MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 9 Απριλίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 9 Απριλίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 117: Ο Παναγής επιμένει να μάθει το μεγάλο μυστικό της οικογενείας και υποβάλλεται σε τεστ εμπιστοσύνης, στο οποίο τελικά κόβεται. Ο παπάς περνάει τη Μάρμω από ιερά εξέταση, αλλά το μόνο που καταφέρνει, τελικά, είναι να χάσει την ψυχραιμία του. Οι οικονομικές δυσκολίες των εγγονιών και η Χρύσα αναγκάζουν τον Τζώρτζη να δουλέψει ως delivery boy. Η Βαρβάρα, ενθουσιασμένη με τους αρχαιολογικούς θησαυρούς του Πλατάνου, κάνει μεγαλόπνοα σχέδια για την πολιτιστική δραστηριότητα του συλλόγου κινούμενη κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο Παναγής, ύστερα από μερικές ευχάριστες ώρες στην αγκαλιά της Κατερίνας, της θέτει ένα μεγάλο και κρίσιμο ερώτημα.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 139: Η Αλίκη δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Δημήτρης της έκρυψε την παλιά του σχέση με την Μπέτυ. Η Λήδα βοηθάει τον Νικήτα να αναρρώσει, χωρίς εκείνος να υποψιάζεται πως συνεργάζεται με τον Δημήτρη, προκειμένου να βρεθούν τα ίχνη του Κωστή. Ο Γιάννης ζητάει από την Αθηνά να βρεθούν οι δυο τους, αλλά εκείνη προσπαθεί να το αποφύγει. Ο Πέτρος δέχεται την επίθεση του Άρη και θυμώνει μαζί του. Ο Δήμος, με την πλάτη του Δημήτρη, προσπαθεί να παγιδεύσει τον Μάνο, όμως φαίνεται πως ο Μάνος, τους εκπλήσσει για ακόμη μια φορά. Ο Χρήστος κι η Σοφία, φαίνεται να ξεπερνούν τις δυσκολίες τους κι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στο γάμο τους. Την ίδια στιγμή, η είδηση ενός πτώματος, έρχεται να περιπλέξει την υπόθεση της αερολέσχης. Ενώ ο Νικήτας, είναι ένα βήμα απ’ το να ανακαλύψει το σχέδιο του Δημήτρη και την εμπλοκή της Λήδας σ’ αυτό.

22:00 «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 43: Η Ελπίδα αποφασίζει να παραιτηθεί από την Ολυμπιακή και να γίνει ηθοποιός, αλλά δεν βρίσκει συμμάχους στην οικογένειά της. Η Παναγιώτα θέλει να επιστρέψει στους Γαργαλιάνους, όμως ο Στέλιος πατάει πόδι και την εμποδίζει. Ο Άγγελος, ως άλλος αντισυνταγματάρχης Βαρτάνης, παρακολουθεί τους δικούς του αλλά και τη γειτονιά και ανακαλύπτει απρόσμενα μυστικά. Η γνωριμία της Ελπίδας με έναν γνωστό-άγνωστο, ταράζει τόσο εκείνη όσο και τη Μαίρη, ενώ ο κυρ Νίκος τσακώνει τον Άγγελο να κλέβει. Ο Παπαδόπουλος κάνει ένα μεγάλο δώρο στον Στέλιο, το οποίο γίνεται αφορμή για συγκρούσεις.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

21:00 «Η Αυλή των Χρωμάτων» στην ΕΡΤ2

“Η Αυλή των Χρωμάτων” με την Αθηνά Καμπάκογλου παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο λαϊκό συνθέτη Γιάννη Παπαϊωάννου. Με αφορμή τη βιογραφία του σημαντικού συνθέτη, δεξιοτέχνη και τραγουδιστή με τίτλο “Ο Άχραντος Μάγκας”, την οποία έγραψε ο Κώστας Παπασπήλιος και κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό από τις “Εκδόσεις 24 Γράμματα”, συνάχθηκε μια αξιόλογη παρέα, για να ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια και να θυμηθούμε αξιομνημόνευτες ιστορίες από τον πολυτάραχο βίο του. Ελάτε στην παρέα μας για να ακούσουμε και να τραγουδήσουμε τις αξεπέραστες δημιουργίες του κορυφαίου λαϊκού συνθέτη, με την αυθεντική έκφραση και τα μοναδικά ταξίμια.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Χορεύετε;” στο OPEN BEYOND Shall We Dance? cast, trama e curiosità del film con Richard Gere e Jennifer Lopez – Tvzap

