MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tip#6: Γιατί πρέπει να βάζουμε αντηλιακό και στα χέρια μας;

Αυτό το χρόνο τα χέρια μας ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Γι’ αυτό και πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε πως να τους χαρίσουμε τη φροντίδα που τους αξίζει. Άλλωστε από… αυτά τα χέρια περνάνε όλα!

Monopoli Team | 30.05.2021

Βάζουμε λοιπόν τη φροντίδα των χεριών στην καθημερινότητά μας μετατρέποντας τη “ρουτίνα” περιποίησής τους σε μια απολαυστική διαδικασία!

Με αυτό το στόχο ξεκινάμε ένα 20-days-hand-care-challenge με καθημερινά tips φροντίδας των χεριών και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Tip#6: Γιατί πρέπει να βάζουμε αντηλιακό και στα χέρια μας;

Η προστασία των χεριών μας από τον ήλιο είναι εξίσου σημαντική με κάθε άλλο σημείο του σώματός μας και γι’ αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε να εφαρμόζουμε το αντηλιακό μας και στο σημείο αυτό, σε καθημερινή βάση. Ακόμα και για λίγα μόλις λεπτά να εκτεθούμε στον ήλιο, οι ακτίνες του μπορούν να βλάψουν το δέρμα μας και να «γεράσουν» τα χέρια μας πιο γρήγορα.

Αρκεί να καθαρίσουμε πρώτα τα χέρια μας με το Κρεμοσάπουνο Ομορφιάς Pampering Shea Butter, σε μορφή μπάρας, με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και ¼ ενυδατικής κρέμας, που σε συνδυασμό με το πλούσιο, χαλαρωτικό άρωμα του βουτύρου καριτέ και της ζεστής βανίλιας θα προετοιμάσει κατάλληλα τα χέρια μας πριν την εφαρμογή του αντηλιακού.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b