MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tip#13: Γιατί πρέπει να φοράμε προστατευτικά γάντια όταν κάνουμε δουλειές στο σπίτι;

Αυτό το χρόνο τα χέρια μας ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Γι’ αυτό και πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε πως να τους χαρίσουμε τη φροντίδα που τους αξίζει. Άλλωστε από… αυτά τα χέρια περνάνε όλα!

Monopoli Team | 06.06.2021

Βάζουμε λοιπόν τη φροντίδα των χεριών στην καθημερινότητά μας μετατρέποντας τη “ρουτίνα” περιποίησής τους σε μια απολαυστική διαδικασία!

Με αυτό το στόχο ξεκινάμε ένα 20-days-hand-care-challenge με καθημερινά tips φροντίδας των χεριών και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Tip#13: Γιατί πρέπει να φοράμε προστατευτικά γάντια όταν κάνουμε δουλειές στο σπίτι;

Φοράμε πάντα προστατευτικά γάντια όταν κάνουμε δουλειές, που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στα χέρια μας. Τα απορρυπαντικά και τα καθαριστικά για το σπίτι περιέχουν πολλά χημικά που το λιγότερο που μπορεί να προκαλέσουν είναι ξηρότητα.

Σε κάθε περίπτωση τα «κουρασμένα» χέρια μας θα αισθανθούν καλύτερα αν μετά τις δουλειές τους χαρίσουμε την αναζωογονητική δράση μιας κρέμας χεριών όπως η Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual Matcha. Εμπνευσμένη από τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών της Ιαπωνίας, εμπλουτισμένη με πράσινο τσάι matcha και sakura blossom, προσφέρει αναζωογονητικό άρωμα και ενυδάτωση, αποτελώντας την ιδανική βοήθεια για τα ξηρά χέρια.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b