MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Bjork: Δημοσίευσε playlist με τραγούδια που “της έσωσαν τη ζωή”

Η Bjork κυκλοφόρησε ένα radio mix μίας ώρας, που περιλαμβάνει 21 χρόνια μουσικής από την προσωπική της συλλογή.

Bjork, φωτογραφία/credits: Stéphane Sednaoui
Bjork, φωτογραφία/credits: Stéphane Sednaoui
Monopoli Team

Η Bjork κυκλοφόρησε ένα radio mix, που περιλαμβάνει 21 χρόνια μουσικής από την προσωπική της συλλογή. Με τίτλο “21 Years Worth Of Wave Files Liquidated Into A Stream”, η playlist περιλαμβάνει μία σειρά από τραγούδια που “έσωσαν τη ζωή της”, από Jeremih, Smerz, LFO μέχρι και Aby Ngana Diop και πολλούς άλλους.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού Sonos Radio, στην οποία έχουν ήδη πάρει μέρος ο Τομ Γιόρκ των Radiohead, η FKA Twigs και άλλοι.

Με αφορμή την playlist αυτή, η Bjork έδωσε και μία συνέντευξη, όπου εξήγησε ότι έχει το ίδιο λάπτοπ εδώ και 21 χρόνια και σε αυτό “χτίζει” τις playlist της, προσθέτοντας συνεχώς νέα τραγούδια που αγάπησε.

Σε μία ανακοίνωση στα social media για την δημοσίευση της playlist της, πρόσθεσε: “Είμαι ενθουσιασμένη που είχα ένα λόγο να ψάξω 21 χρόνια συλλογής μουσικών αρχείων”.

“Από τότε που αγόρασα το πρώτο μου λάπτοπ, ψωνίζω CD, βρίσκω κασέτες, αναζητώ βινύλια σε μυστικά μαγαζιά που βρίσκω στα ταξίδια μου και τα έχω συγκεντρώσει όλα σε μία ψηφιακή βιβλιοθήκη. Ήταν θέμα χρόνου μέχρι να τη δημοσιεύσω σε άλλη μορφή: σε clouds και streams”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Björk (@bjork)


[relart 1]

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη, αλλά και την playlist μίας ώρας, εδώ, όπου θα βρείτε και τις playlist των Τομ Γιορκ και FKA Twigs. Σειρά έχουν οι Chemical Brothers στις 2 Μαρτίου.

Με πληροφορίες από το Dazed Magazine

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b