MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Ήταν έμπνευση»: Η Μπιγιονσέ στέλνει μήνυμα στήριξης και θαυμασμού στη Μέγκαν Μαρκλ

Η Μπιγιονσέ στέλνει το δικό της μήνυμα υποστήριξης και θαυμασμού στη δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Monopoli Team

Η δημοφιλής ποπ σταρ ήταν μία από τα 17 εκατομμύρια άτομα που συντονίστηκαν την Κυριακή 7 Μαρτίου, για να παρακολουθήσουν την πολυαναμενόμενη μεγάλη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, την οποία παραχώρησαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ για το κανάλι CBS.

Μετά το πέρας της συνέντευξης και τις τρομερές αποκαλύψεις του ζευγαριού σχετικά με τη Βασιλική Οικογένεια, πολλοί φανς της οικογένειας αλλά και αρκετοί celebrities θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα υποστήριξης στο ζευγάρι.

Το μήνυμα υποστήριξης της δημοφιλούς ποπ σταρ

Έτσι και η Μπιγιονσέ εξέφρασε ένα πολύ γλυκό μήνυμα θαυμασμού απέναντι στη δούκισσα του Σάσσεξ. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία με τη Μέγκαν Μαρκλ από το 2019 όταν οι δύο γυναίκες είχαν βρεθεί μαζί με τους συζύγους τους στα Brit Awards. Η τραγουδίστρια συνόδευσε τη φωτογραφία με το εξής μήνυμα: «Σε ευχαριστούμε Μέγκαν για το θάρρος σου και την ηγετική σου ικανότητα. Αντλούμε όλοι δύναμη και έμπνευση από εσένα».

Οι αποκαλύψεις για την ψυχική υγεία της δούκισσα του Σάσεξ

Κατά τη διάρκεια της δίωρης συνέντευξης, η Μέγκαν μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς η προσαρμογή στη βασιλική ζωή επηρέασε την ψυχική της υγεία. Σε μια από τις πιο θλιβερές στιγμές της συνέντευξης, η δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε ότι είχε φτάσει στο σημείο να σκέφτεται μέχρι και την αυτοκτονία.

«Ντρεπόμουν πολύ να το πω τότε, ντρεπόμουν που έπρεπε να το παραδεχτώ στον Χάρι -ιδιαίτερα επειδή γνωρίζω πόση απώλεια έχει βιώσει» ανέφερε η Μαρκλ για το όταν μίλησε στον σύζυγό της για τις αυτοκτονικές τάσεις της. «Αλλά γνώριζα ότι αν δεν το έλεγα, πως θα το έκανα. Δεν ήθελα να ζω πια. Ήταν μία πολύ ξεκάθαρη και πραγματική και τρομακτική σκέψη που έκανα συνέχεια. Θυμάμαι πώς με κρατούσε αγκαλιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Οι πέντε μεγαλύτερες αποκαλύψεις της συνέντευξης στην Όπρα Γουίνφρεϊ12.09.2018

Η Σερένα Ουίλιαμς στο πλευρό της φίλης της Μέγκαν Μαρκλ

Η Μπιγιονσέ δεν είναι το μόνο αναγνωρίσιμο πρόσωπο που μίλησε υπέρ της Μέγκαν τις τελευταίες ημέρες, μετά την προβολή της αποκαλυπτικής συνέντευξης. Η δημοφιλής τενίστρια, Σερένα Ουίλιαμς, που είναι και φίλη με τη δούκισσα, μοιράστηκε επίσης ένα συγκινητικό μήνυμα με το οποίο επαινεί το θάρρος της Μέγκαν.

«Η Μέγκαν Μαρκλ, η ανιδιοτελής φίλη μου, ζει τη ζωή της – δίνοντας το παράδειγμα – με ενσυναίσθηση και συμπόνια. Μου διδάσκει καθημερινά τι σημαίνει να είσαι πραγματικά ευγενής. Τα λόγια της απεικονίζουν τον πόνο και τη σκληρότητα που βίωσε», έγραψε η Ουίλιαμς για εκείνη. Και συμπλήρωσε: «Γνωρίζω από πρώτο χέρι τον σεξισμό και τον ρατσισμό που μπορούν να δείξουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με σκοπό να προκαλέσουν κακό στις γυναίκες και τους μαύρους, για να μάς περιορίσουν, να μάς διαλύσουν και να μάς δαιμονοποιήσουν».

Πηγή: harpersbazaar.com

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b