MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 16 Απριλίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 16 Απριλίου.

Η λίστα του Σίντλερ
author-image Εβίνα Γλώσση

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 ΧΑΙΡΕΤΑ-ΜΟΥ-ΤΟΝ-ΠΛΑΤΑΝΟ

Επεισόδιο 122: O Μένιος και ο Χαραλάμπης καταφέρνουν να αποπροσανατολίσουν τον Ηλία. Ο Θοδωρής ανησυχεί πως η Ελένη θα τον τουμπάρει και ο Τζώρτζης προσφέρεται να τον βοηθήσει. Ο παπάς βρίσκει στο προαύλιο της εκκλησίας ένα «κουτί» και φοβάται πως θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο χωριό, καθώς περιέχει μέσα χρήματα κι έναν περίεργο γρίφο. Ο Κανέλλος και ο Σίμος προσπαθούν να βρουν λύση, για να μην εγκαταλείψει ο Παναγής τον Πλάτανο και καταλήγουν να κάνουν την Κατερίνα να θέλει να παραμείνει, ενώ η Φιλιώ ζητάει τη βοήθεια της Μάρμως ανασύροντας μια πληροφορία από το παρελθόν. Η επιστροφή της Ελένης έχει προκαλέσει ερωτηματικά στο σπίτι των εγγονών, όμως η Χρύσα θα αντιληφθεί πως τα κίνητρά της δεν είναι και τόσο αθώα. Ως guest εμφανίζεται η Εύη Δοβέλου, στον ρόλο της Ελένης, γυναίκας του Θοδωρή.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ηλιος επ. 144

Επεισόδιο 144:  Ο Δημήτρης και η Αθηνά έχουν στα χέρια τους άλλον έναν ύποπτο για το φόνο του πιλότου. Ο Χρήστος εντοπίζει το σήμα του Νικήτα, την ώρα που εκείνος είναι έτοιμος με τον Μάνο να φτάσει στην κρυψώνα που βρίσκονται τα κλοπιμαία. Ο Δήμος προσπαθεί να καταλάβει αν συμβαίνει κάτι ανάμεσα στην Λήδα και τον Νικήτα. Αποφασίζει να την ακολουθήσει μαζί με τον Αντώνη. Κι οι δυο ανησυχούν βλέποντάς την με τον Νικήτα. Ο Ντίνος βρίσκει την Σαλκέμ, τη δίδυμη αδερφή της Ορόρα, κρυμμένη και χτυπημένη στο μπαρ και δεν ξέρει τι να κάνει. Η Αλίκη ετοιμάζει ένα δείπνο για να συμφιλιώσει τον Δημήτρη με την Μπέτυ, εκείνος όμως φτάνει στο σπίτι με μια αναπάντεχη για την Μπέτυ έκπληξη. Μια δυσάρεστη έκπληξη, όμως, περιμένει και τον Πέτρο, τον Φίλιππο και την Διώνη, τη στιγμή που η μικρή Ορόρα, παραδίνεται στα χέρια του Μηνά

22:00 «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» στην ΕΡΤ1 Τα καλύτερά μας χρόνια

Επεισόδιο 45: Ο Χάρης, ως νεόκοπος πλούσιος, κάνει δώρα στους φίλους του, που προκαλούν ζημιές στη γειτονιά. Ένα επεισόδιο του «Εκείνος κι Εκείνος» στην τηλεόραση γίνεται αφορμή για μια απρόσμενη περιπλάνηση του Άγγελου στην Αθήνα. Ο Παπαδόπουλος αναλαμβάνει να αναβαθμίσει κοινωνικά τον Στέλιο και του χαρίζει ένα βιβλίο Savoir Vivre. Η Ελπίδα κυκλοφορεί με τον Καραγιώργη κι αυτό γίνεται αντιληπτό από τη γειτονιά. Πάνω που η σχέση του Αντώνη με την Αντιγόνη δείχνει να προχωράει, εκείνος καλείται να διακόψει τις σπουδές του και να υπηρετήσει στον Στρατό. Την ίδια ώρα, ο Άγγελος βρίσκεται μπλεγμένος στην εξέγερση της Νομικής.
Ως guest εμφανίζονται οι: Μάνια Γκουργιώτη (Άννα), Κωνσταντίνος Ιγναντιάδης (Φοιτητής), Νίκος Καραγιώργης (Κώστας Καραγιώργης), Γιάννης Λατουσάκης (Πασχάλης), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Υβόννη Τζάθα (Χαρά), Ναταλία Τζιαρού (Ρίτσα)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

21:30: «Η Αυλή των Χρωμάτων» στην ΕΡΤ2 Η-ΑΥΛΗ-ΤΩΝ-ΧΡΩΜΑΤΩΝ-Αφιέρωμα-στον-Βασίλη-Τσαμπρόπουλο-2

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον διεθνούς φήμης πιανίστα, συνθέτη και μαέστρο Βασίλη Τσαμπρόπουλο, παρουσιάζει «Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου, την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, στις 21:30, στην ΕΡΤ2. Στη φιλόξενη αυλή ήρθαν και μίλησαν για τον πολύτιμο φίλο και καλλιτέχνη, ο Αναστάσιος Συμεωνίδης (διευθυντής ορχήστρας), η Μαρία Κοκκίνου (δημιουργός των Εκδόσεων «Πορφύρα» και υπεύθυνη των Εκδόσεων «Ακρίτας»), ο Πανταζής Τσάρας (ραδιοφωνικός παραγωγός της ΕΡΤ) και η Ολύνα Ξενοπούλου (παρουσιάστρια και εκφωνήτρια της ΕΡΤ).

