MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tip#5: Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ την ενυδάτωση των χεριών μας;

Αυτό το χρόνο τα χέρια μας ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Γι’ αυτό και πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε πως να τους χαρίσουμε τη φροντίδα που τους αξίζει. Άλλωστε από… αυτά τα χέρια περνάνε όλα!

Monopoli Team | 29.05.2021

Βάζουμε λοιπόν τη φροντίδα των χεριών στην καθημερινότητά μας μετατρέποντας τη “ρουτίνα” περιποίησής τους σε μια απολαυστική διαδικασία!

Με αυτό το στόχο ξεκινάμε ένα 20-days-hand-care-challenge με καθημερινά tips φροντίδας των χεριών και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Tip#5: Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ την ενυδάτωση των χεριών μας;

Εάν θέλουμε τα χέρια μας να παραμείνουν απαλά και με νεανική όψη σε βάθος χρόνου, τότε δεν πρέπει ποτέ και με καμία δικαιολογία να παραλείπουμε την ενυδάτωσή τους. Ακόμα και να μην είναι ξηρή η επιδερμίδα των χεριών μας αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει ανάγκη την ενυδάτωση που είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος.

Εάν ψάχνετε για ένα κρεμοσάπουνο που να θρέφει την επιδερμίδα των χεριών σας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε τότε το Dove Υγρό Κρεμοσάπουνο Fine Silk, με το διακριτικό άρωμα της μπλε ορχιδέας, είναι για εσάς. Εμπλουτισμένο με ¼ ενυδατικής κρέμας για θρέψη, θα χαρίζει κάθε φορά στο δέρμα σας τη φροντίδα και την απαλότητα που του αξίζει.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b