MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Spotify: Διπλασιάστηκαν οι ακροατές των podcast και playlist με θέμα την ψυχική υγεία το 2020

Η εφαρμογή Spotify κατέγραψε αύξηση των streams των playlist και των podcasts που σχετίζονται με την αυτοβοήθεια κατά 122% στην περίοδο της καραντίνας.

Monopoli Team

Η δημοφιλής πλατφόρμα μουσικής, Spotify, αποκάλυψε πρόσφατα ότι φέτος τα streams στις λίστες αναπαραγωγής σχετικά με την ψυχική υγεία διπλασιάστηκαν.

Τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, δηλαδή στις 10 Οκτωβρίου, δείχνουν μια δραματική αύξηση των playlist και των podcast που σχετίζονται με την ψυχική υγεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως αναφέρθηκε από την βρετανική εφημερίδα Independent, τα νέα δεδομένα που συλλέχθηκαν από το Spotify δείχνουν ότι οι λίστες αναπαραγωγής που σχετίζονται με την «φροντίδα», την «ηρεμία» και την «αυτοβοήθεια» επιλέχθηκαν 57% περισσότερο το 2020 από ό, τι πέρυσι.

Τα podcasts που σχετίζονται με την αυτοβοήθεια έχουν επίσης σημειώσει τεράστια άνοδο, με αύξηση των “ροών” κατά 122%.

Καραόκε μέσω Spotify;

Σε άλλα νέα για το Spotify, τον περασμένο μήνα αποκαλύφθηκε ότι η πλατφόρμα αναπτύσσει μια νέα λειτουργία καραόκε.

Σύμφωνα με το Music Business Worldwide, η υπηρεσία δημιουργεί το «Spotify Karaoke Mode» εν μέσω των πρόσφατων ειδήσεων ότι η εφαρμογή Twitch Sings της Amazon θα κλείσει τον Ιανουάριο.

Το Spotify UK ανακοίνωσε επίσης ότι θα κυκλοφορήσει το «Your Daily Drive», δηλαδή το πρώτο playlist που θα περιέχει μουσική και ειδήσεις.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b