MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Barbara Argyrou: Η 18χρονη “Ελληνίδα Billie Eilish” σαρώνει το Spotify με το πρώτο single της

Η 18χρονη τραγουδίστρια, που γνωρίσαμε πριν από δύο χρόνια στο “Final Four” του ΑΝΤ1, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο single της, με τίτλο “INSANE”.

Barbara Argyrou
Barbara Argyrou
Monopoli Team

Η 18χρονη Barbara Argyrou, που γνωρίσαμε πριν από δύο χρόνια στο “Final Four” του ΑΝΤ1, κυκλοφόρησε το πρώτο single της, με τίτλο “Insane”. Και μπορεί το τραγούδι να έχει κυκλοφορήσει εδώ και μόλις λίγες ημέρες, έχει όμως ήδη αγαπηθεί από το κοινό της Ελλάδας -και όχι μόνο.

Η hot εκπρόσωπος της Gen Z παρουσίασε πριν από λίγες εβδομάδες το “Insane”, το οποίο κατάφερε να μπει σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παγκόσμιες λίστες στο Spotify, και μάλιστα σε δύσκολες αγορές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, το Μεξικό, η Νορβηγία, η Αυστρία.

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που η Barbara Argyrou απασχολεί τα διεθνή media, καθώς το καλοκαίρι του 2020 συμμετείχε στο America’s Got Talent εντυπωσιάζοντας τους 4 κριτές (Simon Cowell, Sofia Vergara, Heidi Klum & Howie Mandel) και περνώντας στην επόμενη φάση με 3 «ναι». Ωστόσο λόγω της πανδημίας κλήθηκε αδύνατον το να επιστρέψει στην Αμερική για την δεύτερη φάση του διαγωνισμού.

Λίγους μήνες μετά, υπέγραψε στη Minos EMI, a Universal Music Company από την οποία και κυκλοφορεί το “Insane”, τραγούδι που υπογράφει η ίδια σε συνεργασία με τους ARCADE. Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα βίντεο κλιπ με εντυπωσιακά visual effects και καθηλωτικές εικόνες.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι η νέα σταρ της εγχώριας αγγλόφωνης pop αναμένεται να μας εκπλήξει με τις μελλοντικές της κυκλοφορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ κόσμος σου: Νέο τραγούδι από την Νεφέλη Φασούλη, σε μουσική και στίχους του Φοίβου Δεληβοριά12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βρείτε το “INSANE” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://barbaraargyrou.lnk.to/INSANEPR

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b