MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Απλές ιδέες για ν’απογειώσετε την πασχαλινή διακόσμηση στο σπίτι σας

Δείτε πώς μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας για το Πάσχα με τρείς εύκολους και δημιουργικούς τρόπους, χρησιμοποιώντας δημιουργικά τα πασχαλινά αυγά.

Monopoli Team

Μπείτε στο εορταστικό κλίμα των ημερών δημιουργώντας μόνοι σας πανέμορφα πασχαλινά στολίδια που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας!

Ντεκόρ με πασχαλινά αυγά

Τα πασχαλινά αυγά αποτελούν το πιο αγαπητό πασχαλινό έθιμο και δεν υπάρχει οικογένεια που να μην βάφει αυγά πριν την Ανάσταση. Πειραματιστείτε λοιπόν με διάφορα χρώματα και σχέδια και όποια αυγουλάκια μείνουν, μετατρέψτε τα σε πασχαλινό ντεκόρ για το σπίτι! Μπορείτε να τα τοποθετήσετε πάνω σε έπιπλα, σε βάζα, σε πορσελάνινα σταντ, σε θήκες αυγών στο σπίτι, πάνω στις πετσέτες στο πασχαλινό τραπέζι ή όπου αλλού επιθυμείτε!

Πασχαλινά αυγά σε θήκες πάνω σε έπιπλο.

Πασχαλινά αυγά σε βάζο με λίγα κλαδάκια.

Πασχαλινά αυγά με ανοιξιάτικο μήνυμα πάνω σε μια απλή συρμάτινη θήκη.

Διακοσμητικά στεφάνια

Όλοι γνωρίζουμε τα πρωτομαγιάτικα στεφάνια και σίγουρα όλοι έχουμε κάποτε προσπαθήσει να φτιάξουμε ένα. Όπως φτιάχνουμε ένα μαγιάτικο στεφάνι, έτσι μπορούμε να φτιάξουμε και ένα πασχαλινό και μάλιστα πολύ πιο εύκολα αφού δεν χρειάζεται να προμηθευτούμε πολλά λουλούδια και μπορούμε πάλι να χρησιμοποιήσουμε τα πασχαλινά αυγά που έχουμε ήδη φτιάξει. Αν ξέρετε ήδη πως να φτιάχνετε στεφάνια τότε το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα πιστόλι κόλλησης ή πολύ δυνατή κόλλα για να κολλήσετε πάνω στο στεφάνι τα διακοσμητικά αυγά και ό,τι άλλο θέλετε να προσθέσετε στην δημιουργία σας.

Πασχαλινά “δέντρα”

Μια νέα τάση στην διακόσμηση είναι τα πασχαλινά δεντράκια. Με την ίδια λογική που στολίζετε δέντρο τα Χριστούγεννα, μπορείτε να στολίσετε κλαδιά αμυγδαλιάς ή κάποιου άλλου ανοιξιάτικου δέντρου, με πασχαλινά στολίδια, όπως ξύλινα αυγουλάκια.

Αυτές είναι μερικές ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας εύκολα για το τραπέζι του Πάσχα! Φυσικά μπορείτε να κάνετε πολλές παραλλαγές και μην ξεχνάτε ότι με πολλά ανοιξιάτικα λουλούδια δεν μπορείτε να κάνετε λάθος, ενώ θα ομορφύνει σίγουρα το σπίτι σας.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b