservices.gr
Γήπεδο Μπάσκετ εντός Άλσους Άνω Πετραλώνων, Ευγένιου Αντωνιάδου 1. https://www.riteofspring.info

4. Μουσική Παράσταση: «Η Ταράτσα του Φοίβου» στο Θέατρο Άλσος

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος. Ο Φοίβος Δεληβοριάς με μία μοναδική παρέα, σας προσκαλεί κάθε Πέμπτη, από τις 10 Ιουνίου, στην Ταράτσα του για ένα μοναδικό «Summer in the city». Μαζί με το Φοίβο ο Θανάσης Αλευράς, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, η Νεφέλη Φασούλη και δύο ολοκαίνουργια entries στην παρέα: η Idra Kayne και ο Φοίβος Ριμένας. Την Πέμπτη 10 Ιουνίου καλεσμένος ο Κωστής Μαραβέγιας. Σκηνοθεσία: Άγγελος Τριανταφύλλου.
Πέμπτη 10/6, 20:45
Εισιτήριο: Α’ Ζώνη: 30€, Β’ Ζώνη: 25€, Γ’ Ζώνη: 20€, Δ’ Ζώνη: 15€. Προπώληση: viva.gr
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως, Τηλέφωνο: 21 0822 7471.

5. Προβολές ταινιών σε θερινά: 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου παραστάσεις σήμερα

Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος, που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία διαδικτυακά τον Απρίλιο 2021, προσκαλεί το κοινό από τις 10 ως τις 16 Ιουνίου, να απολαύσει 28 ταινίες από το πρόγραμμά του στη μεγάλη οθόνη των θερινών σινεμά Κάρμεν, Στέλλα, Λαΐς-Ταινιοθήκη και Σινέ Δάφνη. Δείτε το πρόγραμμα προβολών εδώ.
Πέμπτη 10/6, 21:15
Εισιτήριο: 6€ (κανονικό), 5€ (μειωμένο)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOι ταινίες της εβδομάδας: Αντζελίνα Τζολί, Μπίλι Χολιντέι και γαλλικό μυστήριο12.09.2018

6. Έκθεση: «Fragility of Breath» στη γκαλερί FokiaNou Art Space

Ο χώρος σύγχρονης τέχνης FokiaNou Art Space παρουσιάζει, 10-26 Ιουνίου, την ατομική έκθεση της Geeta Roopnarine με τίτλο «Fragility of Breath». Η Geeta Roopnarine είναι μία διεπιστημονική εικαστικός που διερευνά τη σχέση τέχνης, επιστήμης και τεχνολογίας. Στο έργο της ο ελληνικός πολιτισμός συναντά αυτόν του Τρινιντάντ και της Ινδίας  ενώ η δημιουργός αντλεί εικόνες και μύθους για να μετατρέψει το οικείο σε άγνωστο.
Εγκαίνια: Πέμπτη 10/6 στις 18:00
FokiaNou Art Space, Φωκιανού 24, 7ος όροφος, Παγκράτι. Email: [email protected]. www. fokianou247.gr

*Δείτε περισσότερες εκθέσεις εδώ

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b