MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 6-7 Μαρτίου

Όλες οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαρτίου.

Monopoli Team

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 6/03, 20:00 “Art Week” στην ΕΡΤ2

Το ART WEEK συναντάει αυτήν την εβδομάδα μία σπουδαία αν και αθόρυβη πρωταγωνίστρια του Θεάτρου, την Αμαλία Μουτούση και τον επίσης σπάνιας καλλιτεχνικής ιδιοσυγκρασίας συνθέτη, Δημήτρη Καμαρωτο. Μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για τη νέα κατάσταση που επέφερε η πανδημία τόσο στον εσωτερικό μας κόσμο όσο και στην τέχνη τους, για την πρωτόγνωρη αίσθηση του ανεβάσματος ενός θεατρικού έργου σε live streaming, για τη φιλία τους, τη χημεία τους που κρατάει πάρα πολλά χρόνια, αλλά και για τον “ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΕΣΜΩΤΗ” που ανεβάζουν με αυτούς τους νέους όρους με την στήριξη του ΚΠΙΣΝ.

Σάββατο 6/03, 21:00 «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στο ΣΚΑΙ

Τα κορυφαία τραγούδια του είδους ερμηνεύουν δημιουργώντας μία μοναδική, παρεΐστικη ατμόσφαιρα οι: Μπάμπης Τσέρτος, Νάντια Καραγιάννη, Μόρφω Τσαϊρέλη, Ειρήνη Τουμπάκη, Ιουλία Καραπατάκη, Βασίλης Προδρόμου και οι Θοδωρής και Αντώνης Ξηντάρης. Μαζί τους σε αυτό το μοναδικό αφιέρωμα με αυθεντικά και αξεπέραστα ρεμπέτικα τραγούδια, διασκεδάζουν και απολαμβάνουν οι: Κωστής Γεωργίου, Σπήλιος Ζαχαρόπουλος και Σάρα Τοσκάνο.

Σάββατο 6/03, 22:00 «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» στην ΕΡΤ1

Αυτό το Σάββατο, στην εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, καλωσορίζουμε τον Τάκη Σούκα. Το συνθέτη, που πλουτίζει τον κόσμο μας με το έργο του. Ο δημοφιλής συνθέτης και εξαιρετικός σολίστ του ακορντεόν και του σαντουρίου, ανέβηκε στη σκηνή μας και τη γέμισε με τις νότες αλλά και τις αναμνήσεις του από την πεντηκονταετή πορεία του στο χώρο της ελληνικής, λαϊκής μουσικής.

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 6/03, 20:00 “Η Αλίκη Στο Ναυτικό” στον ALPHA

Υπόθεση: Η Αλίκη και ο Κώστας γνωρίζονται ένα καλοκαίρι στον Πόρο όπου έχουν πάει εκδρομή, ο καθένας με την παρέα του. Ο ένας γοητεύεται από τον άλλο και συμφωνούν να ανταμώσουν ξανά αλλά το ραντεβού που δίνουν δεν πραγματοποιείται. Συναντιούνται και πάλι τυχαία στον ετήσιο χορό της Σχολής Δοκίμων, μιας κι ο Κώστας είναι δόκιμος αξιωματικός, ενώ η Αλίκη είναι κόρη του ναυάρχου και διοικητή της σχολής. Αυτή τη φορά, όμως, είναι αποφασισμένοι να μην ξαναχαθούν βλακωδώς και σκαρώνουν μια μεταμφίεση της Αλίκης σε ναύτη, ώστε να μπορέσει να ανεβεί στο πλοίο όπου υπηρετεί ο Κώστας για να τον συναντήσει. Στη συνέχεια, το πλοίο –πρόκειται για το αντιτορπιλικό Αετός– συμμετέχει σε μια μεγάλη εκπαιδευτική άσκηση, και η παρουσία του χαριτωμένου κοριτσιού πάνω σε αυτό γίνεται αφορμή για μια σειρά από απρόοπτες και διασκεδαστικές καταστάσεις.

Σάββατο 6/03, 22:00 “Captain Marvel” στον ALPHA

Υπόθεση: Τοποθετημένο στη δεκαετία του 1990, η «Captain Marvel» είναι μια ολοκαίνουργια περιπέτεια από μια περίοδο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά μέχρι τώρα. Η ταινία ακολουθεί την Carol Danvers, τη στιγμή που γίνεται μια από τις δυναμικές ηρωίδες του σύμπαντος, όταν ο πλανήτης Γη βρίσκεται ανάμεσα σε μια διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δυο εξωγήινων φυλών.