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00: «Ζαχαροπλαστείο στο Μπρούκλιν» στο OPEN BEYOND Ζαχαροπλαστείο στο Μπρούκλιν

Κωμωδία, αμερικανο-ισπανικής παραγωγής (2017). Σκηνοθεσία Γκουστάβο Ρον. Ηθοποιοί: Έιμι Τιγκάρντεν, Κρίστα Ροντρίγκεζ, Γκρίφιν Νιούμαν
Υπόθεση: Η Βίβιεν και η Κλόε, δύο πολύ διαφορετικές μεταξύ τους αλλά αχώριστες ξαδέρφες, καλούνται να μοιραστούν το γραφικό ζαχαροπλαστείο που τους άφησε ως κληρονομιά η θεία τους.

23:50: «300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας» στο STAR 300

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2014). Σκηνοθεσία Νόαμ Μούρο. Ηθοποιοί: Λένα Χέντεϊ, Εύα Γκριν, Ροντρίγκο Σαντόρο, Σάλιβαν Στέιπλετον, Τζακ Ο’ Κὀνελ
Υπόθεση: Ενώ ο γιγαντιαίος στρατός του Ξέρξη βρίσκει στο δρόμο του προς την Αθήνα τους 300 του Λεωνίδα, ο περσικός στόλος, υπό τις διαταγές της αδίστακτης ναυάρχου Αρτεμισίας, συγκρούεται στα στενά του Αρτεμισίου με τον ελληνικό, τον οποίο διοικεί ο ήρωας της μάχης του Μαραθώνα Θεμιστοκλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHeart Of Invictus: Το ζεύγος Χάρι και Μέγκαν αναλαμβάνουν την παραγωγή σειράς στο Netflix12.09.2018

Οσκαρικές ταινίες στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD της COSMOTE TV

18:30: «Λίλο & Στίτς» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD Λιλο και Στιτς

Ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής (2002). Σκηνοθεσία Ντιν Ντε Μπλουά & Κρις Σάντερς
Υπόθεση:  Ο Στιτς, ένα εξωγήινο πλάσμα, δραπετεύει από έναν μακρινό πλανήτη και προσγειώνεται στη Χαβάη. Εκεί, βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά της Λίλο, η οποία θεωρεί ότι ο νέος φίλος της είναι σκύλος… Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ.

20:15: «Ο τυχοδιώκτης του Ρίο» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD Ο τυχοδιώκτης του Ρίο

Περιπέτεια, γαλλικής & ιταλικής παραγωγής (1964). Σκηνοθεσία: Φιλίπ ντε Μπροκά. Ηθοποιοί: Ζαν-Πολ Μπελμοντό, Φρανσουάζ Ντορλεάκ, Ζαν Σερβέ
Υπόθεση: Μετά την απαγωγή της αγαπημένης του από δύο Λατινοαμερικανούς ληστές αρχαιοτήτων, ένας νεαρός άντρας καταλήγει μπλεγμένος σε μια απίθανη περιπέτεια, που θα τον οδηγήσει ως τις ζούγκλες του Αμαζονίου. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

22:30: «Η λίστα του Σίντλερ» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD Η Λίστα του Σίντλερ

Η ταινία είναι μία βιογραφία, αμερικανικής παραγωγής (1993). Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ. Ηθοποιοί: Λίαμ Νίσον, Ρέιφ Φάινς, Μπεν Κίνγκσλεϊ
Υπόθεση: Η αληθινή ιστορία του αινιγματικού Όσκαρ Σίντλερ, μέλους του ναζιστικού κόμματος, επιχειρηματία και κερδοσκόπου, που έσωσε περισσότερους από 1.100 Εβραίους κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος, σε μία ταινία που τιμήθηκε με 7 Όσκαρ.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00: «Η τελευταία μάχη των 300» στο COSMOTE HISTORY HD Η τελευταία μάχη των 300

Ένα ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2007) σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Πάντρας.
Υπόθεση: Θερμοπύλες, 480 π.Χ. 7.000 Έλληνες αναμετρώνται με τη μεγαλύτερη πολεμική δύναμη της εποχής, τους Πέρσες. Στην πρώτη γραμμή, 300 Σπαρτιάτες. Η μάχη που καθόρισε την πορεία του δυτικού πολιτισμού, όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

23:40: «Το Λιμάνι Θυμάται» στο COSMOTE HISTORY HD Το Λιμάνι Θυμάται

Ένα ντοκιμαντέρ της Πολιτιστικής Εταιρείας Κρήτης σε σκηνοθεσία του Δημοτικού Σχολείου Κρήτης (2020).
Υπόθεση: 2 Οκτωβρίου 1979, εννέα το πρωί. Το πλοίο ‘Πανορμίτης’, γεμάτο φιάλες υγραερίου, δυναμίτιδα και βενζίνη, εκρήγνυται στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά, αφήνοντας την περιοχή στην απόλυτη καταστροφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTune In: Η πολυαναμενόμενη σειρά Made for Love στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b