MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 5 Απριλίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 113: Η Τούλα αναγνωρίζει τον ηθοποιό Ντίμη Σπανούλη στο πρόσωπο του Μπαλαούρα και είναι έτοιμη να τινάξει το σχέδιο του Μένιου στον αέρα και να αποκαλυφθεί η αλήθεια στη Μυρτώ για τον… μούφα εκτιμητή! Η Κατερίνα και ο Παναγής, αν και δεν έχουν εικόνα από τις κάμερες, ακούνε καθαρά τη Μάρμω να μιλάει με κάποιον που θυμίζει πολύ τον Βαγγέλα και μαζί με τους υπόλοιπους αποφασίζουν να αναλάβουν δράση και να μάθουν, επιτέλους, την αλήθεια για τον άντρα που κρύβει η Μάρμω σπίτι της. Ο παπα-Ανδρέας τα βάζει με τον Ηλία και για πρώτη φορά αντιδρά στις απειλές και τους εκβιασμούς του. Παράλληλα, η Φιλιώ και ο Μένιος προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Χαραλάμπη, ο οποίος δεν λέει να φύγει από το σπίτι τους, για να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους εναντίον της Μυρτώς, που πρόκειται να εμφανιστεί από στιγμή σε στιγμή.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 135: Ο Δήμος, ο Νικήτας και ο Μάνος καταφέρνουν να δραπετεύσουν. Ο Μάνος εκβιάζει τον Δήμο και του ζητάει να τον κρύψει. Ο Νικήτας συνεχίζει ανενόχλητος τις δουλειές του χωρίς όμως να ξέρει ότι η αστυνομία τον παρακολουθεί. Η Δάφνη εξαγριώνεται όταν αντί για τον Χρήστο βλέπει την Σοφία να φτάνει σπίτι της με τα ψώνια. Ο Δημήτρης έρχεται σε επαφή με τον Νικήτα και του προτείνει να δώσει τον Κωστή στην αστυνομία με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Η Νέλλη έχει τρομοκρατηθεί τώρα που ο Μάνος είναι έξω από την φυλακή, ενώ ο Μιχάλης προσπαθεί να την ηρεμήσει και της υπόσχεται ότι θα την προστατεύσει αυτός. Η Αστυνομία εντοπίζει τον Νικήτα και σε μία συμπλοκή τον πυροβολεί. Εκείνος καταφέρνει να ξεφύγει τραυματισμένος. Στην προσπάθειά του να σωθεί, θα απειλήσει τη Λήδα. Η Δάφνη συλλαμβάνεται για χρήση πλαστών εγγράφων και προειδοποιεί τον Χρήστο ότι θα τον εκδικηθεί.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ 8 Λέξεις Επεισόδιο 193 - video Dailymotion

Επεισόδιο 193: Ο Μιλτιάδης συναντιέται ξανά με τον Άλκη και προσπαθεί να μάθει περισσότερα πράγματα για τη ζωή του. Κρατάει αυτή τη συνάντηση κρυφή από την Κατερίνα, καθώς καταλαβαίνει ότι μέρα με τη μέρα, αρχίζει να δένεται όλο και πιο πολύ με τον Άλκη, παρότι δεν έχει ακόμα αποδειχτεί αν είναι γιος του. Η Ναυσικά, στενοχωρημένη από την στάση του Οδυσσέα απέναντι στη σχέση της με τον Δημοσθένη, του τηλεφωνεί και προσπαθεί να συμβιβάσει τα πράγματα και παρότι ο Οδυσσέας δείχνει να υποχωρεί, η αντιπάθειά του για τον Δημοσθένη είναι δεδομένη. Στο μεταξύ, η ψηφοφορία στη Βουλή λήγει και η κυβέρνηση παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης, χάρη στην στήριξη των βουλευτών της Αναγέννησης. Η κατάσταση αυτή οδηγεί σε έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Άκη και τον Μιχαήλ. Ο Οδυσσέας με τη Σύνθια και την Έρση, συνεχίζουν να οργανώνουν την έκθεση στην Αθήνα, ενώ η Ναυσικά κάνει μια συζήτηση στη Βικτώρια για το θέμα της Εύας που θέλει να παίρνει στο σπίτι της τον Άγγελο.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 40: Στο μαγνητοφωνάκι της Βίκυς, βρίσκεται μια πολύ ύποπτη συνομιλία. Ο Τζώρτζης κινητοποιεί την ασφάλεια του Ναυπλίου, προκειμένου να βρεθεί η εγγονή του. Ο Κωστής, θυμώνει, όταν μαθαίνει ότι η Εβίτα πάει στο Ναύπλιο, με τον Αλέξανδρο, ακολουθώντας τα ίχνη της Τζόυ. Η Μαρίνα και ο Ορφέας, οργανώνουν σχέδιο δράσης, ερευνώντας έναν νέο ύποπτο. Ο Γιάννος διανύει την χειρότερη φάση της απεξάρτησης. Την ίδια ώρα, η Αδελφή Γλυκερία επισκέπτεται την Κλαίρη, μεταφέροντάς της πολύ δυσάρεστα νέα.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 120: Μετά απ’ την παρότρυνση της Ελένης, η Ασημίνα και η Δρόσω σκέφτονται σοβαρά να συμμαχήσουν για χάρη του μικρού, ενώ ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας. Ο Δούκας βρίσκει ξανά τρόπο να εκμεταλλευτεί τον συνεταιρισμό ενώ η σχέση του Μιλτιάδη και της Βιολέτας αρχίζει τα σκαμπανεβάσματα. Η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα, για ν’ ανέβει η ψυχολογία του. Μια επίσκεψη όμως που θα φέρει τα πάνω- κάτω στα δυο σπίτια.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 110: Η Τζένη λέει στην Αγγελική ότι θα αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα αν δεν πείσει το Στέφανο να δεχτεί μια πρόταση συνεργασίας που πρόκειται να του γίνει. Η Αγγελική αν και αντιλαμβάνεται πως η πρόταση αυτή θα είναι ζημιογόνα για την επιχείρηση του Στέφανου αναγκάζεται να συμφωνήσει υπό το βάρους του εκβιασμού. Ο Δημήτρης επιστρέφει σπίτι από το νοσοκομείο όπου του έχουν περιποιηθεί τα τραύματα από το μαχαίρι και τον υποδέχεται η Κατερίνα. Ο Νικόλας πηγαίνει στους Ζάχους και τους ρωτάει αν ξέρουν που κρύβεται ο Μιχάλης και εκείνοι αρνούνται πως ξέρουν το παραμικρό.

