MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Μεγάλη δωρεά στον αγώνα κατά της φτώχειας και του ρατσισμού στη Βρετανία

Η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να μην ζει πλέον στο Ηνωμένο Βασίλειο ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά συνεχίζει να υποστηρίζει τις φιλανθρωπικές οργανώσεις για τις οποίες φρόντιζε.

Monopoli Team

Η δούκισσα του Σάσσεξ δώρισε 13.700 δολάρια από το The Royal Foundation, σε ένα κοινοτικό πρόγραμμα με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που ονομάζεται Himmah και βοηθά στην καταπολέμηση της φτώχειας, του ρατσισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Οι πέντε μεγαλύτερες αποκαλύψεις της συνέντευξης στην Όπρα Γουίνφρεϊ12.09.2018

Το ποσό που δώρισε η δούκισσα περιλαμβάνει επιπλέον μέρος των εσόδων που συγκεντρώθηκαν από τις πωλήσεις του δημοφιλούς βιβλίου συνταγών της δούκισσας, Together: Our Community Cookbook, το οποίο δημοσιεύτηκε το 2018 για να ωφελήσει το Hubb Community Kitchen.

Τα νέα ανακοινώθηκαν μέσα από σχετικό δελτίο τύπου του ίδιου του προγράμματος Himmah, το οποίο ανακοίνωσε μάλιστα ότι η δωρεά της Μέγκαν Μαρκλ θα χρησιμοποιηθεί για τον ανεφοδιασμό της τράπεζας τροφίμων του οργανισμού, για την αγορά εξοπλισμού και την παροχή χρημάτων στο Salaam Shalom Kitchen, τη μοναδική κουζίνα μουσουλμάνων και εβραϊκών κοινοτήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αποκαλύφθηκε επιπλέον ότι η Μέγκαν Μαρκλ πήρε την απόφαση να προσφέρει οικονομική βοήθεια στο Himmah έτσι ώστε «να συνεχίσει να μεταμορφώνει ζωές, μέσω της δύναμης του μαγειρέματος και του φαγητού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Ήταν έμπνευση»: Η Μπιγιονσέ στέλνει μήνυμα στήριξης και θαυμασμού στη Μέγκαν Μαρκλ12.09.2018

Μιλώντας για τη δωρεά της δούκισσας, η Sajid Mohammed, διευθύντρια του προγράμματος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Για καιρό πίστευα ότι το όλο πράγμα ήταν φάρσα! Συνέχισαν να μου στέλνουν email και να με παίρνουν τηλέφωνο για τη δωρεά λέγοντας ότι ήταν από τη δούκισσα του Σάσσεξ και απλώς δεν μπορούσα να το πιστέψω – ήμουν εντελώς σοκαρισμένη και πολύ ταπεινωμένη που γνώριζε η Μέγκαν το πρόγραμμά μας και ήθελε να μας υποστηρίξει».

Πηγή: www.thenews.com

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b