MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

Τσικνοπέμπτη: Έξι κρεατοφαγικά στέκια που κάνουν την ημέρα ξεχωριστή μέσω delivery

Μπορεί η φετινή Τσικνοπέμπτη να μας βρίσκει σε καραντίνα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα απολαύσουμε όπως πρέπει αυτή την ημέρα.

Φωτογραφία: Instagram/ Meat N Roses
Φωτογραφία: Instagram/ Meat N Roses
Monopoli Team

Η φετινή Τσικνοπέμπτη μας βρίσκει σε καραντίνα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε με την παρέα μας τα αγαπημένα μας στέκια για παϊδάκια, μπριζόλες και μεζέδες.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα… τιμήσουμε όπως πρέπει αυτή την ημέρα, αφού τα κορυφαία κρεατοφαγικά εστιατόρια της Αθήνας θα φροντίσουν να κάνουν αυτή την Τσικνοπέμπτη ξεχωριστή, ακόμη κι αν είμαστε στο σπίτι!

Οι παρακάτω “ναοί” του κρέατος σερβίρουν πιάτα που κάνουν τα όνειρα κάθε κρεατοφαγου πραγματικά. Και το σημαντικότερο; Έρχονται στο σπίτι μας μέσω ντελίβερι.

Butcher’s Burger & Steakhouse
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Butcher’s Burger & Steak House (@butchers_burger_steak_house)


Τα τελευταία χρόνια, το Butcher’s Burgers & Steakhouse αποτελεί στέκι για τους κρεατοφάγους -και ιδιαίτερα για τους λάτρεις των burger και της μπριζόλας. Αν ανήκετε και εσείς σε αυτούς, σίγουρα θα το έχετε ακουστά αφού εκεί φτιάχνεται το μεγαλύτερο burger της πόλης. Εκτός από τα “τιτανοburgers” τους, δηλαδή τα διάσημα τεράστια burger με 2, 3 ή και 10 (!) μπιφτέκια για… δυνατούς λύτες, θα βρείτε και απίστευτες μπριζόλες (στραβλίσιες, βουβαλίσιες, γάλακτος, rib eye, tomahawk, σπαλομπριζόλα κλπ), παϊδάκια, κοτόπουλο κ.α. Όλα τα κρέατά τους είναι ελληνικά και χειροποίητα, ενώ πλάθουν τα μπιφτέκια τους καθημερινά στο κρεοπωλείο τους. Έρχονται στο χώρο σας μέσω e-food και Wolt.
Πάρνηθος 183, Αχαρνές
Πλ. Εθ. Αντιστάσεως 10, Ηλιούπολη 
Αιμιλίου Βεάκη 41, Περιστέρι
Κολοκοτρώνη 37, Κηφισιά
Βουλής 7, Αθήνα
Αγίας Παρασκευής 17, Χαλάνδρι 

Basegrill Athens


Από το 2005, το Basegrill Athens στο Περιστέρι αποτελεί σημείο αναφοράς για το καλό κρέας. Όπως δηλώνουν και οι ίδιοι “από θαλασσινά έχουν μόνο αλάτι” κι αυτό γιατί το κρέας είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Από το βοδινό καρπάτσιο και το ιδιαίτερο λουκάνικο μαύρου χοίρου (που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε έστω και μια φορά στη ζωή σας) μέχρι και τις μπριζόλες κάθε είδους, όλα τα κρέατα είναι κορυφαίας ποιότητας από ελληνικούς στάβλους.  Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η μπριζόλα και το φιλέτο σπάλας (από τα best seller του Basegrill) ωριμάζουν για παραπάνω από 100 ημέρες! Πρόκειται για μία επιλογή που σίγουρα θα κάνει την Τσικνοπέμπτη μας αξέχαστη. Στον χώρο σας με ένα τηλέφωνο στο 2105757455.
Λ. Κωνσταντινουπόλεως 64 και Αμμοχώστου, Περιστέρι

Fine Mess Smokehouse


Το Fine Mess στο Κολωνάκι είναι ένα smokehouse που συνδυάζει το fine dining με την εμπειρία του μπάρμπεκιου. Για την Τσικνοπέμπτη μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας BBQ Dinner στο σπίτι, επιλέγοντας ανάμεσα σε Brisket, Spare Ribs, Short Ribs, Chicken Jamaican Jerk ή Pulled Pork Burgers. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με μια σειρά από συνοδευτικά (από mac ‘n’ cheese φούρνου μέχρι σαλάτα coleslaw με μάνγκο και παντζάρι), τα οποία θα βρείτε εδώ. Έρχονται στο χώρο σας μέσω e-food και Wolt.
Σκουφά 73, Κολωνάκι

Meat n Roses


Το Meat n Roses είναι ένα grill-steak house με τα πιο γκουρμέ σουβλάκια της πόλης. Εκτός από τα κλασικά σουβλάκια, μπορείτε να δοκιμάσετε και τα premium τυλιχτά με tagliata black angus, χοιρινό iberico, φιλέτο προβατίνας, αλλά και χτένι black angus, ενώ αν δεν σας φτάνουν τα σουβλάκια, όλα αυτά σερβίρονται και σε πλούσιες μερίδες. Έρχονται στο χώρο σας μέσω e-food και Wolt.
Αμερικής 7, Αθήνα

Κότταβος


Ο “Κότταβος” είναι μία αγαπημένη ταβέρνα με παραδοσιακές και μοντέρνες γεύσεις στο Περιστέρι. Ειδικά για την Τσικνοπέμπτη προσφέρουν ένα μενού, που περιλαμβάνει μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα Angus, κοτόπουλο σχάρας, μπιφτέκια γαλοπούλας, λεπτοκομμένη Πικάνια, παϊδάκια και πολλά άλλα. Έρχονται στο χώρο σας μέσω e-food και Wolt.
Μιλτιάδου 14, Περιστέρι

Burger Joint


Σε ένα από τα αγαπημένα μας burgerάδικα της πόλης η Τσικνοπέμπτη έρχεται νωρίς και μάλιστα θα διαρκέσει δύο εβδομάδες! Στο ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση μενού θα βρείτε tacos με pulled brisket από Black Angus, Brisket Sliders, φτερούγες κοτόπουλου με καπνιστή bourbon glaze, χοιρινά παϊδάκια μαγειρεμένα για 5 ώρες με μπάρμπεκιου sauce, αλλά και σπιτικά μπιφτέκια Black Angus. Έρχονται στο χώρο σας μέσω e-food και Wolt.
Σολωμού 4, Νέο Ψυχικό
Πλ. Νυμφών 1, Γλυφάδα
Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 93, Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 μπαρ στην Αθήνα για δροσερά κοκτέιλς με delivery ή take away12.09.2018

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b