Σάββατο 6/03, 23:15 “Ο Δικτάτορας” στο OPEN TV

Υπόθεση: Ο δικτάτορας στρατηγός-ναύαρχος Αλαντίν προσπαθεί να αποτρέψει κάθε απόπειρα εγκαθίδρυσης της δημοκρατίας στη χώρα του, τη Γουαντίγια, που τόσο στοργικά καταπιέζει! Καλωσορίσατε, λοιπόν, στη Γουαντίγια, ένα Βορειοαφρικανικό «κρατίδιο» που θα μπορούσε άνετα να είναι το νέο Ντουμπάι, αν δεν είχε για αρχηγό του τον δικτάτορα στρατηγό-ναύαρχο Αλαντίν που αρνείται πεισματικά να αφήσει το θρόνο του, παρά τις δηλώσεις του Προέδρου Ομπάμα. Μάλιστα, υπό τη απειλή της εξόδου της χώρας του από τα Ηνωμένα Έθνη, ο στρατηγός αναγκάζεται να πάει για πρώτη φορά στην Αμερική προκειμένου να αντιμετωπίσει τις παράλογες αυτές κατηγορίες.

Κυριακή 7/03, 21:00 “127 Ώρες” στο OPEN TV

Υπόθεση: Ο ορειβάτης Αρον Ράλστον αιχμαλωτίζεται σε ένα απομονωμένο φαράγγι στη Γιούτα, όταν μια πέτρα πέφτει πάνω στο χέρι του. Τις επόμενες πέντε ημέρες, ο Αρον αναλογίζεται τη ζωή του και μετράει το θάρρος του να ανταπεξέλθει και να σωθεί.

Κυριακή 7/03, 22:50 “Τιτανικός” στο STAR

Υπόθεση: Το 1996, ένα κυνηγός θησαυρών, ο Μπροκ Λόβετ και η ομάδα του, εξερευνούν τον “Τιτανικό”, ψάχνοντας για ένα κολιέ που ονομάζεται “Η Καρδιά του Ωκεανού”. Πιστεύουν ότι το κολιέ βρίσκεται στο χρηματοκιβώτιο του Κάλεντον “Καλ” Χόκλι, το οποίο και εντοπίζουν. Αντί όμως για το διαμάντι, βρίσκουν ένα σκίτσο, με μια γυμνή γυναίκα να το φοράει, στις 14 Απριλίου 1912, τη νύχτα που ο Τιτανικός βυθίστηκε. Η Ρόουζ Ντόσον Κάλβερτ μαθαίνει για το σκίτσο, επικοινωνεί με τον Λόβετ και του λέει ότι είναι αυτή που απεικονίζεται στο σκίτσο. Αυτή και η εγγονή της η Λίζι επισκέπτονται τον Λόβετ στο πλοίο. Όταν τη ρωτάνε αν ξέρει πού βρίσκεται το διαμάντι, η Ρόουζ θυμάται τις μέρες πάνω στον Τιτανικό, αποκαλύπτοντας ότι είναι η Ρόουζ ΝτεΓουίτ Μπουκάτερ, μια επιβάτης που θεωρείται ότι πέθανε στο ναυάγιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιάσημοι πίνακες ζωγραφικής που αποτυπώνουν την… Άνοιξη12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 6/03, 22:00 “Ρεμπέτικο” στο COSMOTE HISTORY HD

Μια ‘περιπλάνηση’ στους δρόμους και στα μονοπάτια του ρεμπέτικου τραγουδιού, μέσω της οποίας αναδεικνύονται γνωστές, άγνωστες ή ξεχασμένες εκφάνσεις αυτής της τόσο αγαπημένης μουσικής, που συνδέεται άμεσα με την ιστορία των Ελλήνων.

Σάββατο 6/03, 23:00 “Ο Ηρωικός Αγώνας του ’40” στο COSMOTE HISTORY HD

Ελληνοαλβανικό μέτωπο: Οιμωγές θανάτου, πείνα, θυσίες, αντίσταση. Μια αναδρομή στον ελληνικό αγώνα του 1940-41, στον οποίο πρωτοστάτησε πλήθος πνευματικών ανθρώπων. Αναλύουν οι ιστορικοί Σαράντης Καργάκος κι Αντόνιο Νταματσέλι.

Κυριακή 7/03, 23:00 “Μια Κληρονομιά Εκδίκησης” στο COSMOTE HISTORY HD

Σε αρκετές περιοχές της Μεσογείου, οι βεντέτες μέχρι πρότινος ρύθμιζαν την κοινωνική ζωή. Μπορεί μια προσεκτική ματιά στην πολιτική ιστορία, τους κώδικες τιμής και τη θέση της γυναίκας να εξηγήσει αυτή την ‘αιματηρή’ κληρονομιά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Μεγάλος χορηγός του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b