MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Στην Πύλη της Αιωνιότητας (At Eternity’s Gate)

Η ταινία “Στην Πύλη της Αιωνιότητας (At Eternity’s Gate)” του Τζούλιαν Σνάμπελ προβάλλεται την Τρίτη 6 Απριλίου 2021 στις 18:00 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία “Στην Πύλη της Αιωνιότητας (At Eternity’s Gate)” προβάλλεται την Τρίτη 6 Απριλίου 2021 στις 18:00 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για μία ταινία του Τζούλιαν Σνάμπελ για τη ζωή του σπουδαίου ζωγράφου Βίνσεντ Βαν Γκογκ. Ως Βαν Γκογμ πρωταγωνιστεί ο  Γουίλεμ Νταφόε, ενώ επίσης συμμετέχουν οι Όσκαρ Άιζακ και Μαντς Μίκελσεν.

Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

Υπόθεση

Η ταινία σκιαγραφεί τη ζωή του κορυφαίου Ολλανδού ζωγράφου Βίνσεντ βαν Γκογκ την περίοδο της αυτοεξορίας του στην Αρλ της Γαλλίας. Αυτή είναι η περίοδος που θεωρείται ως η πιο γόνιμη καλλιτεχνικά αφού εκεί, μαγεμένος από το γαλλικό τοπίο και φως, ο μεγάλος Ολλανδός ιμπρεσιονιστής δημιούργησε μερικά από τα πιο εμβληματικά αριστουργήματά του, όπως η «Έναστρη Νύχτα», το «Υπνοδωμάτιο στην Αρλ» και η σειρά «Ηλιοτρόπια», μεταξύ εκατοντάδων άλλων.

Info

Κατηγορία: Βιογραφία
Σκηνοθεσία: Τζούλιαν Σνάμπελ
Ηθοποιοί: Γουίλεμ Νταφόε,Όσκαρ Άιζακ,Μαντς Μίκελσεν
Διάρκεια: 120′
Παραγωγή: ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσκαρ αγάπη μου: Οι πέντε καλύτερες οσκαρικές ταινίες ever12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b