MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Met Gala 2021: Όλα όσα γνωρίζουμε για την επιστροφή της λαμπερής διοργάνωσης για τη μόδα

Τα «Όσκαρ της Μόδας», όπως πολλοί αποκαλούν το Met Gala, το οποίο πέρσι ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας, πρόκειται να κάνει μία θριαμβευτική επιστροφή φέτος, απλώς λίγο αργότερα από το συνηθισμένο.

Dimitrios Kambouris / Getty Images
Monopoli Team

Το περσινό Met Gala δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς λόγω της παγκόσμιας κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού, οδήγησε το Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης να παραμείνει κλειστό από τα μέσα του Μαρτίου 2020, οπότε δεν ήταν εφικτό να φιλοξενήσει τα «Όσκαρ της Μόδας».

Το Met Gala πραγματοποιείται κάθε χρόνο την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, αποτελώντας το απόλυτο event της Άνοιξης, στο οποίο κάνουν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί, αμέτρητοι celebrities, ενώ παράλληλα συγκεντρώνονται και χρήματα για τη στήριξη του Costume Institute. Ωστόσο φέτος, δεδομένων των συνθηκών, το απόλυτο γεγονός μόδας αναμένεται να λάβει χώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 13 Σεπτεμβρίου 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης: Τα 151 χρόνια από την ίδρυσή του γιορτάζει η Google με Doodle12.09.2018

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που θα τεθούν σε εφαρμογή προκειμένου να πραγματοποιηθεί η λαμπερή εκδήλωση με φυσική παρουσία, ωστόσο συγκεντρώσαμε όλα όσα να γνωρίζουμε έως τώρα:

1. Το θέμα θα αποτίνει φόρο τιμής στην Αμερική.

Το θέμα του φετινού Met Gala δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ του Page Six φημολογείται πως η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στους Αμερικανούς σχεδιαστές, αλλά και στο να αποδοθεί φόρος τιμής σε ολόκληρη τη χώρα που εδώ και 18 μήνες βρίσκεται αντιμέτωπη με την υγειονομική κρίση.

2. Η νεαρή ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν θα είναι η οικοδέσποινα της βραδιάς.

Η 23χρονη ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν, το πρόσωπο που τράβηξε όλα τα βλέμματα του πλανήτη πάνω της, όταν παρευρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν και απήγγειλε εκεί το πρωτότυπο ποίημα «The Hill We Climb», καταφέροντας να συγκινήσει, φαίνεται πως θα αναλάβει τον ρόλο της οικοδέσποινας της βραδιάς.

3. Στο πλευρό της Γκόρμαν θα βρεθεί ο Τομ Φορντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six λέγεται πως η βραβευμένη ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν θα συνεργαστεί με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής, Τομ Φορντ, στην προετοιμασία και την επίβλεψη της βραδιάς.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε περισσότερα για τη λαμπερή διοργάνωση ωστόσο, με την ελπίδα να έχουν προχωρήσει οι εμβολιασμοί μέχρι το Φθινόπωρο του 2021, οίκοι μόδας, μακιγιέρ, τεχνικοί και όλοι οι εργαζόμενοι παίρνουν τον χρόνο τους για να προετοιμαστούν κατάλληλα για την θριαμβευτική επιστροφή του γκαλά, που αναμένεται να φέρει μία νότα αισιοδοξίας στη βιομηχανία της μόδας.

Με πληροφορίες από το elle.com.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b