Υπόθεση: Ο John Clark είναι ένας επιτυχημένος οικογενειάρχης και επαγγελματίας λίγο μετά την «κρίσιμη» ηλικία των πενήντα. Για τον John δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι που του προκαλεί το ενδιαφέρον και «να χωράει σε ένα κουτί», όπως αναφέρει και η σύζυγός του. Και πραγματικά αυτό που του λείπει και θα μπορούσε να του προξενήσει τον ενθουσιασμό δεν χωρά σε ένα κουτί. Ο John θα ενδώσει στον πειρασμό και θα βρεθεί σε μία σχολή κλασσικού χορού, όπου μαζί με άλλους αρχάριους θα προσπαθήσουν να μάθουν τις βασικές κινήσεις, κρυφοκοιτόντας την όμορφη δασκάλα Paulina στη διπλανή αίθουσα. Θα αγαπήσει το χορό αλλά δεν θα το αποκαλύψει στην οικογένειά του, καθώς πιστεύει πως δεν θα καταλάβουν πως ένας άνθρωπος που έχει «τα πάντα» μπορεί να θέλει κάτι παραπάνω.

23:20 “I, Robot” στο STAR Prime Video: I, Robot

Υπόθεση: Στο Σικάγο του 2035, ένας ντετέκτιβ που ερευνά τον περίεργο θάνατο ενός διάσημου επιστήμονα, είναι πεπεισμένος ότι διεπράχθη από ρομπότ, αν και αυτό αντιβαίνει τους 3 βασικούς νόμους της ρομποτικής. Αν, όμως, έχει δίκιο, οι μηχανικοί οικιακοί βοηθοί των ανθρώπων μετεξελίχθησαν σε κάτι ανώτερο, που ενδεχομένως απειλεί το ανθρώπινο είδος. Έχει ελάχιστη σχέση με το ομότιτλο βιβλίο του Ασίμοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHeart Of Invictus: Το ζεύγος Χάρι και Μέγκαν αναλαμβάνουν την παραγωγή σειράς στο Netflix12.09.2018

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ COSMOTE CINEMA OSCARS HD

18:20 “Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Ο κύριος Λινκ, ένα εξευγενισμένο θηρίο που αποτελεί το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου, ζητά τη βοήθεια ενός ατρόμητου ερευνητή για να εντοπίσει τους χαμένους συγγενείς του. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

20:00 “Σχέσεις Στοργής” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Η περίπλοκη και τεταμένη σχέση μιας μητέρας με την κόρη της δοκιμάζεται έντονα, μέσα από τις πολλές δυσκολίες που τους επιφυλάσσει η ζωή αλλά και τις προβληματικές σχέσεις τους με το αντίθετο φύλο, σε μια ταινία που απέσπασε 5 Όσκαρ.

22:30 “Λος Άντζελες Εμπιστευτικό” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Στο διεφθαρμένο Λος Άντζελες του 1950, τρεις πολύ διαφορετικοί αστυνομικοί ερευνούν μια σειρά ύποπτων φόνων. Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζέιμς Ελρόι, η ταινία απέσπασε δύο από τα εννιά Όσκαρ για τα οποία ήταν υποψήφια.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Πριγκίπισσα Αλίκη της Ελλάδας” στο COSMOTE HISTORY HD

Ένα ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως στη ζωή της πριγκίπισσας Αλίκης, μητέρας του πρίγκιπα Φίλιππου της Αγγλίας και συζύγου του πρίγκιπα Ανδρέα της Ελλάδος, οι οποίοι αποπέμφθηκαν επ’ άπειρον από την Ελλάδα στη διάρκεια της Επανάστασης του 1922.

23:00 “Οι Αόρατες Πόλεις της Αρχαιότητας” στο COSMOTE HISTORY HD

Κωνσταντινούπολη: Πολλοί αρχαιολογικοί ‘θησαυροί’ της Κωνσταντινούπολης είναι κρυμμένοι κάτω από την επιφάνεια της γης. Αποφασισμένος να τους αποκαλύψει, ο ιστορικός Μάικλ Σκοτ στρέφεται στην πιο εξελιγμένη τεχνολογία τρισδιάστατης απεικόνισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTune In: Η πολυαναμενόμενη σειρά Made for Love στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b