Οι κινήσεις του Αποστόλη όμως τον βάζουν σε υποψίες και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει για να δει μήπως τον οδηγήσει στο Νικόλα. Η Σοφία ανακοινώνει στον Παύλο ότι θα ζητήσει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών κι εκείνος τρελαίνεται. Η Αγγελική με τον Αποστόλη συναντούν τον Μιχάλη που είναι έτοιμος να διαφύγει χωρίς να ξέρουν ότι ο Νικόλας τους παρακολουθεί και έχει ειδοποιήσει την αστυνομία.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Οι Καταφερτζήδες” στο OPEN BEYOND

Υπόθεση: Ο Μπίλι και ο Νικ, δύο απολυμένοι πλασιέ, που ψάχνουν να βρουν μια ευκαιρία για δεύτερη καριέρα. Κάνουν αίτηση για δοκιμαστούν ως εκπαιδευόμενοι στην Google. Τελείως απροσδόκητα θα βρεθούν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Καλιφόρνια ως «Νούγκλερς», για να διαγωνιστούν ανάμεσα στις μεγαλύτερες διάνοιες του πλανήτη.

23:00 “Ο Αντ – Μαν Και Η Σφήκα” στον ALPHA

Υπόθεση: Μετά το τέλος του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», ο Scott Lang ζει πλέον με τις συνέπειες των επιλογών του. Μοιράζοντας το χρόνο του ως υπέρ-ήρωας, αλλά και ως πατέρας. Προσπαθώντας να ισορροπήσει την σπιτική ζωή και τις ευθύνες του ως Ant-Man, αντιμετωπίζει μια καινούργια πρόκληση που του αναθέτουν η Hope Van Dyne και ο δόκτωρ Hank Pym. Ο Scott πρέπει να ξαναφορέσει το κοστούμι του και να μάθει να πολεμάει δίπλα στην Σφήκα, ως μια δεμένη ομάδα που δουλεύει μαζί για να ανακαλύψει μυστικά από το παρελθόν.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ COSMOTE CINEMA OSCARS HD

18:00 “Η Άννα και ο Βασιλιάς” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Το 1862 μια Αγγλίδα χήρα προσλαμβάνεται ως δασκάλα για τα παιδιά του βασιλιά του Σιάμ. Παρά τις αρχικές προστριβές μαζί του, μια ειλικρινής σχέση βαθιάς εκτίμησης αναπτύσσεται μεταξύ τους. Η ταινία προτάθηκε για δύο Όσκαρ.

20:40 “Ζωντανή Μετάδοση” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Σε μια υποψήφια για 3 Όσκαρ ταινία, ο Τρούμαν αγνοεί ότι ο κόσμος του είναι το σκηνικό μιας δημοφιλούς σαπουνόπερας με θέμα τη ζωή του. Ποια θα είναι η αντίδρασή του όταν ανακαλύψει ότι όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα είναι ένα ψέμα;

22:30 “Νύχτες της Καμπίρια” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Η Καμπίρια είναι μια πάμπτωχη πόρνη από τη Ρώμη, που αναζητά την πραγματική αγάπη, αλλά πάντα εμπιστεύεται ανθρώπους που την εκμεταλλεύονται. Ποτέ, όμως, δεν χάνει την ελπίδα της για ένα καλύτερο μέλλον. Η ταινία κέρδισε Όσκαρ. 

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Η ‘Σκοτεινή’ Επιστήμη του Μυστικισμού” στο COSMOTE HISTORY HD

Τι απαντήσεις μπορεί να δώσει η επιστήμη για τα ‘παράδοξα’ και τα ‘ανεξήγητα’ αρχαίων πολιτισμών; Από το Μεξικό έως τη Βρετανία και την Ελλάδα, ερευνητές και αρχαιολόγοι επιχειρούν να εξηγήσουν σκοτεινά μεταφυσικά μυστήρια.

23:00 “Η Αποκάλυψη και το Τέλος του κόσμου” στο COSMOTE HISTORY HD

Η ιδέα της Αποκάλυψης, ότι δηλαδή μια μέρα ο κόσμος μας θα πάψει να υπάρχει, έβρισκε πάντα ακροατήριο στη Δύση. Πότε, όμως, πρωτοεμφανίστηκε αυτός ο φόβος; Πώς έχει ‘μεταλλαχθεί’ μέσα στους αιώνες και πώς εκφράζεται σήμερα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“New Amsterdam”: Iστορίες με φόντο την πανδημία στη συναρπαστική ιατρική σειρά της COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b